Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Tina* @ 2011 01 13, 17:08)
Sveikos,su kuriom as sia savaite buvau paskaitelej pirmadieni. Treciadieni jau susilaaukem leliuko. Gulim ligoninej dabar.

Dideli sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip gimdymas praejo?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 13, 16:08)
Sveikos,su kuriom as sia savaite buvau paskaitelej pirmadieni. Treciadieni jau susilaaukem leliuko. Gulim ligoninej dabar.

4u.gif Sveikute. Kaip tau sekasi? Sveikinu 4u.gif Mane guldo kita treciad. , ketvirtadieni darys CP.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 01 13, 16:08)

http://www.facebook....p;id=1502056199
Nuoširdžiausi sveikinimai smile.gif
Atsakyti
sveikos pupos, gal yra besiruosianciu gimdyt Mazyly apie vasario 12? Ar taretes su savo gydytoja, ar vaziavot kaip sakoma na ura? man keleta kartu ten teko susidurti su tokiom personom, kad gimdyt pas jas tikrai nenoreciau doh.gif o tartis brangoka, moki i kasa, o poto vistiek dar papildomai i kisene, tai dideli pinigai gaunasi doh.gif nu zodziu, nzn ka daryt
Atsakyti
QUOTE(lutte @ 2011 01 14, 14:51)
sveikos pupos, gal yra besiruosianciu gimdyt Mazyly apie vasario 12?  Ar taretes su savo gydytoja, ar vaziavot kaip sakoma na ura? man keleta kartu ten teko susidurti su tokiom personom, kad gimdyt pas jas tikrai nenoreciau doh.gif o tartis brangoka, moki i kasa, o poto vistiek dar papildomai i kisene, tai dideli pinigai gaunasi doh.gif nu zodziu, nzn ka daryt

Na as zadu gimdyt tik truputuka anksciau paie sausio gala ,tai tariaus su gydytoju nzn bijau naura vaziuot kadangi pirmas gimdymas nzn ka tai reiksia dar tai taip vaiuzot nesiryzau pas bet ka...
Atsakyti
QUOTE(lutte @ 2011 01 14, 12:51)
sveikos pupos, gal yra besiruosianciu gimdyt Mazyly apie vasario 12?  Ar taretes su savo gydytoja, ar vaziavot kaip sakoma na ura? man keleta kartu ten teko susidurti su tokiom personom, kad gimdyt pas jas tikrai nenoreciau doh.gif o tartis brangoka, moki i kasa, o poto vistiek dar papildomai i kisene, tai dideli pinigai gaunasi doh.gif nu zodziu, nzn ka daryt

As zadu apie vasario 15d,tai kaip ir panasiu laiku smile.gif
Nesitariu su niekuo,vaziuosiu taip paprastai ir tikiuosi,kad papulsiu pas gera gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2011 01 14, 16:15)
As zadu apie vasario 15d,tai kaip ir panasiu laiku  smile.gif
Nesitariu su niekuo,vaziuosiu taip paprastai ir tikiuosi,kad papulsiu pas gera gydytoja.

Ligonineje as galiu rekomenduoti Tamulioniene, plius dar girdejau, kad giria Kopustiene ir Apanaviciene smile.gif Manau, kad galima tartis asmeniskai su gydytoja. Jai siulant lt, o ne i kasa mokant wink.gif Normali gydytoja sutiktu biggrin.gif Ar bent nukreiptu tinkama linkme smile.gif As pati asmeniskai sakiau, kad nesitarsiu, nes susipazinau su tais namais, daugybe geru atsiliepimu girdejau, jau yra teke ten ir paguleti, todel net galvos nesuku, nes esu tikra, kad pakliuvusi pas bet kuri gydytoja gausiu geriausia prieziura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutte @ 2011 01 14, 13:51)

labas smile.gif man gimdyt vasario 9d, kaip ir panasiu laiku smile.gif nesitariau nei su pirmu, nei su siuo gimdymu, bet vesiuosi savo vyriski, kad man per gimdyma nuobodu nebutu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As Mazylyje lankausi pas gyd. Rasa Mackeviciene. nestuke.gif - 16 sav. Gydytoja esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,esu be galo patenkinta siais gimdymo namais,visu personalu.pries daugiau nei metelius gimdziau siuose gn.turiu mergyte mirksiukas.gif visada kada tik nueidavau pas savo gine isejus vel laukdavau kito vizito.budavo liudna kad ji skirdavo tik po menesio laiko.is ten tiesiog nesinoredavo iseiti.
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 01 14, 16:13)
Ligonineje as galiu rekomenduoti Tamulioniene, plius dar girdejau, kad giria Kopustiene ir Apanaviciene smile.gif Manau, kad galima tartis asmeniskai su gydytoja. Jai siulant lt, o ne i kasa mokant wink.gif Normali gydytoja sutiktu biggrin.gif Ar bent nukreiptu tinkama linkme smile.gif As pati asmeniskai sakiau, kad nesitarsiu, nes susipazinau su tais namais, daugybe geru atsiliepimu girdejau, jau yra teke ten ir paguleti, todel net galvos nesuku, nes esu tikra, kad pakliuvusi pas bet kuri gydytoja gausiu geriausia prieziura 4u.gif

Pas Kopustiene gimdziau savo pirmaja,tikrai niekuo nesiskundziu.Visai nepriestarauciau jei ir vel pas ja patekciau,bet tartis neketinu,pataupysiu geriau pinigelius.
Atsakyti
Man pagal viska gimdyti vasario 13 d. - pirmas vaikas. Nesitarsiu, kad pataupyciau pinigelius. O Mazylyje buvau tik viena karta - buvau uzsirasiusiu echo pas Sakaliene (tiesiog pas ja uzrase) - tai nenusivyliau - viska paaiskino ir nuramino, taip pat sesele labai faina buvo. Tai tikiuosi per gimdyma viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti