Sakykit mergaites, kaip su vyriskiu apranga (apavu) ten... KA duoda, ka savo tureti?
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 02 24, 17:41)
Sakykit mergaites, kaip su vyriskiu apranga (apavu) ten... KA duoda, ka savo tureti?
vyrui savo reik turėt, treningą ar kitus drabužius, kad galėtų persirengt, prieš einant į gimdyklą, tapkes dar, galima nusipirkti vienkartinį kostiumą vietoj.
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 02 24, 18:41)
Mažylyje kainuoja 11lt vienkartine apranga tėveliams

QUOTE(RytineSaule @ 2011 02 24, 19:23)
Mažylyje kainuoja 11lt vienkartine apranga tėveliams
o sava - išskalbtas, išlygintas treningas (ar kažkas pan.), guminės šlepetės - svarbiausia, kad būtų švarūs ir tvarkingi drabužėliai 

Mano vyras buvo patenkintas, ta Mazylio apranga

QUOTE(Aliira @ 2011 02 24, 21:17)
Mano vyras buvo patenkintas, ta Mazylio apranga
kazkaip smagiai jautesi, tik apgailestavo, kad dydis buvo didesnis nei reikejo
reiks jo paklausti ar dabar nesis sena ar nauja pirks
aisku jei man naturaliai gimdyt leis 

linkiu didžiausios laimės pasitinkant mažąjį stebukliuką

QUOTE(SuperLaura @ 2011 02 21, 13:41)
O kas nors lankėsi pas Haliną Indrelienę? Kokios nuomonės apie ją?
apie sia gydytoja tik labai gerai atsiliept galiu . Puikus zmogus, puiki gydytoja. Ji atliko antra cezari man. Lankiausi pas ja antra ir trecia nestuma. Paprasta , puiki gydytoja. rupestinga ir atidi. esu ja labai patenkinta

Prieziura Mazylyje ir vel likau patenkinta
Net nesvarbu, kad ju kas ryta duodami naktiniai marskiniai buvo vis kitoj vietoj iplyse
, bet dziaugiausi, kad savu tureti nereikejo. Maisto man tikrai pakako, tik palu po gimdymo viena akusere gailedavo, tai pas kitas pasiprasydavau, nepernesu as tu paketu. Visi komplimentai daktarei Kapustienei, pataikiau pas ja i pamaina
O siaip, kol gulejau su maziuku, tai ta savaite vis pakaitomis gimdykloje budejo Kapustiene, Sakaliene, Sutkus ir Riauka. Riaukos gal labiausiai bijociau, bet ir prie jo moteriskes ramiai pasigimde. Palata gavau vienviete, netoli gimdyklos, tai ko tik neprisiklausiau
, bet siaip tai moterys greitai pasigimdydavo. Sekmes belaukiancioms savo mazuciuku

QUOTE(bitė Majaa @ 2011 02 25, 23:49)
Prieziura Mazylyje ir vel likau patenkinta
Net nesvarbu, kad ju kas ryta duodami naktiniai marskiniai buvo vis kitoj vietoj iplyse
, bet dziaugiausi, kad savu tureti nereikejo. Maisto man tikrai pakako, tik palu po gimdymo viena akusere gailedavo, tai pas kitas pasiprasydavau, nepernesu as tu paketu. Visi komplimentai daktarei Kapustienei, pataikiau pas ja i pamaina
O siaip, kol gulejau su maziuku, tai ta savaite vis pakaitomis gimdykloje budejo Kapustiene, Sakaliene, Sutkus ir Riauka. Riaukos gal labiausiai bijociau, bet ir prie jo moteriskes ramiai pasigimde. Palata gavau vienviete, netoli gimdyklos, tai ko tik neprisiklausiau
, bet siaip tai moterys greitai pasigimdydavo. Sekmes belaukiancioms savo mazuciuku 

Sveiki, pasiekus finisa

Seikos mamytes,norejau paklausti turejau gimdyti 28d.nieko nesilukstena mamo maze doh.gif ,pirmadieni sius su siuntimu i ligonine,tai gal kuriai ir taip buvo?noreciau susizinoti ar nuvykus iskart skatina gimdyma,ar tik stebi ir laukia kol paciai veikla prasides

QUOTE(laimuka1 @ 2011 02 26, 15:29)
Seikos mamytes,norejau paklausti turejau gimdyti 23d.nieko nesilukstena mamo maze doh.gif ,pirmadieni sius su siuntimu i ligonine,tai gal kuriai ir taip buvo?noreciau susizinoti ar nuvykus iskart skatina gimdyma,ar tik stebi ir laukia kol paciai veikla prasides 

QUOTE(Aliira @ 2011 02 26, 13:41)
Sveiki, pasiekus finisa
o kaip su lankymu, ant duru parasyta, kad lankytojai nepriimami? Leidzia tik vyra? ar viskas proto ribose?

Papildyta:
QUOTE(laimuka1 @ 2011 02 26, 16:29)
Seikos mamytes,norejau paklausti turejau gimdyti 28d.nieko nesilukstena mamo maze doh.gif ,pirmadieni sius su siuntimu i ligonine,tai gal kuriai ir taip buvo?noreciau susizinoti ar nuvykus iskart skatina gimdyma,ar tik stebi ir laukia kol paciai veikla prasides 

Mano atveju panasiai buvo, tai as pasiprasiau, kad mane paskatintu, nes budejo gera gydytoja ir atsidarymas jau 3cm pas mane buvo, nemaciau prasmes laukti rytojaus, nes vistiek nebuvo garantiju, kad butent rytoj issilukstensiu pati, jau ir taip buvau viena diena veliau nuvaziavus, nei gydytoja liepe. Manau, kad tai yra individualu, paaiskes po gydytojo apziuros. Sekmes

QUOTE(bitė Majaa @ 2011 02 26, 16:56)

Papildyta:
Mano atveju panasiai buvo, tai as pasiprasiau, kad mane paskatintu, nes budejo gera gydytoja ir atsidarymas jau 3cm pas mane buvo, nemaciau prasmes laukti rytojaus, nes vistiek nebuvo garantiju, kad butent rytoj issilukstensiu pati, jau ir taip buvau viena diena veliau nuvaziavus, nei gydytoja liepe. Manau, kad tai yra individualu, paaiskes po gydytojo apziuros. Sekmes

Dekui,taip nesinori kad skatintu