Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

Aš ir praktikantės nesu turėjus. Žinau, kad kai viena turėjo, tai vedė kelias pamokas, padėjo pasiruošti šventei, turėjo padaryti kažkokią priemonę.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2010 10 18, 15:45)
Mergaites SOS. Gal kas turite pavyzdi kaip reikia aprasyti praktikante doh.gif Siandien tik pasake, o aptarimas jau ketvirtadieni. gal kas rasete ir turi koki pvz.

praktikante turi tureti knygute, kurioje reikia uzpildyti jos vestas pamokas, apibudinti pamoka ir ivertinti pazymiu.bent pas mane taip buvo.

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 10 18, 15:45)
Sveikos 4u.gif Sudomino tie skaitymo testai. Ar jie skirti kiekvienai klasei kiekvienam mokiniui atskirai ar kaip? g.gif Ar pavyzdžiui paruošti IIIkl. skaitymo testai, IV klasės skaitymo testai.... kažkada mačiau knygyne krūvą atskirų lapų susegtų į papkę gal čia apie juos kalbama? g.gif

taip cia kalbama apie tuos testus,kur kita minejo, kad reikia vis po penkiu minuciu keisti rasiklius.
Atsakyti
Labas rytas...

Reikia patarimo....

Kreipiuosi į pradinukes, kurios dėsto anglų....

Kad lengviau mane suprastumėte, aprašysiu situaciją.

Šiais metais labai didelį rūpestį kelia penktokai.... Trūko kantrybė.... Nebežinau ką daryti... Klasėje tik 11 mokinių, bet po pamokos jaučiuosi taip lyg būčiau su kokia 30 dirbusi... Turiu vieną labai gabią mergaitę, kuri visas užduotis labai greitai padaro ir dar porą, kuriems reikia padėti "įsivažiuoti" ir jų rezultatai taip pat bus labai geri. Tik.... Turiu klasėje net 5 spec. poreikių vaikus, iš kurių trys mokosi pagal adaptuotas programas... ir dar vienas mokinukas, kuris yra labai silpnas ir kuriam irgi turėtų būti skirta kažkokia palengvinta programa, tik jo niekas pradinėse klasėse nevežė į komisiją... Ir dabar kiek suprantu- neveš... Taigi šitiems mokiniams reikia labai didelio dėmesio.... Kiek turiu kitu spec poreikių mokinių, tai jiems užduodu- paaiškinu ir jie ramiai dirba, kartas nuo karto prieinu ir prižiūriu jų darbą... O penktoje klasėje jie visiškai sugeba mane išmušti iš ritmo.... Jie vis klausia - kokia čia raidė, pamiršau tą raidę, o čia jau praleist eilutę, ir dar aibė dalykų, kurie net su pamoka nesusiję... Jie nėra piktybiški, tik nesugeba sukaupti pamokoje dėmesio ir šitaip išblaško ne tik savo klasės draugus, bet ir save....

O klausimas būtų toks- kokias pratybas pasiūlytumėte jiems nupirkti? Vienas mokinukas net rašyti nemoka, nes jis tik pirmaisiais metais anglų mokosi, o kitiems taip pat sunkiai sekasi... Noriu visiems vienodas nupirkti, nes su gabiaisiais taip pat turiu. Ir jei dar spec poreikiams nevienodas parinksiu, tai pražilsiu biggrin.gif

Mąstau, kad reikia pirkti antros klasės pratybas... Nesvarbu, kad jie jau penktoje... Tik kokias? Esu dirbusi tik su Golden Key... Kokias jūs knygas ir pratybas naudojate? Mąstau, kad aš jiems net knygų neduosiu, nes jie paprasčiausiai tik suplėšys labiau jas nei kad jiems bus naudos... Jie nepratę daryti namų darbų... ir priversti jų neišeina... Jų labai silpna motyvacija...

Iš anksto ačiū atsakiusioms smile.gif
Atsakyti
Pas mus pradinių klasių mokytoja, kuri dirba su pradinukais, naudoja šios serijos knygas ir pratybas
http://www_dovanucen...sei-p-9586.html

Sakė, kad jos visai geros.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 19, 08:07)
Pas mus pradinių klasių mokytoja, kuri dirba su pradinukais, naudoja šios serijos knygas ir pratybas
http://www_dovanucen...sei-p-9586.html

Sakė, kad jos visai geros.

Mūsiškė irgi su šitom dirba mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū zuzanėle ir smilga 1972 smile.gif
Atsakyti
Įmečiau į paštą skaidres "Mes baltai". Gal kam pravers per pasaulio pažinimą ax.gif
Atsakyti
Gal paskelbsiu seną naujieną, naujam laikraštį, bet radau apie vertinimą štai ką: blush2.gif
Apibendrinamajam vertinimui
http://www.saltinis.lt/3_klase/

Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2010 10 18, 18:26)
Daug įvairių anketų įdėta pašte. Labai smagu, mielos kolegės, kad dalinatės. O vertinimas lygmenimis kaip suprantu įdėtas 3 kl. Įdomu, ar jūs kuriate pačios ar kur randate? Turbūt turite kiekvienai klasei vertinimą lygmenimis santraukas. Mes intensyviai ruošiamės Rudenėlio šventei ir tėvų susirinkimui. Šiandieną pasidarėme gėlytes iš lapų, padovanosime tėveliams. Jau kuriame Naujiems metamas, todėl darbų kaip ir visoms daug.

Labas, tokius vertinimo kriterijus kuriame pagal koncentrus, t. y., 1-2 kl. ir 3-4 kl. Čia nusiunčiau 3-4 kl.
Atsakyti
kURIOS DIENOS ČIA LAIŠKAS?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 10 19, 18:41)
kURIOS DIENOS ČIA LAIŠKAS?

Jei mano, tai lyg 17 g.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai noreciau, kad atsilieptu kolege pradinuke, kuri dare darbeli su balionais (radau ji musu paste ir pasrsisiunciau kaip pvz.) Sumaniau toki darbeli pasidaryti su pirmokais ir iskilo klausimu begale - kaip jus ta baliona prie tuteles pritaiset??? O kaip kojytes prie tuteles??? Rankytes tai jei teisingai supratau, tai su lipnia juostle prie baliono priklijavot?

Na tai kuri pasidalins su manim savo meistriskumu ax.gif
Aisku ismastyciau ir pati, bet kam galvot, jei jau kazkas dare ir gali patart blush2.gif smile.gif
Atsakyti