Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 32 namučiai

QUOTE(katilina @ 2010 10 08, 10:53)

Koks pažįstamas jausmas.  drinks_cheers.gif Kiek kartų esu grįžusi namo ir pagalvojusi, kad reikėjo to arba to nepirkti (dažniausiai taip būna su knygom, bet kartais ir su kitais daiktais). Mama galvoja, kad aš tikra ligonė, nes turiu pilnas lentynas, o vis tiek toliau perku  smile.gif . Bet Ingėnai, juk gali kai kurias knygas parduoti, kad naujoms atsirastų vietos. Arba gali ateit toks laikas, kai knygų nenorėsi arba negalėsi pirkti, tada galėsi imti ir skaityti savas.

Matai, nežinau, kokio lygio ir kokios pakraipos aš ligonė blush2.gif Bet noriu ne tik knygas pirkti ir turėti, bet ir visas jas ateityje perskaityti. Galvoju, kad su norų perskaityti ir pirkimo tempais aš nespėju (kas liečia skaitymą). O juk ne visą laiką gyvenime būna galimybė daug laiko skirti knygoms.
Kai kurias iš savo bibliotekos aš 100 proc. žinau, kad parduosiu. Kai kurias, žinau, tikrai pasiliksiu. Dėl didžiosios daugumos abejoju, spręsiu tik perskaičius. O būna, kad perskaičius parduodu, ir vėliau gailiuosi, tenka pirkti vėl blush2.gif
Žodžiu aš sergu dviejomis šios knyginės ligos formomis - noru pirkti nusižiūrėtas knygas, ir noru kažkurias knygas būtinai perskaityti (bet nebūtinai įsigyti).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 08, 11:07)
Matai, nežinau, kokio lygio ir kokios pakraipos aš ligonė  blush2.gif Bet  noriu ne tik knygas  pirkti ir turėti, bet ir visas jas ateityje perskaityti. Galvoju, kad su norų perskaityti ir pirkimo tempais aš nespėju (kas liečia skaitymą). O juk ne visą laiką gyvenime būna galimybė daug laiko skirti knygoms.
Kai kurias iš savo bibliotekos  aš 100 proc. žinau, kad parduosiu. Kai kurias, žinau,  tikrai pasiliksiu. Dėl didžiosios daugumos abejoju, spręsiu tik perskaičius. O būna, kad perskaičius parduodu, ir vėliau gailiuosi, tenka pirkti vėl blush2.gif
Žodžiu aš sergu dviejomis šios knyginės ligos formomis - noru pirkti nusižiūrėtas knygas, ir noru kažkurias knygas būtinai perskaityti (bet nebūtinai įsigyti).

O as negaliu skaityti svetimos knygos, tad norint skaityti vistiek turiu nusipirkti. Amber siule paskolinti kelias- nu negaliu doh.gif nebent va kaip MEILUZIU IR MELAGIU laukiau puse metu, tai jau super buvo, kai atsiunte Jovituteee is bibliotekos. tongue.gif O as gailiuosi tik del vienos parduotos knygos - Pragaro virtuves vaikezu.. doh.gif jei rasiu - butinai pirksiu.
Atsakyti
Labas rytas akiniuotoj temoj biggrin.gif Akinius nuo 4 klasės nešioju doh.gif

Nemačiau Doriforės verysad.gif (tik 3 ryto parsivilkau namo laugh.gif )

Registras su "Tūla"
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Ačiū už naują temą, duodu balionėlį. 4u.gif

Dorifore, vakar žiūrėjau tave laidoje. Labai puikiai pasirodei, tokia rami ir intelektuali. biggrin.gif bigsmile.gif

Registruojuosi su W. Faulkner "Trukšmu ir įniršiu". Pradžia stulbinamai sunki, bet jau pradedu įsiskaityti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 08, 12:07)

Aš irgi kai kurias noriu būtinai turėti, o kai kurias tik perskaityti. drinks_cheers.gif Bet savo, kad ir nelabai patikusių knygų kol kas niekaip negaliu parduoti. Mąsčiau apie tai ne vieną kartą, bet supratau, kad nieko neišeis. ax.gif Gal kada nors ateityje.

Dorifore, norėjau paklausti- tu čia daugiausia visokius sąrašus mums nurodai, o pati stengiesi pagal juos skaityti? Nes mačiau, kad parduodi knygas iš "1001 knyga ...", kurių pati neperskaičiusi.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 08, 11:11)
O as negaliu skaityti svetimos knygos, tad norint skaityti vistiek turiu nusipirkti. Amber siule paskolinti kelias- nu negaliu  doh.gif nebent va kaip MEILUZIU IR MELAGIU laukiau puse metu, tai jau super buvo, kai atsiunte Jovituteee is bibliotekos.  tongue.gif  O as gailiuosi tik del vienos parduotos knygos - Pragaro virtuves vaikezu..  doh.gif  jei rasiu - butinai pirksiu.

O kodėl negali skaityti svetimos, jei ji vizualiai tvarkinga ir kaip nauja (o galbūt net tikrai nauja, net neskaityta)? Juk pvz. pati irgi turbūt perki, tarkim SM, nebūtinai naujas, tik geros būklės. Ar skaitai tik dar poligrafijos dažais kvepinčias tiesiai iš knygyno?
O "Pragaro virtuvės vaikėzai" pardavime dar tikrai būna. Esu mačiusi (ir net pati ją pirkusi) netgi Maximoje.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 08, 11:53)
*Ačiū, ačiū.  wub.gif Bet pabūsiu nekukli ir patikslinsiu- perskaitytas knygas rašausi jau 20 metų, tai dabar tam sąraše 1300. Bet iš tikrųjų tai nematau reikalo girtis. Kartais pagalvoju, kad dalies iš jų visai nevertėjo skaityti, geriau būčiau ką nors prasmingesnio nuveikusi. Nors man keista, kad kai kurie pažįstami mano, kad aš daugiau nieko neveikiu, tik dienų dienom skaitau savo knygas. Iš tikro tai skaitymas niekad netrukdė gyventi, jei atsisakydavau ką nors veikti, tai dėl kitų priežasčių, o ne dėl to, kad galėčiau pulti prie knygos. Ir ne, ne paslaptis, man trisdešimt su trupučiu, todėl kai kurios iš jūsų, pasiekusios mano amžių, manau, bus irgi nemažai perskaičiusios.  smile.gif
**Aišku, kad verta. Bent jau pažiūrėt, ar patiks. Aš pvz. jos labai noriu.  smile.gif

* Na, padalinus knygų kiekį iš metų skaičiaus, gaunasi apie 5,5 knygų per mėn. biggrin.gif
** drinks_cheers.gif Skaitysiu, kad jau turiu, pažiūrėsiu, ko ji tokia populiari rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 08, 12:11)
Pragaro virtuves vaikezu..  doh.gif  jei rasiu - butinai pirksiu.

*****, nežinau, ar skaitysiu ją antrą kartą, gal parduot tau? g.gif Nors kaip ir gaila, nežinau net doh.gif

QUOTE(reeva @ 2010 10 08, 12:17)
Nemačiau Doriforės  verysad.gif (tik 3 ryto parsivilkau namo laugh.gif )
Registras su "Tūla"

Kartos dar šiandien 17.10 ax.gif
O "Tūla" bigsmile.gif labai lauksiu atsiliepimo, nes noriu irgi ją skaityt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 08, 12:22)

Dorifore, laukiu atsakymo. cool.gif 2psl.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 08, 12:20)
Dorifore, norėjau paklausti- tu čia daugiausia visokius sąrašus mums nurodai, o pati stengiesi pagal juos skaityti? Nes mačiau, kad parduodi  knygas iš "1001 knyga ...", kurių pati neperskaičiusi.

Bandau stengtis ax.gif Labai mėgstu sąrašus, turiu be proto jų daug, bet kokius. Kartais vakarais pasiimu ir kiekviename pažymiu perskaitytas knygas, turimas knygas, skaičuoju, braukau ir t.t. Kiekvieną kartą sakau, kad perskaitysiu iš tų sąrašų daugiau, bet įlenda vis kitos knygos (čia jūsų įtaka), nes anksčiau nebūčiau skaičiusi jokių detektyvų. Neseniai pasiėmiau savo sąrašą "50 žymiausių romanų", tai pažiūrėjau, kad per dvejus metus beveik nieko nepasistūmėjau, ten tikrai geros knygos, kone visas turiu namie, bet taip ir nepriėjau prie jų doh.gif Ir kaip a lia "bibliomanei" man gėda, kad dar iki šiol neperskaičiau "Rožės vardas", "Idiotas", "Vidurnakčio vaikai", "Dzeno sąmonė" ir pan. blush2.gif
O kokias knygas parduodu iš to sąrašo? g.gif Žinok, aš kai kurias turiu ne po vieną egzempliorių, todėl ir negaila parduoti. Jeigu pameni paminėk kelias, nes gali būti, kad net nežinau, jog jos tame sąraše ax.gif
Atsakyti
Meskute, gal kartais ir "Trapuma" pardavinesi? Noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 10 08, 10:57)
As. Gal reiktu noret? g.gif

Tu čia dėl "Tik su dukra", ar tau patiktų? Žinok net nežinau g.gif Žinant tavo skonį, spėju, kad neaikščiosi skaitydama ax.gif Man šiaip ji patiko, bet tai buvo pirmoji iš tos "musulmoniškos" knygų serijos. Paskui perskaičiau ir geresnių už ją. Nors kitą vertus, 10lt už tą knygą nėra daug, paskui galėsi parduot biggrin.gif
Atsakyti