Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Tina* @ 2011 01 06, 14:19)
Drabuziukus duoda. Dabar kaip tik gave naujus. Mamoms chalatus ir naktinius kaip supratau irgi. Kam ten savus terlint ar ne?  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Na kur jau - cielos 12 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lineta* @ 2011 01 06, 14:10)
Tina, Tu juk tuoj sprogti turi  bigsmile.gif  viena dienele liko  bigsmile.gif

Atsakyti
Pritariu - leliukus ten prižiūri labai fainos moterys thumbup.gif Bent jau kai aš ten buvau, tai visos (akušerės, gydytojos ir vaikučių daktarytės) lakstė ir vis klausinėjo kaip sekas, kaip vaikutis, kaip jis valgo, ar man viskas gerai su pienuku ir krūtine ax.gif Ir parodė kaip maitinti ir vis žiūrėdavo ar mažylis nenugraužė dar manęs smile.gif Nu priežiūra tai man ten super buvo thumbup.gif Net nesmagu buvo, kad niekam neatsidėkojom po visko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neziniuxe: 09 sausio 2011 - 20:27
QUOTE(Tina* @ 2011 01 03, 18:42)
Norejau paklausti apie dienini stacionara Mazylyje:
Iki keliu ten reikia isbuti?
Ar duoda valgyt?
Ar yra galimybe prigulti?

Dieninis stacionaras oficialiai nuo 8.00 iki 15.00val. Apie 12val duoda lengvus priespietukus (jogurtukas, bandeles arbatele, kartais buna salotos arba vaisiai.
Stacionaro metu vyksta nemokamos paskaiteles busimoms mamytems apie nestuma, jo eiga, gimdyma, vaikelio prieziura ir mityba pagimdzius. Vedama ekskursija norincioms susipazinti su gimdymo namais. Esant bet kokiam menkam nusiskundimui nuolat budi gydytojai, kurie iskart apziuri, esant reikalui skiria gydyma arba pan.
Esant pageidavimui yra paruostos kelios lovos prigulti.

p.s. neoficialiai stacionare isbunam nuo 10 iki 12 - 13val.
Atsakyti
Dekui uz info 4u.gif jau viska zinau, nes antra savaite ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 10, 22:17)
Dekui uz info  4u.gif jau viska zinau, nes antra savaite ten smile.gif

Mano liūdesiui, gydytoja pasiuntė mane į stacionarą. Nors ten jau tikrai geriau nei gulėti skyriuje į kurį atsisakiau eiti...Šiandien buvo mano pirma dienelė ten wink.gif smile.gif
Atsakyti
Reiskias matemes mes smile.gif o del kokiu bedu?
Papildyta:
As ta, kur vis sesute issivesdavo pas gydytoja ir puse paskaitos negirdejau.
Atsakyti
Aš irgi ta, kuri pusė paskaitos praleido pas gydytoją ;D Dėl pilvo apačioje, šonuose stiprių skausmų. Niekaip neranda kas negerai, o aš vos pakeliu tuos skausmus... Ypač naktimis.
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 01 11, 00:52)
Aš irgi ta, kuri pusė paskaitos praleido pas gydytoją ;D Dėl pilvo apačioje, šonuose stiprių skausmų. Niekaip neranda kas negerai, o aš vos pakeliu tuos skausmus... Ypač naktimis.

Laba, gal tave paguos, bet ir man vienu momentu labai skaudejo tai viena sona tai kita. Skausmas buvo nepakeliamas, bet praejo,mat sako gali mazasis buti isiremes ar ikises savo kokjyte ar rankyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 10, 22:17)
Dekui uz info  4u.gif jau viska zinau, nes antra savaite ten smile.gif

4u.gif Kaip gi tau sekasi? Vis paskaitineju Sausinuku tema, bet ten tiek daug merginu, kad net nerasau.
Atsakyti
merginos, paaiskinkite ar jums dare taksoplazmozes tyrima Mazylyje???? ar reikejo papildomai moketi? nes mums dabar yra beveik 20 savaiteliu, krauja eme, dare visokius ziv, sifilius ir t.t. nu viska ka jie ten daro, apie 12 nestumo savaite susimokejau 135 Lt uz visus tyrimus, tai dabar ir mastau, ar ta taksoplazmoze padare kartu su bendru ir kadangi buvo neigiamas tai nieko ir nesake, ar uz ja papildomai dar reikia moketi ir atskirai darytis?
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2011 01 12, 10:50)
merginos, paaiskinkite ar jums dare taksoplazmozes tyrima Mazylyje???? ar reikejo papildomai moketi? nes mums dabar yra beveik 20 savaiteliu, krauja eme, dare visokius ziv, sifilius ir t.t. nu viska ka jie ten daro, apie 12 nestumo savaite susimokejau 135 Lt uz visus tyrimus, tai dabar ir mastau, ar ta taksoplazmoze padare kartu su bendru ir kadangi buvo neigiamas tai nieko ir nesake, ar uz ja papildomai dar reikia moketi ir atskirai darytis?

Sveika 4u.gif Nieko papildomai nemokejau, ir apie taksoplazmoze nieko atskirai nesake. Kodel susirupinai?
Atsakyti