Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Ju.Ju @ 2011 02 17, 17:10)
Na ka... Ar pasikeite Mazylio GN per 5 metus? Sakyciau ne  rolleyes.gif Personalas kazkiek ir tiek. Bet aplinka rami ir teigiama isliko  wub.gif
Noriu padekoti, kad ispuole mano gimdymas kaip ir pries 5 metus per slaugutes ROMOS budejima intensivioj palatoj. Nes dare CP tai teko vel ten pagulet. ROMA nuotabi  thumbup.gif Toks svelnus , nusirdus, paslaugus zmogus  wub.gif Aciu jai  4u.gif

Na ir aisku nusilenkiu vel zemai zemai pries daktare GIEDRE  KAPUSTIENE  4u.gif Truksta zodziu issakyti padeka siai daktarei. aciuks.gif

Aciu jai ir uz  sunu, ir uz dukra  thumbup.gif

Si karta gulejau 17 palatoj, ji daug fainesne uz 15. Nors ir vienviete, bet uz tat su didziuliu panoraminiu langu  bigsmile.gif Vonioj irgi langas yra. Palata toliausia is visu, del to ten ramu ir tylu... netrugdo kitu vaikuciu asareles  blush2.gif  Nzn ar del to kad jau antrakarte  biggrin.gif si karta gyvenau Mazyli beveik savaite ir namo nesinorejo  biggrin.gif Viskas ejosi kaip is pypkes  4u.gif Personalas buvo neikyrus, patarimus dalijo saikiai ir t.t...
Siaip sako, KMUK palatos geresnes, bet....
Jei manes paklaustu ar gimdyciau vel Mazyli, atsakyciau taip:"Gimdyciau ten kur dirbtu daktare Kapūstienė"
Bet siaip Mazylis labai man patinka, uz tyla... ramybe ir gera personala  4u.gif
Taip pat labai faina anesteziologijos skyriaus vedeja  wub.gif Superine, galima taip pasakyt  thumbup.gif Gaila pavardes nzn, bet pas ja irgi grizciau  thumbup.gif

Turbūt ir aš pas Romą po CP patekau (trumpais plaukais, aukštoka?) ir Kapūstienė CP darė, anesteziologė gal rusiško akcento turi? Gulėjau irgi 17 palatoj smile.gif
Atsakyti
17 palata mum irgi patiko smile.gif ten tikrai ramu ir kiek supratau is personalo geriau nei kitoj vienvietej. O su Kapustiene kiek supratau taretes? Priziurejo ir visa nestuma? Nes as pas ja lankausi jau su antru vaikeliu, bet pirma karta ji mane atkalbejo nuo susitarimo ir to labai gailejausi. Dabar noriu gimdyt tik susitarus.
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2011 02 17, 19:00)
17 palata mum irgi patiko smile.gif ten tikrai ramu ir kiek supratau is personalo geriau nei kitoj vienvietej. O su Kapustiene kiek supratau taretes? Priziurejo ir visa nestuma? Nes as pas ja lankausi jau su antru vaikeliu, bet pirma karta ji mane atkalbejo nuo susitarimo ir to labai gailejausi. Dabar noriu gimdyt  tik susitarus.

nenori ji tartis ax.gif bet atkaklumas visagalis, o jei rimtai tai iki paskutinės akimirkos nežinojau ar ji sutiks tartis, bet aš vis užklausdavau, ji atsakydavo anksti, anksti smile.gif bet atėjus laikui sutiko.
Atsakyti
zinau, kad nenori, bet mano nestumas toks buvo komplikuotas, nors dabar viskas o.k. Bet svarstom tarp CP ir naturalaus gimdymo, nes pirmas CP, tai galvoju atsizvelgus i situacija ir visa nestumo eiga, gal pavyks ja itikinti 4u.gif
Ji zino visa situacija ir nesinoretu gydytojo neisigilinusio kas ir kaip. As manau, kad jei mato jog dvejoji del tarimosi, tai ir nesutari.
Atsakyti
Mums puikiai pavyko susitarti,man dare CP,tai labai patenkinta as thumbup.gif ,o susitareme paskutine minute. Viskas buvo ciki thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif

Noreciau pasiklaust,o net jei as ne Mazylyje lankausi nestumo metu, bet planuoju ten gimdyt nesitarus,tai tikrai NEMOKAMAI? Nu zinoma,neskaitant to,jei po viskam,butu noras atsidekot bigsmile.gif

Ir ka konkreciai nesetes i gimdykla? g.gif Ar kazkokie reikalavimai specialus vyro aprangai/apavui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wylia: 18 vasario 2011 - 09:55
QUOTE(wylia @ 2011 02 18, 10:47)
4u.gif

Noreciau pasiklaust,o net jei as ne Mazylyje lankausi nestumo metu, bet planuoju ten gimdyt nesitarus,tai tikrai NEMOKAMAI? Nu zinoma,neskaitant to,jei po viskam,butu noras atsidekot  bigsmile.gif

Ir ka konkreciai nesetes i gimdykla?  g.gif Ar kazkokie reikalavimai specialus vyro aprangai/apavui?  g.gif

tikrai nemokamai:) mes pirma karta niekam nieko nemokejom ir buvom viskuo patenkinti. Vyrui reikia arba svariu rubu ir atskiro ne medziaginio apavo. Arba galima pas juos isigyti man atrodo 30-40 lt mokejom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2011 02 18, 12:21)
tikrai nemokamai:) mes pirma karta niekam nieko nemokejom ir buvom viskuo patenkinti. Vyrui reikia arba svariu rubu  ir  atskiro ne medziaginio apavo. Arba galima pas juos isigyti man atrodo 30-40 lt mokejom smile.gif

taip nemokamai, juk mokam mokesčius. Aš pirmą kartą niekam nieko nemokėjau ir likau patenkinta. Vyrui jau nupirkau treningines kelnes, maikute ir gumines šlepetes.
Atsakyti
QUOTE(wylia @ 2011 02 18, 10:47)
4u.gif

Noreciau pasiklaust,o net jei as ne Mazylyje lankausi nestumo metu, bet planuoju ten gimdyt nesitarus,tai tikrai NEMOKAMAI? Nu zinoma,neskaitant to,jei po viskam,butu noras atsidekot  bigsmile.gif

Ir ka konkreciai nesetes i gimdykla?  g.gif Ar kazkokie reikalavimai specialus vyro aprangai/apavui?  g.gif

Igimdykla reikia pasiimti maziuj pampersa ir vilnones kojinytes,tureti savo tapkes tik ne medziagines. O daugiau viska duoda ax.gif
Atsakyti
Nu va,ir iskart aiskiau viskas pasidare bigsmile.gif Aciu,uz info visoms 4u.gif Bet jei dar ka prisiminsit,parasykit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wylia: 18 vasario 2011 - 16:17
Sveikos, esu truputėlį pasimetusi, gal galit patarti, gal kuri buvot susidūrusi su tokia situacija 4u.gif
Su pirmuoju nestuke.gif lankiausi Mažylyje, ten ir susitikau su dukryte po ekstrinio CP, prieš tai dar savaitę pragulėjusi dėl nevykstančios veiklos, tai kažkaip viskas buvo aišku.
Dabar lankausi kitur, bet norėčiau vėl gimdyti Mažylio GN. Tarkim, jei dėl tam tikrų indikacijų yra numatomas planinis CP ir aš neplanuoju su niekuo tartis, tai kaip viskas būna? Tipo, su visais daiktais paskirtą dieną atsiboginu, laba diena, man šiandien numatytas cp, pjaukit? blink.gif Ar vis dėlto reikia nuvykti (ar bent pasiskambinti) anksčiau, jie ten pasiguldo, tyrimus kažkokius padaro? Kaip viskas vyksta nesitarimo atveju? O gal prie planinio CP būtina tartis su kažkuo? g.gif Nors šiaip man kaip ir nėra skirtumo, pas ką papulti, man ten visi gydytojai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wylia @ 2011 02 18, 11:47)
4u.gif

siaip patariu nueik i pamokele, labai paaiskes smile.gif
as nuejau pries savaite tai daug klausimu paaiskejo.

1. Gimdymas tikrai nemokamas. (nebent tariesi su gydytoju asmeniskai, tada 587 lt. i kasa )
2. Į gimdyklą: gumines tapkutes ir tinklines kelnaites sau, vilnones kojines maziukui ir pampersiuku, o vyrui gumines tapkutes ir rubai svarus (sake gali buti ir vilkti namuose tik jie turi buti sklabti ir islyginti, nebutina naujus pirkti), o jei nieko vyras neturi tai tada galima nuomoti ju apranga kaina 11 lt. APvelka vyyra kaip daktara koki smile.gif

Atsakyti