Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(lldx @ 2010 11 09, 14:22)
Sveikos,mums 7 sav.  Noreciau uzsiregistruoti pas genetikus,norejau paklausti kaip jus prisiskambinat i registratura? skambinau gal kokius 6 kartus niekas nekelia.....

ten su registracija didele beda jei kalba eina apie Santariskes, nezinau kaip kituose miestuose doh.gif as is pradziu pas genetike ejau privaciai ir tada ji mane pasieme i Santariskes, nes kitaip taip ir nebuciau patekusi, tiksliau patekus buciau bet jau butu man 6men ir tas vizitas butu nereikalingas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airish @ 2010 11 09, 18:03)
ten su registracija didele beda jei kalba eina apie Santariskes, nezinau kaip kituose miestuose doh.gif as is pradziu pas genetike ejau privaciai ir tada ji mane pasieme i Santariskes, nes kitaip taip ir nebuciau patekusi, tiksliau patekus buciau bet jau butu man 6men ir tas vizitas butu nereikalingas doh.gif

O pas kokią genetikę ėjote privačiai? Gal turite jos kontaktus? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites,

vakar suzinojau taip ilgai lauktu savo Prisca tyrimu rezultatus. Rezultatai kuo puikiausi ir genetike net nerekomenduoja darytis vandenu tyrimo thumbup.gif
Prisca I kombinuota trisomijos 21 rizika 1:1723, amziaus rizika 1:703.
Prisca II kombinuota trisomijos 21 rizika 1:8981, amziaus rizika 1: 629.
Mergytes linkiu Jums kuo didziausios sekmes, tikekit, kad viskas bus gerai, taip, kaip as tikejau wub.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpijoniukas: 10 lapkričio 2010 - 10:18
QUOTE(skrobliukė @ 2010 11 10, 08:43)
O pas kokią genetikę ėjote privačiai? Gal turite jos kontaktus?  4u.gif

pas Krasovskaja, ji dirba seimos medicinos centre, pylimo g.Telefonai: (8 5) 2623653, (8-5)2608684,

Papildyta:
QUOTE(Skorpijoniukas @ 2010 11 10, 09:17)
Labas rytas mergaites,

vakar suzinojau taip ilgai lauktu savo Prisca tyrimu rezultatus. Rezultatai kuo puikiausi ir genetike net nerekomenduoja darytis vandenu tyrimo  thumbup.gif
Prisca I kombinuota trisomijos 21 rizika 1:1723, amziaus rizika 1:703.
Prisca II kombinuota trisomijos 21 rizika 1:8981, amziaus rizika 1: 629.
Mergytes linkiu Jums kuo didziausios sekmes, tikekit, kad viskas bus gerai, taip, kaip as tikejau  wub.gif Sekmes  4u.gif

sveikinu su puikiais rezultatais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 11 05, 09:07)
esant skirtingiems rezusams, ar po vandenų tyrimo yra suleidžiamas gamaglobulinas? tai daro genetikas ar prižiūrinti ginekologė?

Turetu gydytoja, bent jau pas mus - pati neleidzia, bet uzsako, jei reikia ir suleidzia kitam kebinete, kur skiepija. O klinikose, tai genetike sake, kad dazniausiai nelaiko to skiepo, nes brangus...
Atsakyti
[quote=Natele,2010 11 10, 13:39]
dėl vaisto ar kaip jį pavadinti, suleidimo, tai išsiaiškinau, suleis centre, kuriam lankausi, iš karto atėjus, be eilės. tiesa, nežinau mokamai ar ne, bet man jau nebesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(airish @ 2010 11 10, 12:48)
sveikinu su puikiais rezultatais thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Tai pas ginetikus (santariskiu kl.) galima uzregistruotis ne tik per telefona, bet ir per interneta (sergu.lt)
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Labai suprantu kam tenka isgyventi rezultatu laukimo savaites. Pati pries pora savaiciu suzinojau, kad mano kraujo tyrimas rodo DS 1:50, pagal amziu 1:330, nors echoskopas rode, kad viskas puiku. Nuo streso nei miegoti, nei valgyti, nei dirbti negalejau. Pirmadieni paeme vaisiaus vandens tyrimus ir siandien suzinojau, kad rezultatai puikus ir mes turesime sveika berniuka. Nors sis skambutis genetikei buvo pats baisiausias gyvenime: rankos ir kojos drebejo kaip reikiant. Pati visas temas perskaiciau ir laimingos busi mamyciu pabaigos suteikdavo vilties. Tikiuosi ir mano pasisakymai nors truputi suteiks ramybes, nors is pirmo zvilgsnio tyrimo rezultatai ir atrodo baisus. Linkiu visoms tik geru naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lempa123 @ 2010 11 11, 15:22)
Sveikos mergaites,
Labai suprantu kam tenka isgyventi rezultatu laukimo savaites. Pati pries pora savaiciu suzinojau, kad mano kraujo tyrimas rodo DS 1:50, pagal amziu 1:330, nors echoskopas rode, kad viskas puiku. Nuo streso nei miegoti, nei valgyti, nei dirbti negalejau. Pirmadieni paeme vaisiaus vandens tyrimus ir siandien suzinojau, kad rezultatai puikus ir mes turesime sveika berniuka. Nors sis skambutis genetikei buvo pats baisiausias gyvenime: rankos ir kojos drebejo kaip reikiant. Pati visas temas perskaiciau ir laimingos busi mamyciu pabaigos suteikdavo vilties. Tikiuosi ir mano pasisakymai nors truputi suteiks ramybes, nors is pirmo zvilgsnio tyrimo rezultatai ir atrodo baisus. Linkiu visoms tik geru naujienu 4u.gif

sveikinu su geru atsakymu thumbup.gif
Atsakyti
lempa123, kaip smagu tai skaityti 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su gerais rezultatais 4u.gif

[quote=lotus9,2010 11 12, 10:04]
lempa123, kaip smagu tai skaityti 4u.gif
[quote]

na nesijaudink taip stipriai doh.gif , nors pati nezinojau kur is baimes detis...
tikiu, kad tau bus viskas gerai, svarbiausia raukslyte laiku matavo ir ji gera, o kraujo tyrimas, tai tikrai daug kam baisius skaicius parodo..

juk ten reikia labai tiksliai domenys suvest ir nors vienas ne taip ivestas parametras, visus atsakymus iskraipo...
as kai gavau ta lapa su kraujo tyrimu, tai pamaciau, kad mano svoris neteisingai irasytas, ant 10kg daugiau, doh.gif pasakiau apie tai genetikei, bet ji atsake, klad cia nesvarbu ir reismes neturi g.gif

o mano vargai nesibaigia, cia ne i tema, bet... vakar sudauziau miegamajame termometra, pati rinkau, o paskui kai paskaiciau kaip tai pavojinga blink.gif , bet iseities nebuvo, viena name buvau, tai nelauksiu iki vakaro, kol vyras ateis surinks...
dabar bijau ar tai netures kokio poveikio vaikeliui.. ir ar koks lasiukas kur i tarpeli nenuriedejo, nes neimanoma pamatyti, o kol isgaruos, teks nuodytis verysad.gif
Atsakyti