Sveikos mamytes

As tai turiu pastebeti, kad su tais mokejimais yra kazkoks mistinis dalykas... Pirma karta kai nuejau, man pasake, kad reiks du kartus susimoket po 135 lt uz prieziura nestumo metu. Padare echoskopa ir paeme 50 lt, atseit tiek kainuoja. Paeme pinigus sesute, neva kasa dabar nedirba, as jokio cekio negavau... Kitus du kartus taip pat echoskopavo, bet jau pinigu nebeeme

Susimokejau paskutini karta kai buvau tuos 135 lt, tai vel sesute, atseit, nunese i kasa, atnese man graza, bet pasake, kad truksta ten smulkiu ir nedadave man 3 lt

Cekio velgi jokio negavau

Dabar pries pora dienu buvau nunesti slapima, tai lentoj paskaiciau lapa, kiek moteru konsultacija kainuoja. Tai ten buvo parasyta, kad 105 lt pirma karta ir antra karta vel ar 105, ar 110 lt. I tuos 105 lt butent ir ieina tie 41 ar 42 lt uz gydytojos konsultacijas, o visa kita tyrimams atlikti. Tai zinokit visai tuose mokejimuose pasimeciau... As, tiesa sakant, nenubiednesiu nuo tu keliu litu, bet siaip va man tokie dalykai keisti atrodo

O ir gydytojai ne visi ten duoda telefonu numerius ir leidzia skambinti bet kada. Mano gydytoja man savo telefono nedave, o sesute uzrase ant nesciosios korteles registraturos numeri ir tipo, jei kas bus ne taip, tai skambinkites.
Tai va tokia mano patirtis kol kas