Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

..nuo spalio 5 dar vis esu nerime. nors po Prisca I rodančio padidintą riziką jaučiausi visai rami, tai po Prisca II, kuris yra toks kokio ir tikėjausi -ne geresnis, praradau ramybę visiškai. vandenų tyrimas paskirtas tik kitą pirmadienį, dėl kažkokių priežasčių šis pirmadienis iškrenta. savaitgalio l.ryte pamačiau labdaros akcijai įdėtą dauniukės nuotrauką... košmaras, širdis vartosi, miegot nebegaliu, tas vaizdas kaip šmėkla nepalieka nė sekundei..
..jei tik man būtų paaiškinę, kad tas kraujo tyrimas tik statistinė rizika, nė už ką nebūčiau lindusį į šį emocinį liūną. dabar jau nebenurimsiu.. bet kiek sveikatos aš padedu.. verysad.gif sėdžiu darbe, o ašaros kapsi..
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 11 08, 10:29)
.verysad: sėdžiu darbe, o ašaros kapsi..

Sveikute, nesijaudink ir sulauk pirmadienio tyrimo, jis neskausmingas, tikiu, kad sulauksi geru rezultatu. O kokia sprando raukslyte, ar ja matavo? Prisca daznai buna klaidingas. laikykis 4u.gif
Atsakyti
raukšlytę matavo -1,7 mm, normoj ir šiaip visi išmatavimai buvo geri. ta baimė tokia nevaldoma.. dar kaip tyčia mano daktarė atostogauja iki mėn. pabaigos, šiandien eisiu pas kitą gydytoją, nors neužsirašiusi, kad išrašytų nukreipimą gamaglobulinui po tyrimo. noriu nors tą nerimą susitvarkyti kuo greičiau, nes jau paranoja prasideda, bijau, kad dėl kokių nors priežasčių gali neišrašyti. žodžiu nukvakimas visiškas.
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 11 08, 11:15)
gali neišrašyti. žodžiu nukvakimas visiškas.

Buk rami, raukslyte normoje, aisku nerima dabar panaikins tik geri tyrimo rezultatai smile.gif Laukiam geru naujienu
Atsakyti
Lotus 9 laikykis ir pasistenk nusiraminti 4u.gif zinau ka tu jauti, nes pati ta pati isgyvenau, jei tave tai padrasins mano Prisca 2 tyrimas DS buvo maziau nei 1 is 50, bet viskas baigesi gerai..Del Prisca tyrimu jie tikrai tik rodantys rizika, bet nera diagnoze.Tai tu nurimk ir lauk pirmadienio vandenu tyrimo (kuris visai neskausmingas ir greitas), na o tada beliks sulaukti penktadienio paciu geriausiu atsakymu:) nurimk ir nesinervink-VISKAS BUS GERAI 4u.gif
Atsakyti
dėkui labai už padrąsinimus 4u.gif tas labai padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 11 08, 12:08)
dėkui labai už padrąsinimus 4u.gif tas labai padeda smile.gif

As irgi tas dvi savaites isvis nevaldziau saves, isvien verkiau, negalejau nei dirbti, isvis nieko verysad.gif , bet irgi viskas baigesi gerai 4u.gif Kai pereita savaite vel buvau pas gydytoja, kad paziuretu echoskopu leliu, tai pasake, kad viskas gerai smile.gif . Kai paklausiau kodel tuomet kraujas rode tokias nesamones, sake, kad neziia, gal su placenta kazkas, o gal isvis siaip nesamone. Kiek prinervavau ir save ir vaikiuka per ta laika doh.gif
Tikrai laikykis, viskas turetu buti gerai, pamatysi kaip palengves paskui. smile.gif As ir po to kai suzinojau atsakymus verkiau, bet tada jau is laimes tongue.gif Ir tau taip bus. Laikau kumscius 4u.gif
Atsakyti
Ele:), o dareisi ir vaisiaus vandenų tyrimą ar tik išsamią apžiūrą echoskopu?
Mano priscaI irgi grėsminga - DS daugiau nei 50, bet mažiau nei 100 (amžiaus vidurkis 106). Negaliu sakyti, kad esu visai rami, bet kol kas valdausi - tiesiog prieš eidama skaičiau visų Jūsų istorijas ir suradau daug pavyzdžių, kai tie skaičiukai nieko nereiškė. Sprando raukšlytė irgi nekėlė jokių įtarimų. Kitą savaitę laukia antras vizitas pas genetikus ir tolimesni tyrimai. Kaip ir visos, tikiuosi gerų rezultatų. Ir mėginu suimti save į rankas, kad nepasiduočiau panikai, jei tikimybės vėl pasirodys didesnės.
Linkiu visoms stiprybės, tikėjimo ir gerų, visus nerimus numarinančių tyrimų rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2010 11 08, 21:58)
Ele:), o dareisi ir vaisiaus vandenų tyrimą ar tik išsamią apžiūrą echoskopu?
Mano priscaI irgi grėsminga - DS daugiau nei 50, bet mažiau nei 100 (amžiaus vidurkis 106). Negaliu sakyti, kad esu visai rami, bet kol kas valdausi - tiesiog prieš eidama skaičiau visų Jūsų istorijas ir suradau daug pavyzdžių, kai tie skaičiukai nieko nereiškė. Sprando raukšlytė irgi nekėlė jokių įtarimų. Kitą savaitę laukia antras vizitas pas genetikus ir tolimesni tyrimai. Kaip ir visos, tikiuosi gerų rezultatų. Ir mėginu suimti save į rankas, kad nepasiduočiau panikai, jei tikimybės vėl pasirodys didesnės.
Linkiu visoms stiprybės, tikėjimo ir gerų, visus nerimus numarinančių tyrimų rezultatų.

Laba ryta smile.gif , as dariausi vandenu tyrima, man buvo del DS 1:90, echoskopu ziurejo dar karteli jau po visu atsakymu, tiesiog kaip vystosi vaikiukas.
Man laiku raukslytes nepamatavo, o kaip ziurejo 16 sav. santariskese buvo 2,5, bet gydytoja pasake, kad tokiu metu tos raukslytes tiesiog nebevertina, nes ji nera informatyvi. blink.gif
Dazniausiai cia visoms baigiaisi gerai, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Magnio preparatas arba iš tikrųjų suveikė arba pasireiškė Placebo efektas smile.gif nerimas susitraukė, liko kažkoks mažiukas, kažkur tyliai užlindęs. nes reikia kažkaip išgyventi tą laukimo laiką..
Atsakyti
Sveikos,mums 7 sav. Noreciau uzsiregistruoti pas genetikus,norejau paklausti kaip jus prisiskambinat i registratura? skambinau gal kokius 6 kartus niekas nekelia.....
Atsakyti
QUOTE(lldx @ 2010 11 09, 16:22)
Sveikos,mums 7 sav.  Noreciau uzsiregistruoti pas genetikus,norejau paklausti kaip jus prisiskambinat i registratura? skambinau gal kokius 6 kartus niekas nekelia.....

Dabar registruoja tik jau sausiui 4u.gif Tai gis jau pavelavai, nes 12 savaiteliu bus tau gruodzio vidury doh.gif
Atsakyti