Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(mamynukas @ 2010 12 17, 13:42)
ne nk,sakau jei lapkricio 23d tai butume kartu gimde 4u.gif

Mes biskyti ankstesni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 12 17, 19:02)
O kas zadat gimdyt si sausi?  smile.gif

Ar tareis su kokiu gydytoju?ar vaziuosi taip?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 12 17, 18:02)
O kas zadat gimdyt si sausi?  smile.gif

4u.gif aS ZADU sAUSIO MENESI GIMDYT. PLANUOJA CEZARI. TAI NZN TIKSLIAI KELINTA DIENA. smile.gif
Atsakyti
bet tareis su gydytoju ar taip vaziuosi pas betka/??
Atsakyti
QUOTE(zivkeee @ 2010 12 20, 17:23)
bet tareis su gydytoju ar taip vaziuosi pas betka/??

As lankausi Mazylio m.kons.centre, o kadangi darys cezari, tai net nezinau ar cia verta tartis. nors gydytoja , pas kuria lankausi siuo metu, dare man cezari su antru vaikuciu. 4u.gif Bet ir tada as nesitariau.
Atsakyti
QUOTE(zivkeee @ 2010 12 17, 21:36)
Ar tareis su kokiu gydytoju?ar vaziuosi taip?

Taip, tariames.

QUOTE(* WORONKE * @ 2010 12 20, 15:24)
4u.gif aS ZADU sAUSIO MENESI GIMDYT. PLANUOJA CEZARI. TAI NZN TIKSLIAI KELINTA DIENA. smile.gif

Man apie viduriuka planai, bet paskutiniu metu bijau dar siais metais nepabyret, nes savijauta kazkokia itartina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 12 20, 19:05)
Taip, tariames.
Man apie viduriuka planai, bet paskutiniu metu bijau dar siais metais nepabyret, nes savijauta kazkokia itartina  unsure.gif

O kas darosi? Man tai skauda pilvo apacia jau kuris laikas. stiprokai, tai irgi nezinia kas cia bus. mano nestumas lygiai savaite mazesnis, nei tavo.
Atsakyti
Man ir pamaudenimai, ir apsitraukimai, viskas taip zemai apacioje atrodo. Siaip butu visai smagu puskuot kartu gimdyklose lotuliukas.gif sia savaite varau i Mazyli patikrinimui.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 12 20, 22:47)
Man ir pamaudenimai, ir apsitraukimai, viskas taip zemai apacioje atrodo. Siaip butu visai smagu puskuot kartu gimdyklose  lotuliukas.gif sia savaite varau i Mazyli patikrinimui.

Tikrai butu smagu. Mano apsilankymas kita ketvirtadieni. As lankausi pas Indreliene. Kapustiene irgi l. sauni gydytoja. Esu su ja susidurusi. As 2 savo vaikelius siuose gimd. namuose gimdziau. ( C.P.) smile.gif
Atsakyti
O as einu si ketvirtadieni smile.gif kai pirmakarte, tai nelabai suprantu kas su manimi vyksta blush2.gif sia savaite vis "gimdau" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 12 21, 14:19)
O as einu si ketvirtadieni  smile.gif kai pirmakarte, tai nelabai suprantu kas su manimi vyksta  blush2.gif sia savaite vis "gimdau"  doh.gif

Viskas bus gerai. smile.gif Daugiau poilsio, pagulinek daugiau. Net neabejoju, kad isnesiosi leliu iki galo. 4u.gif
Atsakyti
merginos,

pradanginau savo nesciosios forma sad.gif vakar isejau is Karalienes, nuvariau i tulika, po to staigiai i masina ir viskas, dingo mano forma sad.gif ka dabar daryt? siunciu vyra i Mazyly, gal surado kas, bet mazai tikiuosi, nes labai skubejau i darba, begau i masina, tai gal tarp pusnu iskrito sad.gif kazin nauja daktare padarys jei nerasiu?
Atsakyti