Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Kasulia @ 2011 03 18, 19:41)
mano atsakymas teigiamas - turesim sveika kudiki wub.gif  (o tikimybe DS pirmo kraujo tyrimo buvo 1:42, antro 1:280). Siaubingai pergyvenom, galima buvo is proto iseiti, bet dabar jau ramu, be to, kaip aiskino genetikai, labai svarbu yra sprando rauksles tyrimas, jei jis virsija norma, tada jau galima itarti kazka blogo, jei ne - dazniausiai viskas baigiasi gerai. Laikykites visos ir visoms didziausios sekmes 4u.gif

sveikinimai dideliausi zinau ka reiskia geros zinios blush2.gif tik kaip gali taip skirtis rezultatai doh.gif doh.gif doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kasulia @ 2011 03 18, 20:41)
mano atsakymas teigiamas - turesim sveika kudiki wub.gif  (o tikimybe DS pirmo kraujo tyrimo buvo 1:42, antro 1:280). Siaubingai pergyvenom, galima buvo is proto iseiti, bet dabar jau ramu, be to, kaip aiskino genetikai, labai svarbu yra sprando rauksles tyrimas, jei jis virsija norma, tada jau galima itarti kazka blogo, jei ne - dazniausiai viskas baigiasi gerai. Laikykites visos ir visoms didziausios sekmes 4u.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 03 18, 15:40)
Gal tau paaiskino,kodel hcg norma per didele galejo buti?

nea, klausiau genetikes bet atsakymo negavau schmoll.gif g.gif

QUOTE(Kasulia @ 2011 03 18, 18:41)

dideliausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos unsure.gif Ateinusu prastomis naujienomis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 03 21, 16:08)
Sveikos  unsure.gif Ateinusu prastomis naujienomis  verysad.gif

sveika ka reiskia prastos naujienos kas nutiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 03 21, 17:08)
Sveikos  unsure.gif Ateinusu prastomis naujienomis  verysad.gif

Kas atsitiko, ka sake genetike, pas ka buvai? Pasipasakok mieloji...
Atsakyti
Kolkas net negaliu normaliai apie tai kalbeti,bet echoskopija nieko gera nezada,todel dare vandenu tyrimus,bet jau susitaikiau su blogiausiu atsakymu verysad.gif keisciausia,kad pris pora sav.echo nieko blogo neparode g.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 03 21, 16:18)
Kolkas net negaliu normaliai apie tai kalbeti,bet echoskopija nieko gera nezada,todel dare vandenu tyrimus,bet jau susitaikiau su blogiausiu atsakymu  verysad.gif keisciausia,kad pris pora sav.echo nieko blogo neparode  g.gif

o ka dabar parode echo?
Atsakyti
QUOTE(airish @ 2011 03 21, 18:22)
o ka dabar parode echo?

Parode,kad vaikiukas per mazas,augimas atsilieka verysad.gif o ir siaip kazkas nelabai gerai doh.gif zodziu,jau susitaikiau,kad vel baigsis blogai unsure.gif
Papildyta:
Jauciuosi tragiskai, negaliu suprasti,kodel taip nesiseka verysad.gif kodel butent ta 1 is 50 esu as? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 21 kovo 2011 - 17:28
QUOTE(krr @ 2011 03 21, 16:27)
Parode,kad vaikiukas per mazas,augimas atsilieka  verysad.gif o ir siaip kazkas nelabai gerai  doh.gif zodziu,jau susitaikiau,kad vel baigsis blogai  unsure.gif
Papildyta:
Jauciuosi tragiskai, negaliu suprasti,kodel taip nesiseka  verysad.gif

stiprybes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(krr @ 2011 03 21, 16:27)
kodel butent ta 1 is 50 esu as?  verysad.gif

niek tikriausiai i si klausima negali atsakyti, deja bet gyvenime kartais taip nutinka 4u.gif bet gal dar per anksti daryti isvadas, reikia palaukti tyrimo atsakymo, gal visgi nera taip blogai kaip atrodo g.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airish: 21 kovo 2011 - 17:30
QUOTE(airish @ 2011 03 21, 18:33)

niek tikriausiai i si klausima negali atsakyti, deja bet gyvenime kartais taip nutinka 4u.gif bet gal dar per anksti daryti isvadas, reikia palaukti tyrimo atsakymo, gal visgi nera taip blogai kaip atrodo g.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai kad ir gydytoja neturejo kuo paguosti verysad.gif
Bijau,kad teks planavimus ilgam atideti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 03 21, 18:36)
Tai kad ir gydytoja neturejo kuo paguosti  verysad.gif
Bijau,kad teks planavimus ilgam atideti  unsure.gif

Laikykis, viskas bus gerai, as praejusi si etapa, buvau viena is tu "isrinktuju", nors echoskopas rode, kad viskas puiku. jei turi kokiu klausimu, bet kada rasyk i AZ. LAIKYKIS 4u.gif
Atsakyti