Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Fudzijama @ 2010 11 08, 17:16)
O tai toj vienvietej nereikia dar papildomai tu 30 Lt uz lova vyrui damoket?  g.gif

mokamoj nereik
Atsakyti
QUOTE(IRIM @ 2010 11 04, 23:34)
Privacioj klinikoj (Motina ir Vaikas) dirba Rasa Mackeviciene. Kaip tik pas ja ruosiuosi gimdyti Mazylio GN  nestuke.gif

Man Mackeviciene cezari dare. Viskas puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena!
Nusprendziau gimdyti Mazylio gimdimo namuose,tik norejau pasitikslinti kaip ir pro kur man patekti kai jau atvaziuosiu gimdyti?Pro pagrindini iejima?Ar yra kazkos priimamasis?Niekada nesu ten buvusi....aciu is anksto!
Atsakyti
ar mazylyje duoda gimdyvei naktinukus ir naujagimiui drabuzelius ar butinai savo reik turet?
Atsakyti
QUOTE(1111 @ 2010 11 12, 13:38)
Laba diena!
Nusprendziau gimdyti Mazylio gimdimo namuose,tik norejau pasitikslinti kaip ir pro kur man patekti kai jau atvaziuosiu gimdyti?Pro pagrindini iejima?Ar yra kazkos priimamasis?Niekada nesu ten buvusi....aciu is anksto!

per pagrindinį, jei naktį skambutis yra. Viską duoda.
Atsakyti
o ka ten mazylije visos palatos mokamos?
Atsakyti
QUOTE(solveigyte @ 2010 11 12, 14:21)
o ka ten mazylije visos palatos mokamos?

nevisos, bet jei nemokamoj vyrui duos lovą teks pamokėt, atrodo 30 lt
Atsakyti
QUOTE(1111 @ 2010 11 12, 13:38)
Laba diena!

Pro "paradinį" įėjimą, atvažiuoji ir eini, arba skambini skambučiu (jei naktį).

QUOTE(solveigyte @ 2010 11 12, 14:04)
ar mazylyje duoda gimdyvei naktinukus ir naujagimiui drabuzelius ar butinai savo reik turet?

Viską duoda 4u.gif
Atsakyti
sveiki mamukai 4u.gif
aš nėštumo priežiūrą taip pat pasirinkau Mažylyje.
iš pradžių nieko negalvojau, neplanavau, pasidariau NT, gavau teigiama ir užsiregistravau savo (Aukštaičių) poliklinikoj pas ginę. papuoliau pas Karalienę - ji ten dirba. o kadangi poliklinikoje po renovacijos nėra net echoskopo doh.gif , tai Karalienė pasiūlė atvažiuot kitą dieną į Mažylį pasidaryti echo. kaip gydytoja man ji paliko gerą įspūdį, dabar sėkmingai pas ją lankausi... dėl gimdymo tai net nežinau ar verta tartis...reikia tikėtis kad gimdymo dieną (balandžio 1) niekas nepokštaus ir gimdymą priims geriausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juracka.m @ 2010 10 27, 18:48)
Sveikos mamytes, norejau paklausti, kas gimde pas S.Martinkiene, koki atsiliepimai?
Kiek mazylyje kainuoja cezario pjuvis?
Papildyta:
Pas ja turbut 700Lt? ar patartumete gimdyti pas ja?

Vakar grizau kaip tik is Mazylio, visa savaitele pragulejau del gresiancio ir ju mane priziurejo. siaip maloni gydytoja, tik lb jau daug darbu turi.. lekia ir lekia...
Atsakyti
Mano ginekologe sake jog Tumelioniene yra ginekologinio skyriaus vedeja ir gimdymuose dalyvauja retai. Kaip cia yra garantuotai?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal kuri vedete i baseina Mazyli? Labai noreciau suzinoti kaip ten g.gif
Atsakyti