Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(airish @ 2011 03 23, 14:08)
na taip, cia jei privaciai tyriesi, nes siaip santariskese ar kauno klinikose tai su siuntimu nieko nekainuoja 4u.gif

Tikrai taip smile.gif
Atsakyti
sveikos, sia tema pradejau skaitinet pirmadieni, kai buvau pas savo gine. Matavo sprando rausklyte, is pradziu pamatavus sake, kad 1,4 mm ziurejo per pilva, bet isitikinimui sako reikia vaginalini echo paziureti, ir ka po to pamate raukslyte 2,3 mm. Pasake, kad reikia darytis Prisca. Man 26 m. dabar esu visa nerime ir nezinau ka daryti toliau. Kai paklausiau ar neisitenku i normos ribas tik numyke kazka ir tiek sad.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasas @ 2011 03 23, 14:47)
sveikos, sia tema pradejau skaitinet pirmadieni, kai buvau pas savo gine. Matavo sprando rausklyte, is pradziu pamatavus sake, kad 1,4 mm ziurejo per pilva, bet isitikinimui sako reikia vaginalini echo paziureti, ir ka po to pamate raukslyte 2,3 mm. Pasake, kad reikia darytis Prisca. Man 26 m. dabar esu visa nerime ir nezinau ka daryti toliau. Kai paklausiau ar neisitenku i normos ribas tik numyke kazka ir tiek sad.gif

siaip sprando rauksle iki 3mm dar laikoma norma 4u.gif aisku galima pasidaryti ir PRISCA bet reikia labai gerai pagalvoti kas bus jei tarkim atsakymas jusu netenkins 4u.gif gal pabandykit dar pas kita gine nueiti kad pasiziuretu nes tas matavimas dar ir nuo gines kompetencijos priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airish @ 2011 03 23, 18:22)
siaip sprando rauksle iki 3mm dar laikoma norma 4u.gif aisku galima pasidaryti ir PRISCA bet reikia labai gerai pagalvoti kas bus jei tarkim atsakymas jusu netenkins 4u.gif gal pabandykit dar pas kita gine nueiti kad pasiziuretu nes tas matavimas dar ir nuo gines kompetencijos priklauso 4u.gif

As manau,kad prisca vistiek reiketu pasidaryti,ramiau bus smile.gif bent jau as nesigailiu,kad tyriausi,nors ir paaiskejo,kad prasti rezultatai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 23 kovo 2011 - 17:14
tai Prisca krauja iskart paeme po echoskopijos, su nerimu laukiu rezultatu. mintys visokios lenda i galva, jauciu nenusiraminsiu, ir teks eiti iki galo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasas @ 2011 03 23, 19:13)
tai Prisca krauja iskart paeme po echoskopijos, su nerimu laukiu rezultatu. mintys visokios lenda i galva, jauciu nenusiraminsiu, ir teks eiti iki galo sad.gif

Viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 03 23, 16:08)
As manau,kad prisca vistiek reiketu pasidaryti,ramiau bus smile.gif bent jau as nesigailiu,kad tyriausi,nors ir paaiskejo,kad prasti rezultatai  unsure.gif

as taip pat esu uz siuos tyrimus drinks_cheers.gif tiesiog savo atveju PRISCA dariausiau neapgalvojus kad gali buti ir blogai, delto ir sakau kad reikia visus variantus apsvarstyti 4u.gif

QUOTE(burbuliukasas @ 2011 03 23, 16:13)

nusiraminti tikrai labai sunku, daug visokiu minciu lenda, bet juk viskas bus gerai mirksiukas.gif linkiu geru rezultatu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, va,visgi teks pirmad.i ligonine vaziuoti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 03 24, 07:29)
Sveikos, va,visgi teks pirmad.i ligonine vaziuoti...  verysad.gif

jau suzinojai atsakyma? ka sake genetike?
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 03 24, 09:29)
Sveikos, va,visgi teks pirmad.i ligonine vaziuoti...  verysad.gif

Stiprybes console.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 03 23, 08:15)
Sveikos, o kiek kainuoja tie genetiniai tyrimai?cia turi daktare siust ar ir pats gali nuvaziuot?

Pats gali nuvažiuoti tirtis privačiai.
Santariškėse tiria su gydytojo siuntimu nemokamai, tačiau eilė tyrimui atlikti apie 6 mėnesius.
Privačiai kainuoja apie 400 Lt vienam asmeniui, atsakymas po 14 dienų.
Atsakyti
oi merginos koks slidus reikalas tie genetiniai tyrimai... Man su pirmuoju vaikuciu Priska rode DS tikimybe 1:6600 paciai tebuvo 23 metai tai gydytoja buvo tikra kad viskas gerai. Tyrima pati pasidariau savu noru - gavusi puiku rezultata, ramiai laukiausi vaikucio... Tikimybe maza, as jauna, vyras jaunas, abu sveiki, nestumas normalus, jauciausi puikiai - gime sunelis su DS. Dabar laukiuosi antrojo vaikucio PRISKOS tikimybe ta pati 1:6685 lotuliukas.gif Gydytoja net zioptelejo - tikimybe labai mazai kai tiek faktoriu, bet vaisiaus vandenu tyrima butinai darysiu... o ir jis dar 100 proc neuztikrins kad viskas bus gerai ax.gif Bet gyvenimas jau taip ismoke, kad turi dziaugtis bet kuo, turi tiketi, o ir tikimybei nepasitvirtinus - nepasiduoti, gyventi su sypsena ir myleti... O myleti situs vaikucius lengviau nei lengva mirksiukas.gif Nes taip kaip jie myli savo tevus, niekas nemoka myleti... be jokiu islygfu, be salygu, be priezasties blush2.gif
Atsakyti