Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(linastri @ 2010 10 15, 17:49)
gana idomi programele apie Kuciu ir Kaledu paprocius yra Rumsiskese. Tik reikia is anksto uzsakyti. Ateina ir Kaleda, ir zaidimai, ir burtai, ir vaises,ir t.t....

Mes trečiadienį važiavome į Vilniaus oro uostą ir vėliau užsukome į X-PLANET
pramogų parką OZE.Vaikai labai patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2010 10 14, 17:51)
mes tai su pirmokais nieko neruosim, o vaziuosime i Lietuvos ansamblio patalpas ziureti spektaklio ir linksmintis su kaledu seneliu.musu mokyklos mokytojos jau gal kokius 7metus nieko neruosia, o vaziuoja kur nors. as tai su treciokais ir ketvirtokais visad ka nors tevam parodau, o po spektaklio tevams padaro ivairias uzduotis.tai buna juoko.pernai staciau spektakli ,,Varna prie eglutes,,.paimsiu is darbo ir nusiusiu i pasta.gal kas pasinaudosit,nes jis gan linksmas

Mano mamytės pareiškė, kad nori programėlės. Nori save parodyt ir į kitus pasižvalgyti. ..O mes paskutinius metus irgi nedarydavome, nuveždavome kur nors į kokį vaidinimą naujametinį... O šiemet reiks bent klasėje daryti, neišsisuksiu doh.gif biggrin.gif

QUOTE(vaiduuse @ 2010 10 14, 18:38)
Pagaliau savaitgalis! bandom su pirmokais išmokti spręsti uždavinius sąsiuviniuose, bet jau taip sunkiai einas  blink.gif  Bet jau po atostogų gal tikrai mokėsim  biggrin.gif Mes atostogausim dvi savaites, o kaip jūs? Tada irgi teks pradėt rinktis kalėdinius spektakliukus, mokytis daineles, nes kol išmoksim  rolleyes.gif
Šiandien budėjau, tai sulaukiau kaltinimų iš administracijos, kad maniškiai dūksta koridoriuje, tai sakau, tegul jau geriau per pertrauką išsidūksta, negu per pamoką  lotuliukas.gif

Kokius uždavinius? Tiesiog veiksmus ar jau sąlyginius? bigsmile.gif
Mes atostogausim vieną savaitę - užteks biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(vaiduuse @ 2010 10 14, 19:16)
Nežinau, kas bus toliau, bet maniškių pusė klasės yra hiperaktyvūs  g.gif  g.gif Turiu klasėj du vaikus, kurie neparašo savarankiškai nė vienos raidės  schmoll.gif

doh.gif Ir pas mane tokie yra....tryyyyyys verysad.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 10 15, 19:28)
Mano mamytės pareiškė, kad nori programėlės. Nori save parodyt ir į kitus pasižvalgyti. ..O mes paskutinius metus irgi nedarydavome, nuveždavome kur nors į kokį vaidinimą naujametinį... O šiemet reiks bent klasėje daryti, neišsisuksiu  doh.gif  biggrin.gif
Kokius uždavinius? Tiesiog veiksmus ar jau sąlyginius?  bigsmile.gif
Mes atostogausim vieną savaitę - užteks  biggrin.gif

thumbup.gif
doh.gif Ir pas mane tokie yra....tryyyyyys verysad.gif
Sveikutės  4u.gif

tai jei tik trys tai dar gerai biggrin.gif pas mane is desimties vaikinu tik du normalus, plius dvi super duper merginos. wub.gif Zodziu treti metai kariauju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2010 10 14, 22:28)
Labutis, pagaliau suradau  thumbup.gif . Užsiregistravau prieš pat rugsėjo 1-ąją, valiau kompą ir taip išvaliau, kad gerą mėnesį man jį tvarkė, maniau, kad reiks naują pirkti. Labai smagu skaityti jūsų ,,pašnekesius". Matau, kad daug kuo dalinatės ir man seilė varva, tikiuosi užsitarnauti slaptažodį. Dirbu pirmą kartą su jungtinėm klasėm ir jau dabar ,,stogas važiuoja", schmoll.gif  nežinau kaip sulauksiu mokslo metų pabaigos. Gal kas nepagailėsite patarimų kaip susidėlioti laiką pamokoj. Kol kas mane siutina, kad nieko nespėju, būsiu labai dėkinga. bigsmile.gif

pernai dirbau su pirmokais ir trečiokais doh.gif Svarbiausia gerai susidėliot tvarkaraštį. Aš tai vieną klasę kviesdavau tik į antrą pamoką, kad per pirmą spėčiau išdėstyt medžiagą vienai klasei. Aišku, dirbau po kelias pamokas per savaitę už dyką, bet kitaip nemokėjau schmoll.gif
Betuk, dar tik nurašyt nuo knygos uždavinius mokomės biggrin.gif
Linastri, nepavydžiu tau schmoll.gif
Atsakyti
Labutis, labai ačiū, vaiduuse, man atskiros lieka pamokos gale dienos, aišku, vaikai jau pavargę ir sunku aiškinti naują temą, o šiaip tai dirbu po pamokų už ačiū, gal kaip nors susidėliosiu viską. smile.gif Pasidalinkite patirtim, labai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Stringa skaneris. Šiaip ne taip nuskenavau "Kalėdinį spektaklį", "Snaigių karalienę". Įmečiau į paštą rolleyes.gif Bandysiu nufotografuoti ir "Kelionę laivu", nes skaneris tik po puse skenuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 spalio 2010 - 13:21
Išsiunčiau ir "Kelionę laivu".
Bandžiau įkelt pasakas, nepavyko verysad.gif Gal ką sugalvosiu ax.gif

Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2010 10 14, 17:52)
Bandyk per čia kelti http://www.2shared.com/  ax.gif . Aš taip muziką sukėliau  mirksiukas.gif .

Aš ten sukėliau, o ką toliau daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 16, 14:51)

Aš ten sukėliau, o ką toliau daryti? g.gif

O toliau nukopijuok tą nuorodą ir įkelk mums į paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 16, 14:03)
Sveikos  4u.gif

Stringa skaneris. Šiaip ne taip nuskenavau "Kalėdinį spektaklį", "Snaigių karalienę". Įmečiau į paštą rolleyes.gif  Bandysiu nufotografuoti ir "Kelionę laivu", nes skaneris tik po puse skenuoja doh.gif

Įdomūs kalėdiniai spektakliai, smagu, kad dalinatės patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2010 10 16, 16:12)
O toliau nukopijuok tą nuorodą ir įkelk mums į paštą  mirksiukas.gif

O kurią? Man ten kelias išmetė. Pačią pirmą įsimečiau, bandžiau atsisiųsti, bet nepavyko... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 spalio 2010 - 14:53
QUOTE(ninkute @ 2010 10 16, 15:40)

Jau klausiau, gal kas turite vertinimo lygmenimis 3 kl. trumpas santraukas kiekvieno dalyko, kad būtų galima padalinti tėvų susirinkimo metu. Ką įdomaus darote susirinkimų metu? Pasidalinkite. Gal kokių anketų turite? Mes ruošiame susirinkimui rudeninę šventę. Vaikai vaidins, o po to vyks susirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2010 10 16, 16:44)
Gal kokių anketų turite? Mes ruošiame susirinkimui rudeninę šventę. Vaikai vaidins, o po to vyks susirinkimas.

Kažkur darbe turėjom visą knygelę skirtą anketavimui vaikams ir tėvams. Kažkiek buvau nusikopijavus. Buvo galima daug ir visko sužinot. Superinė knygutė. Bet kur ji? Reiks pasiklausinėt. Jei aš ką rasiu, tai pirmadienį pažiūrėsiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2010 10 16, 16:40)

Stengiuosi, nes labai jau noriu papulti į jūsų lobyną blush2.gif Norisi kažkuo pasidalinti, kad ir kitos naudos turėtų ir pati ne veltui gaučiau...
Atsakyti