QUOTE(Dorifore @ 2010 10 08, 08:38)
Tai jeigu aš tiek turiu, nereiškia, kad visas perskaičiau. Būna ir man neskaitadienių, būna, kad įsijaučiu, per mėnesį vidutiniškai 5 knygos, kas nėra labai daug. Va, mūsų katilina, tai skaitymo čempionė, beveik 900 PERSKAITYTŲ knygų
Katilina, jeigu ne paslaptis, kiek tau metų? Jeigu nenori viešai, gali į až parašyt
Ačiū, ačiū.

Bet pabūsiu nekukli ir patikslinsiu- perskaitytas knygas rašausi jau 20 metų, tai dabar tam sąraše 1300. Bet iš tikrųjų tai nematau reikalo girtis. Kartais pagalvoju, kad dalies iš jų visai nevertėjo skaityti, geriau būčiau ką nors prasmingesnio nuveikusi. Nors man keista, kad kai kurie pažįstami mano, kad aš daugiau nieko neveikiu, tik dienų dienom skaitau savo knygas. Iš tikro tai skaitymas niekad netrukdė gyventi, jei atsisakydavau ką nors veikti, tai dėl kitų priežasčių, o ne dėl to, kad galėčiau pulti prie knygos. Ir ne, ne paslaptis, man trisdešimt su trupučiu, todėl kai kurios iš jūsų, pasiekusios mano amžių, manau, bus irgi nemažai perskaičiusios.
QUOTE(sphinx @ 2010 10 08, 09:06)
Beje, vakar iš bibliotekos gavau
Stieg Larsson "Mergina su drakono tatuiruote", nors turiu ir taip skaitymo

Kaip manot, verta skaityt?
Aišku, kad verta. Bent jau pažiūrėt, ar patiks. Aš pvz. jos labai noriu.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 08, 11:01)
O aš noriu padejuoti, kad nebežinau, ką su savimi daryti

Kartais man užeina toookios
lomkės, kad prisiperku knygų daugiau, nei planavau

Jau dabar mano turimos lentynos maksimaliai iki viršaus užpildytos. O man vis negana

Neįsivaizduoju, kada aš jas visas ir perskaitysiu
Koks pažįstamas jausmas.

Kiek kartų esu grįžusi namo ir pagalvojusi, kad reikėjo to arba to nepirkti (dažniausiai taip būna su knygom, bet kartais ir su kitais daiktais). Mama galvoja, kad aš tikra ligonė, nes turiu pilnas lentynas, o vis tiek toliau perku

. Bet Ingėnai, juk gali kai kurias knygas parduoti, kad naujoms atsirastų vietos. Arba gali ateit toks laikas, kai knygų nenorėsi arba negalėsi pirkti, tada galėsi imti ir skaityti savas.