Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Svela @ 2010 10 31, 15:45)
Priima visas gimdyt, nu nebent stebuklingai butu pilnos palatos pagimdziusiu ir nebutu kur guldyt taves su gimusiu leliuku...bet cia situacija beveik neimanoma... daugiau nezinau priezasciu del ko nepriimtu. ir tikrai nebutina but susitarus su gyditoju (-a). sutaupysi pinigeliu jei nesitarsi. as gimdziau mazylyje, ir dabar laukiu antro, pavasary taip pat gimdysiu ten. nes viskas buvo super.

Pritariu viskam, ypac jei nuo pat pradziu lankais ten tai manau net nelabai imanoma kitaip ,kad nepriimtu.. As nesitarus vaziuosiu su gydytoju, ir manau vistiek busiu priimta smile.gif
Atsakyti
Jus merginos visos teisios kurios manot jog priims thumbup.gif Liuks gimdymo namai bigsmile.gif Nepaliks tikrai gatvej blush2.gif
Atsakyti
sweikos.as taip pat gimdziau mazylyje smile.gif viskas buvo labai puiku 4u.gif dakatre piktoka buvo bet tik jos piktumo deka greit pagimdziau tongue.gif del priemimo klausimo tai tikrai priims biggrin.gif as gimdziau rugpjucio 15d tai buvo palatose 3 mamytes ir as isviso per visa trecia auksta o jau rugpjucio 17d miegojau visame auskte as viena su mazyliu savo blink.gif visos buvo isleistos ax.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti tik pacius geriausius atsiliepimus apie Mazyly, pati gimdziau spalio 1d, su niekuo nesitariau ir personalas pasitaike super, nors kai atvaziavau buvo viena pamaina, o kai gimdziau tai jau kita...niekam nieko nedaviau, tik susimokejau uz pedirura 250lt ir uz palata 150lt, nes tris dienas gulejom. tik va maistelis tai tikrai nekoks ten, bet cia maza beda, galima juk ir savo susiveikti:)
Atsakyti
QUOTE(vivik @ 2010 10 28, 21:56)
Gal kas nors zinote ar kuri nors Mazylio gydytoja nedirba kurioje nors privacioje klinikoje?

Privacioj klinikoj (Motina ir Vaikas) dirba Rasa Mackeviciene. Kaip tik pas ja ruosiuosi gimdyti Mazylio GN nestuke.gif
Atsakyti
Gal kas zinot, kiek kainuoja dabar mokama palata Mazylyje? Matomai, kainos per 2 metus pakilo, nes tada uz papildoma lova vyrui paprastoje vienvieteje mokejom ar tai 12 ar 15 Lt uz para, o dabar skaitau, kad 30 moka g.gif Tai kazi kiek tada mokama palata kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2010 11 07, 16:34)
Gal kas zinot, kiek kainuoja dabar mokama palata Mazylyje? Matomai, kainos per 2 metus pakilo, nes tada uz papildoma lova vyrui paprastoje vienvieteje mokejom ar tai 12 ar 15 Lt uz para, o dabar skaitau, kad 30 moka  g.gif Tai kazi kiek tada mokama palata kainuoja?

Vienviete 50lt, dviviete 100lt
Atsakyti
Oho, kaip ekonominio viesbucio kambarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 11 07, 22:12)

Aciu uz atsakyma 4u.gif

QUOTE(Tina* @ 2010 11 07, 23:15)
Oho, kaip ekonominio viesbucio kambarys smile.gif

Tai jau tikrai doh.gif O jei planuojamas CP - tada is viso tas OHO taip isauga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 11 07, 23:12)

Bet tikrai verta imti uz 50lt, ir dusas su wc vietoj, plius tv, kuris mane labai prablaske, nes net neisiv aizduoju ka galima tris dienas ten veikti, kai lelius tik miega ir valgo. be to vienviete ji tik taip vadinasi, bet yra lova vyrui, tai gi kam imti paprasta palata ir moketi uz vyra dar 30lt, tai geriau pasiimti mokama uz 50 lt + su patogumais.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2010 11 08, 15:28)
Bet tikrai verta imti uz 50lt, ir dusas su wc vietoj, plius tv, kuris mane labai prablaske, nes net neisiv aizduoju ka galima tris dienas ten veikti, kai lelius tik miega ir valgo. be to vienviete ji tik taip vadinasi, bet yra lova vyrui, tai gi kam imti paprasta palata ir moketi uz vyra dar 30lt, tai geriau pasiimti mokama uz 50 lt + su patogumais.

O tai toj vienvietej nereikia dar papildomai tu 30 Lt uz lova vyrui damoket? g.gif
Atsakyti
Sveikos, gimdem siuose gimdymo namuose. Nuo iki, esu labai patenkinta ir prieziura ir maistu ir personalu ir apskritai atmosfera.. smile.gif Ir moket apsoliuciai nieko nemokejom! net palata emiau nemokama, nes vyra isleidau namo pailset po gimdymo tongue.gif (bet jis nuo pat ankstyvo ryto pas mane budavo iki velaus vakaro, maziukas gan ramus,tad nakciai vyro pagalbos nereikejo) o nei teliko nei dar kazko tikrai nesinorejo.. Maziukas pirma nakti ismiegojo beveik 4 valandas, o as i ji tik ziurejau smile.gif Del tuliko tai net nezinau, gal kad man taip ispuole, kad mano palata buvo prie pat wc ir duso, tai kazkokio diskonforto labai del tolimo vaiksciojimo tikrai nepajutau.. O siaip isvaziuojant namo su didziausiu dziaugsmu atsidekojom visam personalui vaisemis ir likom dziaugsmingai isleisti namo smile.gif
Atsakyti