Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 32 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 12, 12:42)
Nu dėl tokių akcijų, tai nenuleidinėčiau aš kainos  ax.gif  Jos ateina ir praeina. Aš dažniausiai tuo laikotarpiu tiesiog nepardavinėju tos knygos.  ax.gif  Jeigu vienas knygynas padaro akcijas, tai kitas nepuola nuleidinėti dar labiau tų kainų, toliau už tą pačią pardavinėja. Aš kalbu, kai deda jau tikrai nesąmoningas kainas, kuomet knygyne pastoviai laikosi, o žmonės (spėju iš nesidomėjimo) užsikelia trigubai ar net 5 kartus daugiau  ax.gif

Koks tikslas ja pardavineti uz 15 lt, kas nores ja pirkti - tikrai nusipirks knygyne, tada isvis kaip sakai geriau isimti is skelbimu maziausiai trims menesiams, arba paaukoti tuos 5 lt ir parduoti uz 10 lt. Savam mieste tikrai nupirks, kas nores ir tuos du litus sutaupyti. 4u.gif
Atsakyti
Nu tai ne visi žmonės domisi tom akcijom, ne visi stebi kainas, tai taip ir išeina. Aš turiu vieną knygą, kuri kainuoja 45lt, aš ją pardavinėju už 15lt. Ir buvo neseniai jai akcija, knygynai irgi po 15lt pardavinėja. Tai aš tikrai nemažinau kainos schmoll.gif Praėjo akcija ir toliau sau pardavinėji.
Nors aš irgi esu pasidarius biznį, seniai kažkada pirkau knygą už 2lt, o pardaviau už 12 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 12, 13:50)
Nu tai ne visi žmonės domisi tom akcijom, ne visi stebi kainas, tai taip ir išeina. Aš turiu vieną knygą, kuri kainuoja 45lt, aš ją pardavinėju už 15lt. Ir buvo neseniai jai akcija, knygynai irgi po 15lt pardavinėja. Tai aš tikrai nemažinau kainos  schmoll.gif  Praėjo akcija ir toliau sau pardavinėji.
Nors aš irgi esu pasidarius biznį, seniai kažkada pirkau knygą už 2lt, o pardaviau už 12  lotuliukas.gif

Kokia? bigsmile.gif
Papildyta:
O kazin dar akcijines "Nasle vieneriems metams" neispirko? g.gif Noreciau uz tokia kaina smile.gif
Atsakyti
Nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 12, 13:54)
Kokia? bigsmile.gif

Žinok dabr nepamenu, bet psichologinę, ne grožinė literatūra ax.gif Kažkas apie "Pokalbiai su psichologais" rolleyes.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 12, 13:55)
Nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes  ax.gif

Nu matai, pažiūrėjus taip plačiau, tai kokia čia ir atsakomybė. Juk realiai mes kiekvienas galime pardavinėti knygas už tiek, kiek norime. O ar pirks, tai jau kitas klausimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 12, 12:59)
Žinok dabr nepamenu, bet psichologinę, ne grožinė literatūra  ax.gif Kažkas apie "Pokalbiai su psichologais"  rolleyes.gif
Nu matai, pažiūrėjus taip plačiau, tai kokia čia ir atsakomybė. Juk realiai mes kiekvienas galime pardavinėti knygas už tiek, kiek norime. O ar pirks, tai jau kitas klausimas  ax.gif

Nu taip, bet tarkim as nusipirkciau ja uz 15 lt dar sumokeciau uz siuntima 5 lt ir pamatyciau parduotuvej kad ji kanuoja 12, tai tikrai pasijausciau apgauta unsure.gif tiesiog manau kad zmogus vistiek zino kad yra nuolaidu, o jei nezino - yra kas jam pranesa - pvz As lotuliukas.gif parasiau jai graziai, kad knygyne kainuoja tiek ir tiek. Nes jei kazkas is manes nupirktu uz tokia kaina ir parasytu paskui, kad as apgavau ar kazka panasiai - nu tikrai pasijausciau nesmagiai.. kaip noredama bizni padaryt is tos knygos. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,trumpam įlindau jūsų paskaitinėti, nes sergu kaip ir jūs čia visos "nepagydoma knygų liga". smile.gif

QUOTE(*IsaDora* @ 2010 10 12, 13:31)
Sveikos, baigiau šiandien skaityti M.Mazzantini "Nejudėk"  4u.gif

user posted image

Nesitikėjau, kad bus kažkas gero, bet... dabar galiu pasakyti, kad tai viena geriausių šiais metais skaitytų knygų. Istorija apie tėvą, kuris budėdamas prie ligoninėje operuojamos dukters palatos durų ir laukdamas rezultatų, atlieka jai viso savo gyvenimo išpažintį. Nebylią išpažintį, kuri lieka tik jo sielos viduje. Išpažintis apie vedusio vyro dvigubą gyvenimą, meilę kitą moteriai, ir galiausiai tragišką tos meilės pabaigą. Knyga niūri ir melancholiška, kažin ar joje galima rasti kažką optimistiško. Visgi autorės talentas meistriškai perteikti visą knygos nuotaiką verčia žavėtis. Tai knyga, kurią ir užvertus aš dar ilgai galvodavau ir turbūt galvosiu.

Siužetas , tai pagal tavo aprašymą tikrai įdomus, bet kai vertėjų sąjunga ją sudirba, tai vistiek nesinorės tos knygos skaityti.Ten yra ir daugiau iškritikuotų knygų dėl vertimo prastumo.

http://www.llvs.lt/?...tem=272&lang=lt

Beje šiame vertėjų puslapyje yra daug gerų knygų, kurias jie rekomenduoja.Žvilgtelk mirksiukas.gif

QUOTE(linamog @ 2010 10 12, 13:42)

Visiskai pritariu. Skaiciau sia knyga Italijoj budama, labai sukrete ir giliai istrigo. Rasiau atsiliepima, bet nieko nesudomino.

Na kai žinai , kad vertėjų sąjunga taip sudirbo šį vertimą, tai manau dėl to ir nesudomina ta knyga.

http://www.llvs.lt/?...tem=272&lang=lt

QUOTE(*IsaDora* @ 2010 10 12, 14:01)

Dabar renkuosi tarp "Simonas ir ąžuolai" bei R.Bradbury "Pienių vynas"  g.gif

Siūlyčiau "Simonas ir ąžuolai" blush2.gif Man labai patiko 4u.gif Radau ten ir keletą įstrigusių citatų, kurias įsirašiau į atskirą sąsiuvinuką,
Va vieną parašysiu iš šios knygos
" Žmogaus kelionė per gyvenimą, kur kas paslaptingesnė, nei gali paaiškinti psichologija"
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 10 11, 20:03)
Labas vakaras,

Anešu gerų žinių aistuliaai ir luizianai! Pirmajai paštu keliauja skolinama knyga, antrajai pas mamą keliauja vardinis skirtukas.  ax.gif
thumbup.gif Sutinku su visais žodžiais, o kokių knygų neina gauti?

Va cia tai siurprizas bigsmile.gif ,aciu labai,reiks pasakyti mamai,kad lauktu,beje mamai ar uosvienei idomu siuntei ? g.gif Kokia gatve?
QUOTE(daite @ 2010 10 11, 21:23)

O čia skirtukas į Luizianos kolekciją:

user posted image

Grožėkitės ir pavydėkit. biggrin.gif

Jetus koks grazuolis,cia sita man nusiuntei? bigsmile.gif Ten tikriausiai tigriukas,ane? ..bet man primena vilkiuka,o juos labai myliu,fainas labai wub.gif

O as siandien ir vel pasipildziau skirtukais,jau matyto tipo,bet vistiek faini smile.gif
user posted image
Ten tu dvieju Korejietiskuju tai virsuje siuvineta medziaga,o patys metaliniai,ir pliusinis suniukas smile.gif

Ir ziurekit kokiu serveteliu uztikau,negalejau nenusipirkti,bais jau knygiskos biggrin.gif
user posted image

o kitos is sios serijos,tai draugyciu pasisedejimui,kavutei su torciuku pagert biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 12, 14:21)
Nu taip, bet tarkim as nusipirkciau ja uz 15 lt dar sumokeciau uz siuntima 5 lt ir pamatyciau parduotuvej kad ji kanuoja 12, tai tikrai pasijausciau apgauta  unsure.gif  tiesiog manau kad zmogus vistiek zino kad yra nuolaidu, o jei nezino - yra kas jam pranesa - pvz As  lotuliukas.gif  parasiau jai graziai, kad knygyne kainuoja tiek ir tiek. Nes jei kazkas is manes nupirktu uz tokia kaina ir parasytu paskui, kad as apgavau ar kazka panasiai - nu tikrai pasijausciau nesmagiai.. kaip noredama bizni padaryt is tos knygos.  tongue.gif

Va čia būtų galima sakyti, kad nežinojimas neatleidžia nuo "pasijautimo apgauta". Kaip sakant, tavo (mano, kitų) problema yra, jeigu mes perkam nežinodami, kad yra žymiai pigiau. Jeigu Maximoj kiaušiniai pigiau nei IKI, tai ne Maxima kalta, o tu pati, kad nenuėjai iki IKI biggrin.gif
Aš irgi dažnai parašau, kad uždėjo nenormalią kainą ax.gif Bet bent jau sena.lt tai visada žmogus ištrina skelbimą su mano komentarų ir įdeda iš naujo, dažniausiai palikdami tą pačią kainą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 12, 13:55)
Va čia būtų galima sakyti, kad nežinojimas neatleidžia nuo "pasijautimo apgauta". Kaip sakant, tavo (mano, kitų) problema yra, jeigu mes perkam nežinodami, kad yra žymiai pigiau. Jeigu Maximoj kiaušiniai pigiau nei IKI, tai ne Maxima kalta, o tu pati, kad nenuėjai iki IKI  biggrin.gif
Aš irgi dažnai parašau, kad uždėjo nenormalią kainą  ax.gif  Bet bent jau sena.lt tai visada žmogus ištrina skelbimą su mano komentarų ir įdeda iš naujo, dažniausiai palikdami tą pačią kainą  ax.gif

Uz kiausinius kalta Maxima, o ne as lotuliukas.gif nes jie plesikai visi smile.gif Monopolininkai visada kalti del visko. lotuliukas.gif
Atsakyti
Ingėnai, pažiūrėk kaip iškritikavo tavo mėgstamus "Apelsinus" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 10 11, 22:23)
user posted image

Koks grazus wub.gif Cia oda?

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 12, 09:51)
As pardavinesiu, bet kazkas lyg jau uzsisake..  blush2.gif  siaubas, neuzsirasiau kas, bet gal atsilieps  tongue.gif

Atsiliepiu hi.gif Tuo paciu metu del "Pameistrio" ir del "Trapumo" taremes smile.gif

Vakar pabaigiau "Lolita". Atsiliepima parasysiu vakare.
Siandien pradejau John Ajvide Lindqvist "Įsileisk mane" labai lengva ir patogaus formato knyga, greitai skaitosi. Nuo pat pirmu puslapiu uzkabino.

Atsakyti