Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

Na mano leliuko tai tikrai nemaude.Aisku gal apvale kazkiek,nepamenu jau net,bet tikrai nebuvo kaip kad sako "varsketis".
O siaip rytais ateidavo sesute ir tas rytinis valymo ritualas budavo kai su vatyte nuvalydavo veiduka,akytes,kakliuka ir t.t.O normaliai nuprausiau tai tik grizus namo.
Atsakyti
O as galvojau, kad viska pati turi daryt, atiduoda vaikiuka ir priziurek. Dar pagalvojau nezinosiu nei kada maitint, nei kada pampi keist, o jei dar blogai jausiuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 12 07, 16:29)
O as galvojau, kad viska pati turi daryt, atiduoda vaikiuka ir priziurek. Dar pagalvojau nezinosiu nei kada maitint, nei kada pampi keist, o jei dar blogai jausiuos  unsure.gif

viską ir darai pati tik ryte apvalo ir perrengia, aš su rėkiančiu vaiku antrą parą po CP visą naktį prašokinėjau nieks neatėjo, kol pati nenušliaužiau iki budinčios.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 12 07, 15:29)
O as galvojau, kad viska pati turi daryt, atiduoda vaikiuka ir priziurek. Dar pagalvojau nezinosiu nei kada maitint, nei kada pampi keist, o jei dar blogai jausiuos  unsure.gif

Teisingai galvoji,viska pati darai.Tik ryte ateidavo apvalyti.Man irgi pirma karta buvo pampi baisu keist,nes niekada to buvau nedarius,tai pasiprasem sesutes pagalbos,ji ir parode kaip reik leliuka laikyt,kad apipraust ir kaip ta pampi uzdet smile.gifO siaip tai uzeidavo karts nuo karto pasiteirauti ar viskas gerai.
O siaip su manim vyras beveik visa laika buvo,tai jis daug ir padejo,nereikejo vienai.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 12 07, 17:44)
viską ir darai pati tik ryte apvalo ir perrengia, aš su rėkiančiu vaiku antrą parą po CP visą naktį prašokinėjau nieks neatėjo, kol pati nenušliaužiau iki budinčios.

Nu taip, neskuba jos pačios pagalbą pasiūlyt, pamenu, po CP pieno neką teturėjau, vaikas rėkia, aišku , alkanas. Sesutė sako duok krūtį, nors puikiai žino, kad po operacijos pienas vėliau atsiranda. Sunku buvo
Atsakyti
QUOTE(* WORONKE * @ 2010 12 08, 15:40)
Nu taip, neskuba jos pačios pagalbą pasiūlyt, pamenu, po CP pieno neką teturėjau, vaikas rėkia, aišku , alkanas. Sesutė sako duok krūtį, nors puikiai žino, kad po operacijos pienas vėliau atsiranda. Sunku buvo

Labai teisingai sesute sake mirksiukas.gif
Su pirmu vaikeliu po CP nezinojau kaip elgtis, neismaniau nieko, speneliai nugrauzti buvo, kiekvieno maitinimo bijojau kaip kokio kankinimo, vaikas reke, gavo ir misinio, tik viena vakara atejusi akusere pamate, kad ruosiuosi duot misinio vaikui, liepe parodyt krutine, kuri buvo jau visa kieta, karsta nuo besigaminancio pienuko, ir liepe kruti duot, kitaip ryte sienom lipsiu. Ir sukandus dantis daviau kruti. Ir viskas pasibaige laimingai. Beje, pienelis is tiesu siek tiek veliau atsirado, negu naturaliai gimdant.
O su antru vaikeliu nezinau, kaip jau ten tos paros skaiciuojasi, bet antradieni per pietus turejau CP, visa kita para maziukui leidau buti prie kruties tiek, kiek jis norejo - o tai buvo praktiskai visa diena ir beveik visa nakti. O treciadieni apie pietus jau mazius valge godziais gurksniais mano pienuka wub.gif Taip kad ir po CP gali pienelis laiku ateit, jei labai noresi ir pasistengsi 4u.gif

O kad nakti niekas neateina - tai savaime suprantama - nu kas gi trukdys zmones nakti. Bet paprasius pagalbos - niekas niekada neatsakys mirksiukas.gif O jei kokie klausimai iskilo, visada galima paklausti per rytine vizitacija arba vakare atejusio budincio gydytojo 4u.gif

As labai patenkinta siais GN, visu personalu ir prieziura. Jei nesusireiksmini ir nelauki, kad kazkas privalo sokinet aplinkui visa para - tikrai nera ko skustis, prieziura is ties gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2010 12 08, 17:58)
Labai teisingai sesute sake  mirksiukas.gif
Su pirmu vaikeliu po CP nezinojau kaip elgtis, neismaniau nieko, speneliai nugrauzti buvo, kiekvieno maitinimo bijojau kaip kokio kankinimo, vaikas reke, gavo ir misinio, tik viena vakara atejusi akusere pamate, kad ruosiuosi duot misinio vaikui, liepe parodyt krutine, kuri buvo jau visa kieta, karsta nuo besigaminancio pienuko, ir liepe kruti duot, kitaip ryte sienom lipsiu. Ir sukandus dantis daviau kruti. Ir viskas pasibaige laimingai. Beje, pienelis is tiesu siek tiek veliau atsirado, negu naturaliai gimdant.
O su antru vaikeliu nezinau, kaip jau ten tos paros skaiciuojasi, bet antradieni per pietus turejau CP, visa kita para maziukui leidau buti prie kruties tiek, kiek jis norejo - o tai buvo praktiskai visa diena ir beveik visa nakti. O treciadieni apie pietus jau mazius valge godziais gurksniais mano pienuka  wub.gif Taip kad ir po CP gali pienelis laiku ateit, jei labai noresi ir pasistengsi  4u.gif

O kad nakti niekas neateina - tai savaime suprantama - nu kas gi trukdys zmones nakti. Bet paprasius pagalbos - niekas niekada neatsakys  mirksiukas.gif O jei kokie klausimai iskilo, visada galima paklausti per rytine vizitacija arba vakare atejusio budincio gydytojo  4u.gif

As labai patenkinta siais GN, visu personalu ir prieziura. Jei nesusireiksmini ir nelauki, kad kazkas privalo sokinet aplinkui visa para - tikrai nera ko skustis, prieziura is ties gera  wub.gif

Gerai, kai vaikas ima krūtį, mano atveju dėjimas prie krūties buvo dar baisiau už alkį doh.gif jau taip žviegdavo, kad kitą dieną akušerė, kuri man nedavė mišinuko neatėjo pati pabandyt pakabint vaiko ant krūties, nes krūtys buvo pilnos ir jau skausmingos ir nepamatė, kad praktiškai misija neįmanoma, vaikas klykė iki pamėlynavimo.
Na taip kas trukdys žmones naktį, bet jei palatoj be sustojimo klykia kūdikis, plius žino, kad po CP, tai bent žvilgtelt galima, gal mamai blogai ir pan., juk tam ir yra ligoninė doh.gif bet čia nuo pamainos priklauso.
Atsakyti
As po CP gulejau 5d.keitesi daug pamainu nei viena negaliu skustis schmoll.gif . Nakti maitinau mazaji ir nuo nuovargio nuluzau ax.gif ,po keliu val nubudau,mazasis gulejo salia,mes abu buvome apkloti,apkamsyti. As labai patenkinta likau siais gimdymo namais wub.gif !!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 12 10, 00:41)
As po CP gulejau 5d.keitesi daug pamainu nei viena negaliu skustis schmoll.gif . Nakti maitinau mazaji ir nuo nuovargio nuluzau ax.gif ,po keliu val nubudau,mazasis gulejo salia,mes abu buvome  apkloti,apkamsyti. As labai patenkinta likau siais gimdymo namais wub.gif !!!!!!!!!!!!!!!!

Na tikrai miela, jei taip yra.
Atsakyti
as taip pat esu labai patenkinta siais gn.antra vaikuti noreciau ten pat gimdyti clap.gif thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(* WORONKE * @ 2010 12 07, 10:59)
4u.gif Aisku viskas. O tai ta gydytoja pati ir operavo, kuriai mokejot? Ar tik asistavo?

Ta pati gine ir operavo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 12 07, 14:48)
O paskui ar tenka dar ji maudyt, kol guli GN? Turbut reikia isideti jam maudymo priemoniu?

Ne gimdymo namuose tik apvalo su dregna vatele, o numaudysi gryzusi namo,tik patare pirma vakara gryzus nemaudyti, nes maziukuj ir taip daug isgyvenimu,juk nauja vieta ax.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, kaip realiai Mažylyje veikia oficiali mokėjimo sistema (kai moki už tai, kad gimdymą primtų pasirinkta gydytoja)? Ar taip ir eina visi nustatytą sumą mokėti į kasą, ar kaip anksčau duoda tiesiai gydytojai?
Atsakyti