Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 32 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 08, 10:52)
Nors gal jau nebėra čia, kas jos neskaitė dar  biggrin.gif

As. Gal reiktu noret? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 08, 10:52)
Siūlė, bet aš atsisakiau  blush2.gif nemėgstu tokio valgio, nesu ragavus ir pabijojau, kad išspjausiu  biggrin.gif

matėt, kad parduoda "tik su dukra" už 10lt?  smile.gif  Nors gal jau nebėra čia, kas jos neskaitė dar  biggrin.gif

smile.gif as turbut irgi nedrisciau ragaut blush2.gif
Yra, as neskaiciau ax.gif ir kolkas visai netraukia
Atsakyti
O aš noriu padejuoti, kad nebežinau, ką su savimi daryti verysad.gif Kartais man užeina toookios lomkės, kad prisiperku knygų daugiau, nei planavau blush2.gif Jau dabar mano turimos lentynos maksimaliai iki viršaus užpildytos. O man vis negana blush2.gif Neįsivaizduoju, kada aš jas visas ir perskaitysiu g.gif
Šiaip lyg neperku bile ko. Bet vistiek atsiranda vienas kitas tikrai neplanuotas tuo metu pirkinukas. O jei dar kokios akcijos atrakcijos cool.gif , kaip dabar visuose knygynuose.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 08, 10:01)
O aš noriu padejuoti, kad nebežinau, ką su savimi daryti verysad.gif  Kartais man užeina toookios lomkės, kad prisiperku knygų daugiau, nei planavau blush2.gif  Jau dabar mano turimos lentynos maksimaliai iki viršaus užpildytos. O man vis negana blush2.gif  Neįsivaizduoju, kada aš jas visas ir perskaitysiu g.gif
Šiaip lyg neperku bile ko. Bet vistiek atsiranda vienas kitas tikrai neplanuotas tuo metu pirkinukas. O jei dar kokios akcijos atrakcijos  cool.gif , kaip dabar visuose knygynuose.

Tai kiek jau mazdaug turi savo knygu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 08, 10:50)

Kiek perskaitei jau? Idomu? smile.gif Nors turbut neverta net klausti ir taip aisku kad idomu biggrin.gif As galeciau pirkti Tess Gerritsen knygas net neskaicius anotacijos, nes esu isitikinus kad bus idomu, kaip ir Katzenbacho thumbup.gif Ech, gaila kad lietuviskai isverstos tik keturios jo knygos.
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 10 08, 10:04)
Kiek perskaitei jau? Idomu? smile.gif  Nors turbut neverta net klausti ir taip aisku kad idomu biggrin.gif  As galeciau pirkti Tess Gerritsen knygas net neskaicius anotacijos, nes esu isitikinus kad bus idomu, kaip ir Katzenbacho thumbup.gif  Ech, gaila kad lietuviskai isverstos tik keturios jo knygos.

Perskaiciau daug- du lapus tongue.gif nes pradejau vakar Kalifo rumus, ziuriu nekabina, gal cia po Chirurgo taip.. g.gif ir tada siandien ryte tik paemiau Pameistri.. Man kazkaip labiau patinka Tess Gerritsen nei Katzenbachas smile.gif nors Katzenbacho skaiciau visas keturias, o sios tik viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 08, 11:01)
O aš noriu padejuoti, kad nebežinau, ką su savimi daryti verysad.gif  Kartais man užeina toookios lomkės, kad prisiperku knygų daugiau, nei planavau blush2.gif  Jau dabar mano turimos lentynos maksimaliai iki viršaus užpildytos. O man vis negana blush2.gif  Neįsivaizduoju, kada aš jas visas ir perskaitysiu g.gif
Šiaip lyg neperku bile ko. Bet vistiek atsiranda vienas kitas tikrai neplanuotas tuo metu pirkinukas. O jei dar kokios akcijos atrakcijos  cool.gif , kaip dabar visuose knygynuose.

jetus Ingėnai, čia sveikintina thumbup.gif knygų niekada nebus per daug, tik laiko. Žinau, ką reiškia tos lomkės, bet juk ne cigaretes ar narkotikus perki, geriems dalykams leidi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 08, 11:06)
Perskaiciau daug- du lapus  tongue.gif  nes pradejau vakar Kalifo rumus, ziuriu nekabina, gal cia po Chirurgo taip..  g.gif  ir tada siandien ryte tik paemiau Pameistri.. Man kazkaip labiau patinka Tess Gerritsen nei Katzenbachas smile.gif nors Katzenbacho skaiciau visas keturias, o sios tik viena smile.gif

Man jie abu nerealus wub.gif skaiciau visas Katzenbacho ir Gerritsen (isskyrus "Pameistri").
Dar labai rekomenduoju Colleen McCullough "Užsimerk, atsimerk" stiprus detektyvas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 10 08, 10:14)
Man jie abu nerealus wub.gif  skaiciau visas Katzenbacho ir Gerritsen (isskyrus "Pameistri").
Dar labai rekomenduoju Colleen McCullough "Užsimerk, atsimerk" stiprus detektyvas thumbup.gif

Oi as dar turiu apie penkiolika knygu neskaitytu blush2.gif tai dar negundyk manes, nes bus kaip Ingenui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 08, 10:03)
Tai kiek jau mazdaug turi savo knygu?  ax.gif

Kokių 70 neskaitytų tau jau matyt bus. Jei ne daugiau. Paskutiniu metu biškį užsipirkau mirksiukas.gif blush2.gif Bet tai dar toli gražu ne pabaiga. Juk vis išleidžia ir išleidžia kažką įdomaus, ko man vis užsireikia. Žinau, kad dar tikrai kažkada pirksiu "Kelionė į Iraną" bei Starkaus "Tuk tuk Indija" (kai ją išleis). Dėl naujosios Picoult bei Gerritsen "Pameistrio" kol kas susilaikau. Nes žinau, kad jas perskaičiusi tikrai pardavinėsiu, nepasiliksiu. Tai būtų geriausia jas tiesiog pasiskolinti, jei tik atsirastų iš ko. Katzenbacho knygas perskaityti aš irgi būtinai noriu, bet jau esu numačiusi, iš kur jas skolinsiuosi.
Net ir darant skrupulingą atranką, ką pirkti, vistiek norų bei neplanuotų pirkinių sąrašiukas oi kaip didėja unsure.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 08, 10:12)
jetus Ingėnai, čia sveikintina  thumbup.gif knygų niekada nebus per daug, tik laiko. Žinau, ką reiškia tos lomkės, bet juk ne cigaretes ar narkotikus perki, geriems dalykams leidi  biggrin.gif

Na apie 600 knygų aš tikrai nesvajoju tongue.gif Net tokių iliuzijų neturiu smile.gif
Beje, mano tėvai tokį mano pomėgį suprastų ir palaikytų. Nes patys skaitantys žmonės. Bet aš ne su tėvais juk gyvenu. Galvoju, o jei vieną dieną trūks MB kantrybė ir sukraus mano knygas bei kvepalus į dėžes tongue.gif doh.gif MB tokių prabrangių hobių neturi.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 08, 10:48)
Kokių 70 neskaitytų tau jau matyt bus. Jei ne daugiau. Paskutiniu metu biškį užsipirkau mirksiukas.gif  blush2.gif Bet tai dar toli gražu ne pabaiga. Juk vis išleidžia ir išleidžia kažką įdomaus, ko man vis užsireikia. Žinau, kad dar tikrai kažkada pirksiu "Kelionė į Iraną" bei Starkaus "Tuk tuk Indija" (kai ją išleis). Dėl naujosios Picoult bei Gerritsen "Pameistrio" kol kas susilaikau. Nes žinau, kad jas perskaičiusi tikrai pardavinėsiu, nepasiliksiu. Tai būtų geriausia jas tiesiog pasiskolinti, jei tik atsirastų iš ko.  Katzenbacho  knygas perskaityti aš irgi būtinai noriu, bet jau esu numačiusi, iš kur jas skolinsiuosi.
Net ir darant skrupulingą atranką, ką pirkti, vistiek norų bei neplanuotų pirkinių sąrašiukas oi kaip didėja unsure.gif
Na apie 600 knygų aš tikrai nesvajoju tongue.gif  Net tokių iliuzijų neturiu smile.gif
Beje, mano tėvai tokį mano pomėgį suprastų ir palaikytų. Nes patys skaitantys žmonės. Bet aš ne su tėvais juk gyvenu. Galvoju, o jei vieną dieną trūks MB kantrybė ir sukraus mano knygas bei kvepalus į dėžes tongue.gif  doh.gif MB tokių prabrangių hobių neturi.

Paskolinciau as ir ta Pameistri ir Trapuma, ale kad miestas ne tas doh.gif
O mano MB pasineses ant masinu, keicia kaip kojines, tai man su knygom oi kaip toli iki jo.. galiu pirkt ir pirkt, bet kad as neesu manjake blush2.gif turiu gal 35 knygas, is kuriu va kokiu apie 20 neskaitytu ir tai puse is ju parduosiu turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 08, 08:38)
Tai jeigu aš tiek turiu, nereiškia, kad visas perskaičiau. Būna ir man neskaitadienių, būna, kad įsijaučiu, per mėnesį vidutiniškai 5 knygos, kas nėra labai daug. Va, mūsų katilina, tai skaitymo čempionė, beveik 900 PERSKAITYTŲ knygų  thumbup.gif  4u.gif
Katilina, jeigu ne paslaptis, kiek tau metų? Jeigu nenori viešai, gali į až parašyt  ax.gif

Ačiū, ačiū. wub.gif Bet pabūsiu nekukli ir patikslinsiu- perskaitytas knygas rašausi jau 20 metų, tai dabar tam sąraše 1300. Bet iš tikrųjų tai nematau reikalo girtis. Kartais pagalvoju, kad dalies iš jų visai nevertėjo skaityti, geriau būčiau ką nors prasmingesnio nuveikusi. Nors man keista, kad kai kurie pažįstami mano, kad aš daugiau nieko neveikiu, tik dienų dienom skaitau savo knygas. Iš tikro tai skaitymas niekad netrukdė gyventi, jei atsisakydavau ką nors veikti, tai dėl kitų priežasčių, o ne dėl to, kad galėčiau pulti prie knygos. Ir ne, ne paslaptis, man trisdešimt su trupučiu, todėl kai kurios iš jūsų, pasiekusios mano amžių, manau, bus irgi nemažai perskaičiusios. smile.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 10 08, 09:06)
Beje, vakar iš bibliotekos gavau Stieg Larsson "Mergina su drakono tatuiruote", nors turiu ir taip skaitymo doh.gif Kaip manot, verta skaityt? ax.gif

Aišku, kad verta. Bent jau pažiūrėt, ar patiks. Aš pvz. jos labai noriu. smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 08, 11:01)

Koks pažįstamas jausmas. drinks_cheers.gif Kiek kartų esu grįžusi namo ir pagalvojusi, kad reikėjo to arba to nepirkti (dažniausiai taip būna su knygom, bet kartais ir su kitais daiktais). Mama galvoja, kad aš tikra ligonė, nes turiu pilnas lentynas, o vis tiek toliau perku smile.gif . Bet Ingėnai, juk gali kai kurias knygas parduoti, kad naujoms atsirastų vietos. Arba gali ateit toks laikas, kai knygų nenorėsi arba negalėsi pirkti, tada galėsi imti ir skaityti savas.
Atsakyti