Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 32 namučiai

QUOTE(daite @ 2010 10 12, 11:18)
Labas rytas,
hihihi.gif Čia mano rankų darbo.  blush2.gif Bet jei labai nori, galėčiau panašų padaryti.  mirksiukas.gif

Koks grožis wub.gif ir iš ko gi tu juos darai? Aš ir toki mielai nusipirkčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 10 12, 14:17)

Atsiliepiu hi.gif Tuo paciu metu del "Pameistrio" ir del "Trapumo" taremes smile.gif

OK blush2.gif su atmintim negerai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 10 11, 22:23)
O čia skirtukas į Luizianos kolekciją:

koks grožis wub.gif čia deginta gal?

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 12, 10:46)
Ar girdėjot apie naują bumą? Sako, kad bus populiari knyga kaip Seilėtekis ar HP  biggrin.gif
"Firelight" by Sophie Jordan. Tik čia mergina- drakonė. Su šeima atvyksta į žemę, ten aišku įsimyli seilių, bet visa tragedija tame, kas jo šeima medžioja drakonus  lotuliukas.gif  Kažkaip jaučiu, kad greit jau LT išvers  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na jau šitos niekas neprivers skaityti lotuliukas.gif vampyrai kaip vampyrai, bet drakonai doh.gif doh.gif čia jau ne mano sritis lotuliukas.gif

QUOTE(Jovituteee @ 2010 10 12, 15:17)
Siandien pradejau John Ajvide Lindqvist "Įsileisk mane" labai lengva ir patogaus formato knyga, greitai skaitosi. Nuo pat pirmu puslapiu uzkabino.

unsure.gif man kaip gaila, draugė ją buvo pasiėmusi, po jos būčiau aš ėmusi, bet kažkas ją užsirezervavo doh.gif dabar neįsivaizduoju, kada ji man į rankas papuls doh.gif

nujaučiu, kad šiandien arba ryt (reiks įdėmiai į tvarkaraštį pažiūrėt) dėl šventos ramybės reiks Donelaičio ,,metai'' perskaityt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 12, 15:09)
Ingėnai, pažiūrėk kaip iškritikavo tavo mėgstamus "Apelsinus"  ax.gif

man ji irgi labai patiko, tik kad dabar turinio visai nepamenu doh.gif o kažkas, pamenu, jau buvo sakęs, kad labai prastas vertimas šios knygos (nors aš kaip visada įsijaučiu į knygą ir tų trūkumų niekad nematau blush2.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 12, 14:55)
Bet bent jau sena.lt tai visada žmogus ištrina skelbimą su mano komentarų ir įdeda iš naujo, dažniausiai palikdami tą pačią kainą  ax.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Jovituteee @ 2010 10 12, 15:17)
Vakar pabaigiau "Lolita". Atsiliepima parasysiu vakare.

Lauksim.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 10 12, 14:29)
man ji irgi labai patiko, tik kad dabar turinio visai nepamenu  doh.gif o kažkas, pamenu, jau buvo sakęs, kad labai prastas vertimas šios knygos (nors aš kaip visada įsijaučiu į knygą ir tų trūkumų niekad nematau  blush2.gif  biggrin.gif )

Tai va aš irgi į ją buvau pernelyg įsijautusi drinks_cheers.gif , tad jokio "broko" nemačiau tongue.gif
Atsakyti
Nu va, parasiau pardavejai, kad knyga 12 lt nauja, pakeite kaina ir dabar pardavineja uz 12 lt., ne uz 15 lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif šiandien apsiprekinau knygyne .. ir pamačiau , kad autorė parašius Virpėjimą bus ir Kaune , eisit kas nors kaunietės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 12, 15:37)
Sveikos  4u.gif  šiandien apsiprekinau knygyne .. ir pamačiau , kad autorė parašius Virpėjimą bus ir Kaune , eisit kas nors kaunietės?  ax.gif

as tai tikrai neisiu. O ka pirkai knygyne? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 12, 17:43)
as tai tikrai neisiu. O ka pirkai knygyne?  wub.gif

Romėnų teisės knygą ir Pameistrį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 12, 15:46)
Romėnų teisės knygą ir Pameistrį  4u.gif

O kam tu ja knygyne pirkai? blink.gif taigi Jotemoj 20 lt ji nekainuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 12, 17:48)
O kam tu ja knygyne pirkai?  blink.gif  taigi Jotemoj 20 lt ji nekainuoja  unsure.gif

nes turėjau čekius išleisti.. skubiai.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 12, 15:48)
nes turėjau čekius išleisti.. skubiai..  doh.gif  doh.gif  doh.gif

aisku. Na tai ir gerai.
As labai laukiu Stambulo pavainike knygos 4u.gif Tyto alba turetu jau isleisti, zada zada ir niekaip nesulaukiu..
Atsakyti