Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(aleksa @ 2010 11 09, 12:56)
Jejgu tiksliau Kawaleryjska 19, šeštadieni dirba na mes buvom kažkur 7 ryto tai jau pardavinėjo žmones iki kelintos tai sunku pasakyt nes mes buvom iki 12 bet žmoniu nemažai buvo

Gal kas važiuos vaikams žaislu pirkt Į Suvalkus butu idomu į kokia parduotuve, o įpač domina ar fisher price firmos žaislu suvalkose galima rast ?  blush2.gif

Yra plazoj žaislu parduotuve, bet kainos gan aukštos lotuliukas.gif žaislai tikrai nepigiau nei pas mus, o gal dar net ir brangiau, nes lenkai mačiau pas mus maksimoj žaislus perka.
Atsakyti
Dabar ten kažkoks prekybos centras atsidare o ten yra kokia maisto parduotuve? ir dar klausimas turgus kur mėsos galima nupirkt kokioje gatvėje ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2010 11 09, 11:56)
Gal kas važiuos vaikams žaislu pirkt Į Suvalkus butu idomu į kokia parduotuve, o įpač domina ar fisher price firmos žaislu suvalkose galima rast ?  blush2.gif

yra zaislu dar Noniewicza 85c rusy parde. Ten FP daug zaislu yra, tik gaila, kad lenkiskai daug perdarytu unsure.gif Man ta parduotuve patinka, nes asortimentas palyginus nemazas, yra nematytu zaislu pas mus Lietuvoje. Yra ir toj Plaza Smyk parduotuve, bet kaip ir rase kainos tai unsure.gif ir teisybe, kad ne visi zaislai pigiau. Taciau isigijom ir pigesniu nei pas mus LT

QUOTE(aleksa @ 2010 11 09, 12:47)
o ten yra kokia maisto parduotuve?

yra nedidele, viduj nebuvom, nes susidare ispudis, kad kainos tikrai kur kas didesnes... CIa gal pagal vaistine nusprendem ax.gif nes Plazos vasitinej einamieji mus lietuvius dominantys vaistai (pvz teraflu, occilococsin ir pan. keliais zlotais brangesnis nei Arkadia ir tai padaryta tipo a la akcija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 11 09, 12:59)
yra nedidele, viduj nebuvom, nes susidare ispudis, kad kainos tikrai kur kas didesnes... CIa gal pagal vaistine nusprendem  ax.gif nes Plazos vasitinej einamieji mus lietuvius dominantys vaistai (pvz teraflu, occilococsin ir pan. keliais zlotais brangesnis nei Arkadia ir tai padaryta tipo a la akcija  cool.gif

Kokia? Kaip vadinasi? Yra toks geras tinklas brangesnis, bet daug gurmanisku prekiu, ot nepamenu pav. cia Krokuvoj buvom.
Del vaistiniu as konkreciai pirkau Arkadijaus, o paskui lygiai tokiu pat klausiau Kauflando vaistinej ir buvo pora zlotu brangiau. Arkadijaus geresne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2010 11 09, 13:34)
Kokia? Kaip vadinasi? Yra toks geras tinklas brangesnis, bet daug gurmanisku prekiu, ot nepamenu pav. cia Krokuvoj buvom.

pavadinimo kazkodel nemaciau g.gif (negi nera, gal kas atidesnis lankesi ax.gif ) bet tokia kompaktiskai suspausta, su keliom kasom, tai tikrai nedideles kvadraturos, gal ir su gurmaniskom prekem, bet kazkodel nepatrauke tiek, kad uzeiti vidun blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2010 11 09, 14:34)

QUOTE(vasarė @ 2010 11 09, 14:39)
pavadinimo kazkodel nemaciau  g.gif (negi nera, gal kas atidesnis lankesi  ax.gif )

gal Delima kartais mirksiukas.gif
Atsakyti
plaza nuolaidu neturi?

kuri vaistine geresne, plazoje, ar kauflande?

laba 4u.gif
Atsakyti
Taip, Delima. Gal ir brangiau daug kas, bet radau, pvz., susi gaminimui produktu. Kitur kazkaip nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 11 09, 15:41)

kuri vaistine geresne, plazoje, ar kauflande?

jei kainos klausimu - kauflande, jei prekiu isdestymo (nors ir nedidele, bet yra savitarma) -plazoje

paciausia man vis tik Arkadijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astab @ 2010 11 09, 16:42)
Taip, Delima. Gal ir brangiau daug kas, bet radau, pvz., susi gaminimui produktu. Kitur kazkaip nepastebejau.

pora psl atgal rasiau kad sis tinklas yra brangiausias is visu , bet man kokybe pardvinejamu produktu ir ivairove labai patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 09 lapkričio 2010 - 15:58
QUOTE(T.A.K. @ 2010 11 09, 16:57)
pora psl atgal rasiau kad sis tinklas yra brangiausias is visu , bet man kokybe pardvinejamu produktu ir ivairove labai patinka

Man irgi patiko, nes asortimentas visai kitas. Yra ekologišku prekiu, ko kitose nerasta. Ir ne tokia jau ji maža man pasirode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.nesvarbu033: 09 lapkričio 2010 - 17:14
O juz žinot labai labai idomus dalykas palyginkit laikraščius tai delema ta pati stokrotka

http://www.delima.pl...mp;parentId=370

http://www.stokrotka...klienci/gazetka
Atsakyti