Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 11 10, 09:57)
Čia prekybcentris ar saldumynu kokia parduotuve?

cia yra parduotuviu tinklas, juose pilna visko l geros kokybes produktu bet nepigios, saldumynu tai pat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 10 lapkričio 2010 - 12:02
Sveikos merginos,

mes paprastai važiuojam į Lenkiją vidury savaitės, bet šį kart gausis tik šeštadienį. Sakykit, ar vis dar labai daug žmonių būna savaitgaliais ?
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglute @ 2010 11 10, 17:03)
Sveikos merginos,

mes paprastai važiuojam į Lenkiją vidury savaitės, bet šį kart gausis tik šeštadienį. Sakykit, ar vis dar labai daug žmonių būna savaitgaliais ?
Dėkui  4u.gif

buna tikrai doh.gif mes ir vaziuodavom viduryje savaites,bet praeita karta vykome sestadieni tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2010 11 10, 16:39)
buna tikrai doh.gif  mes ir vaziuodavom viduryje savaites,bet praeita karta vykome sestadieni tai  doh.gif

ir mes buvom sestadieni, tai sudetinga prekybos salej su vezimais stumdytis, nors prie kasu eiliu kaip ir nera, bet siaip vezlinejanciu daug, neina prasilenkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglute @ 2010 11 10, 17:03)
Sveikos merginos,

Dėkui  4u.gif

Teko neseniai būti šeštadienį, tai žmonių doh.gif
Atsakyti
labai daug idomios informacijos, taciau labai idomu kaip su batais, ar verta ten vykti ju pirkti ir kur geriau? gal kas pirkot? turiu tokiu minciu vaziuot, bet dar skaiciuoju smile.gif
is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar pirmadieni dirba kasdieninis turgus?Isanksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigre @ 2010 11 11, 20:34)
Gal kas zinot ar pirmadieni dirba kasdieninis turgus?Isanksto dekoju 4u.gif

Taip, dirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerkada @ 2010 11 11, 17:02)
labai daug idomios informacijos,  taciau labai idomu kaip su batais, ar verta ten vykti ju pirkti ir kur geriau? gal kas pirkot? turiu tokiu minciu vaziuot, bet dar skaiciuoju smile.gif
is anksto aciu 4u.gif

Man kiek turejus, tai nepatiko lenku gamybos batai. Vyras irgi turi keleta poru, bet jam tai jie daugiau kaip viena sezona nelaiko. Iš vaikišku patinka tik Bartek. Parduotuviu batu ten daug yra ir pigiu, ir brangiu, bet batu itin gražiu tai aš neužmačiau schmoll.gif Nu gal mano norai perdideli g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 11 12, 12:05)
Man kiek turejus, tai nepatiko lenku gamybos batai. Vyras irgi turi keleta poru, bet jam tai jie daugiau kaip viena sezona  nelaiko. Iš vaikišku patinka tik Bartek. Parduotuviu batu ten daug yra ir pigiu, ir brangiu, bet batu itin gražiu tai aš neužmačiau schmoll.gif Nu gal mano norai perdideli g.gif

drinks_cheers.gif Be to man atrodo, kad šiemet Lenkijoje su batais daug prasčiau, nei ankstesniais metais schmoll.gif - iš pigesnių tik odos pakaitalas, o kiti brangesni nei pas mus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebijoklė @ 2010 11 12, 11:54)
drinks_cheers.gif Be to man atrodo, kad šiemet Lenkijoje su batais daug prasčiau, nei ankstesniais metais schmoll.gif  - iš pigesnių tik odos pakaitalas, o kiti brangesni nei pas mus ax.gif

tiesiog lenkijoj nėra krizės smile.gif teko būti varšuvoj prieš mėnesį, tai parduotuvės yra šluojamos pirkėjų, prie kasų eilės be jokių akcijų, užtat pardavėjai pasipūtę, nes klientų jiems nereikia medžioti. čia apie drabužius toks įspūdis
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2010 11 12, 16:19)
tiesiog lenkijoj nėra krizės smile.gif teko būti varšuvoj prieš mėnesį, tai parduotuvės yra šluojamos pirkėjų, prie kasų eilės be jokių akcijų, užtat pardavėjai pasipūtę, nes klientų jiems nereikia medžioti. čia apie drabužius toks įspūdis

drinks_cheers.gif
Atsakyti