Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

Sveikutes merginos. Del susirinkimu tai trikrai kartais truksta minciu. As pirmokams imeciau 4 vakarus. Gal kas tikrai turite ideju ir kitoms klasems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2010 10 16, 16:37)
Sveikutes merginos. Del susirinkimu tai trikrai kartais truksta minciu. As pirmokams imeciau 4 vakarus. Gal kas tikrai turite ideju ir kitoms klasems  ax.gif

Ačiū 4u.gif Man labai patiko thumbup.gif Panaudojau eksperimentą su indais - liko sužavėti tėvai ir susimąstę biggrin.gif ...
Einu, įmesiu ką turiu, gal tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Pernai kiekvienas vaikas skaitė man tą patį tekstą. Aš specialioj anketoj fiksavau skaitymo laiką, padarytas klaidas, suvokimą. Po to suvedžiau duomenis ir tėvams pateikiau statistiką apie vidutinį klasės skaitymo tempą ir pan. Pernai turėjau antrokus. Gal kas trečiokams turi tokį testą? Šiaip jis daromas du kartus per metus. Skirtingi tekstai. Jei kas norit - atsiųsiu.

Šiais metais galvoju daryti taip - su vaikais per darbelių pamoką pasidarysime skėčius. Dabar tiksliai nepamenu, info liko mokyloje, bet mintis ta - jei vaikas turi draugų mokyloje, skėčio kotą klijuoja į dešinę (kad riesta rankena žiūrėtų į tą pusę), jei neturi - į priešingą, kokią pamoką mėgsta labiausiai - tokią spalvą renkasi skėčio viršui, kiek būrelių lanko - tiek lietaus lašiukų nuleidžia su siūlu nuo skėčio. Galima daug įvairių klausimų sugalvoti. Per tėvelių susirinkimą darome tą patį darbą su tėveliais. Tik klausimai užduodami apie vaiką. Ar Jūsų vaikas turi draugų mokykloje? Kokia pamoka jam patinka ir t.t. Tada paduodamas vaiko darbelis ir tėvai sulygina abu skėčius. Galima daryti išvadas, ar tėvai pažįsta vaikus. Kažin ar suprantama čia viską parašiau g.gif
Jei kas neaišku - klauskite. Galva dar neveikia.... ax.gif
Atsakyti
As pries kokius penkis metus pirkau knygute su testais kiekvienai klasei. bet taip jos ir nepanaudojau, o sumokejau nemazai. Nes ten testai padaryti kiekvienam mokiniui. Jau nelabai ir prisimenu blush2.gif gerai kad Rutagra priminei ax.gif Reikes mokykloje pasiziureti kas ten yra.
Papildyta:
Mes tokius skecius darydavome su pirmokais su pirmokais susipazinimui. Jeigu gimes rudeni tai ant skecio piesia tietaus lasiukus, jeigu ziema, tai snaigute ir t.t.skecio forma ir kotelis irgi priklauso nuo kazkokiu aplinkybiu. Dabar tiksliai neprisimenu. Reikes darbe paziureti. Irgi parasysiu, kai rasiu, nes kas turi pirmokelius, jiems si darbas labai patinka , sakau is patirties thumbup.gif
Atsakyti
I pasta imeciau pasaulio paz testa 4 klasei pagal rakta is pirmu dvieju temu.
Btu labai malonu, jei mokytojos, dirbancios su 4okais, pakomentuotu, gal ka pataisytume, nes ryt norim si testa rasyt. Labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 16, 15:43)
O kurią? Man ten kelias išmetė. Pačią pirmą įsimečiau, bandžiau atsisiųsti, bet nepavyko... g.gif

Pirmiausiai tavęs klausia, ar "perkelti tave į tą puslapį". Tu patvirtini, kad "taip". Tada atidaro tą puslapį, iš kurio galima mums siųstis ir jį nukopijuoji (viršuje, kur renkam kokį nors puslapio pavadinimą) mirksiukas.gif . Nesudėtinga, tik kai pirką kartą keli duomenis, tai ir neaišku mirksiukas.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 17 spalio 2010 - 11:23
QUOTE(smilga1972 @ 2010 10 17, 13:22)
Pirmiausiai tavęs klausia, ar "perkelti tave į tą puslapį". Tu patvirtini, kad "taip". Tada atidaro tą puslapį, iš kurio galima mums siųstis ir jį nukopijuoji   (viršuje, kur renkam kokį nors puslapio pavadinimą) mirksiukas.gif . Nesudėtinga, tik kai pirką kartą keli duomenis, tai ir neaišku  mirksiukas.gif ...

Atrodo kažką išsiaiškinau doh.gif O ten tik po vieną dainą galima kelt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 spalio 2010 - 13:23
labos 4u.gif

įlendu kas antrą dieną paskaityt, akim permetu ir vėl toliau į darbus doh.gif
ar turit kuri tokią laimę kaip el. dienynas? aš turiu doh.gif įsigaliojo nuo spalio 1, sakė už rugsėjį pildyt nereikės. rugsėjo mėn pildėm oranžinį, o el nuo splio 1. kadangi, gavom tvarkaraštį tik rugsėjo pabaigoj, tai gaunas dvigubas darbas, nes pareikalavo ir el užpildyt už rugsėjį doh.gif

planuoju ateinančią savaitę daryt tėvų susirinkimą. bus informacinis, išdalinsiu kodus prisijungimui ir bendrai apie klasę pakalbėsiu. nieko nesuruošiu, nes į patį pirmą susirinkimą atėjo 6 iš 21 tėvų. dabar žiūrėsiu kiek ateis, tada kitam susirinkimui žinosiu kam ruoštis
Atsakyti
[quote=simba3,2010 10 17, 09:59]

Sveika 4u.gif mielai prisijungčiau, bet dirbu vis dar pagal Jonynienę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 17 spalio 2010 - 16:24
sveikutes, pasikavoje buvo, kol radau... g.gif jau senokai pradiniuku temoj uzsuku.. buvau kaska atsiuntus, bet suprantu, kad mazoka.. noreciau dar karteli jungtis.. ax.gif dirbu su treciokais. antri metai po dekretiniu.. o siais metais dar ir studijuoju. tai tas laikas labai jau ribotas.. bet reik kaska daryt (ir darau) bet ta galvele jauciu tuoj visai atsisakys ka idomaus sukurpt. pernai esu antrokam darius atviru pamoku apie paukscius ir liet .k tas pats - integruota. jei domina - ikelciau . tik nezinau kur. a, mano metines 08.28
tikiuosi, kad priimsit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2010 10 17, 10:59)
I pasta imeciau pasaulio paz testa 4 klasei pagal rakta is pirmu dvieju temu.
Btu labai malonu, jei mokytojos, dirbancios su 4okais, pakomentuotu, gal ka pataisytume, nes ryt norim si testa rasyt. Labai laukiu 4u.gif

Labux, mielai pažiūrėčiau, juk dirbu ne pirmus metus, bet dar neturiu priėjimo prie lobių. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2010 10 16, 16:44)
Jau klausiau, gal kas turite vertinimo lygmenimis 3 kl. trumpas santraukas kiekvieno dalyko, kad būtų galima padalinti tėvų susirinkimo metu. Ką įdomaus darote susirinkimų metu? Pasidalinkite. Gal kokių anketų turite? Mes ruošiame susirinkimui rudeninę šventę. Vaikai vaidins, o po to vyks susirinkimas.

Bandysiu įdėti į paštą apie vertinimą tai ką naudojam. Tokius lapus esu įdėjus į kiekvieno vaiko pasiekimų knygelę. Dar radau porą matematikos pamokų planų pirmokams, gal kam pravers. g.gif
Atsakyti