Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(aukselisr @ 2010 12 10, 14:31)
sveikos
na as jau su tyrimo atsakymais, viskas gerai  biggrin.gif , ir patvirtino kad mergyte  ax.gif

Labai del jusu dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
sausio viduryje esu užsirašiusi pas gydytoją Butkevičienę, jei tai įmanoma galiu kažkam perleisti tą laiką(rašykit į a. ž. )...man jau neaktualu, praradau savo vaikelį ir pati per plauką likau gyva verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(celesta @ 2010 12 12, 12:14)
sausio viduryje  esu užsirašiusi pas gydytoją Butkevičienę, jei tai įmanoma galiu kažkam perleisti tą laiką(rašykit į a. ž. )...man jau neaktualu, praradau savo vaikelį ir pati per plauką likau gyva verysad.gif

Laikykis verysad.gif Ir saugok save 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , as cia atejau pasiguosti , dariausi PRISCA I tyrimus ir rezultatai nera geri . DS rodo maziau uz rizikos riba , taciau rodo padidinta rizika Edvardso ir dar kazkokiai vandenei. Gydytoja liepe iskart darytis amniocenteze. Gyvenu Airijoje , del darbo negaliu siai procedurai grizti i LT , todel prasiau siuntima Lietuviu klinikoje Airijoje sia procedura atlikti cia . Gal yra cia gyvenanciu Airijoje, susidurusiu su adatos tyrimais, todel labai noreciau suzinoti ar tokia procedura cia atlieka , kur ir kiek kainuoja, kiek ilgai reikia laukti atsakymu....nes siuo metu esu labai didelioje baimeje ir nerime.
Atsakyti
sveikos ir as vaziuosiu 23 i santariskes bet kazkaip to nesureiksminu tik man idomu pamatyt mazyli per geresni echo ir gal lyti pasakys smile.gif o ar ten duoda nuotraukeliu?
Atsakyti
gal kas gali pasakyti,ka reiskia sprando rauksle norma?labai nerimauju...NT 1/223...gydytoja kazka sake,bet as nebegirdejau,nes liepe pasidaryti man antra genetini tyrima.. schmoll.gif
Atsakyti
sprando rauksles norma kiek girdejau yra iki 3mm, o tau sitie duomenys rodo kazkokia rizika , padarius kraujo tyrima + rauksles ismatavimai, todel liepe darytis antra kraujo tyrima...
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 11 24, 14:31)

Kaip tai nedare? Juk tai vienas is pagrindiniu rodikliu itariant DS. Ir kokio tada tikslumo Prisca tyrimas, jei nera sprando rauksles ismatavimu? Keista.

O man rauksle matavo, kai del priscos echo dare.. bet, kai nuejau, kad krauja jau paimtu ir ta lapeli pilde, tai norejau patikslint, kad ten manajam lapely bruksnys, nes sake, kad nera (gal mm koks galejo but nebent raukslyte).Tai man pasake, kad visai tos rauksles tam tyrimui nereikia... g.gif Likau nesupratus...
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2010 12 17, 06:54)
O man rauksle matavo, kai del priscos echo dare.. bet, kai nuejau, kad krauja jau paimtu ir ta lapeli pilde, tai norejau patikslint, kad ten manajam lapely bruksnys, nes sake, kad nera (gal mm koks galejo but nebent raukslyte).Tai man pasake, kad visai tos rauksles tam tyrimui nereikia... g.gif  Likau nesupratus...

rauksles ismatavimai darant PRISCA I yra reikalingi , nes kartu krauja + NT sudejus rezultatas gaunasi iki 85% tikslus, man dare ta pacia diena NT matavimus ir krauja paeme...darant PRISCA II jau NT nebematuoja, bet rezultatai nebera tokie tikslus...man gydytoja liepe nebekartoti antrojo kraujo tyrimo , o iskart darytis amniocenteze, antradieni vykstu siai procedurai , tada bus pagaliau viskas aisku , o taip is proto varo visi tie tyrimai ir ta nezinomybe , kaip ten su mano lelium yra...labai tikiu Kalediniu stebuklu , kad bus viskas gerai...
Atsakyti
QUOTE(ramaskaite69 @ 2010 12 17, 12:33)
rauksles ismatavimai darant PRISCA I yra reikalingi , nes kartu krauja + NT sudejus rezultatas gaunasi  iki 85% tikslus, man dare ta pacia diena NT matavimus ir krauja paeme...darant PRISCA II jau NT nebematuoja, bet rezultatai  nebera tokie tikslus...man gydytoja liepe nebekartoti antrojo kraujo tyrimo , o iskart darytis amniocenteze, antradieni vykstu siai procedurai , tada bus pagaliau viskas aisku , o taip is proto varo visi tie tyrimai ir ta nezinomybe , kaip ten su mano lelium yra...labai tikiu Kalediniu stebuklu , kad bus viskas gerai...

O kiek tau savaičių bus kai darys amniocentezę? Tai atvažiuoji daryti į Lietuvą, nes Airijoj kaip supratau nedaro?
Linkiu tau gerų žinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picca: 17 gruodžio 2010 - 14:17
QUOTE(picca @ 2010 12 17, 12:17)
O kiek tau savaičių bus kai darys amniocentezę? Tai atvažiuoji daryti į Lietuvą, nes Airijoj kaip supratau nedaro?
Linkiu tau gerų žinių.

pagal mmm man bus 16 sav., pagal echoskopa 15 sav. ir 6d., bet sake , kad labai jau didelio skirtumo nera...is tikro vargais negalais suradau lietuviu gydytoju pagalba , kad Dubline Rotundos klinikoje tokia procedura atlieka ( gal ta informacija , kam ateity bus reikalinga ) ,tik keista , kad reikejo viska daryti savo iniaciatyva, kai pasakiau savo GP, nuejus eiliniam patikrinimui , tai jis man tik pasake :'' Good idea '', tipo tau reikia darytis del amziaus rizikos, bet as manau , juk patys airiu gydytojai turietu ivertinti visas rizikas ir siusti tokiom procedurom nesciasias , o ne palikti viska kaip Deivas duos...kai pagalvoju , net pikta darosi.
Atsakyti
QUOTE(ramaskaite69 @ 2010 12 17, 12:33)
rauksles ismatavimai darant PRISCA I yra reikalingi , nes kartu krauja + NT sudejus rezultatas gaunasi  iki 85% tikslus, man dare ta pacia diena NT matavimus ir krauja paeme...darant PRISCA II jau NT nebematuoja, bet rezultatai  nebera tokie tikslus...man gydytoja liepe nebekartoti antrojo kraujo tyrimo , o iskart darytis amniocenteze, antradieni vykstu siai procedurai , tada bus pagaliau viskas aisku , o taip is proto varo visi tie tyrimai ir ta nezinomybe , kaip ten su mano lelium yra...labai tikiu Kalediniu stebuklu , kad bus viskas gerai...

Tai uztai ir nesupratau as to patikimumo, jei mas sako, kad nereikia (cia apie prisca I kalba eina), nors matavo rauskle del butent sio tyrimo... g.gif .
O antraji tikrai beprasmiska kartot, jei rizika jau is pirmojo matos...
O jei ant ribos dar ta rizika, tai visai nezinau ne ka besakyt - pasidariau I, tai tik del kazkokio hormono didesnio kiekio siule antra darytis (rauksles tai nerase, kaip sakiau, man i ta tyrima matmenu). Pasidariau II, tai rizika kiek padidejo, o ir hormonu ne ka sumazejo... O svarbiausia, kad padare tyrimo rezultata ant 2 lapu - viena pagal mmm, kitas pagal echo data (vienos dienos skirtumas)... Tai, zinokit, pagal mmm rezultatas hormonu buvo beveik normos ribose... doh.gif .
Tad po sito as labai to tyrimo patikimumu ir ta ju statistika - nusivyliau... nes niekad
nezinosi, kuri ta data tiksli... doh.gif .
Atsakyti