Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(Nata123 @ 2010 10 09, 23:40)
Sveikutės, na ir lekia laikas. Atrodo tik ką pradėjom, o jau spalis įpusėjo. Savaitėlę nebuvau atsivertus forumo, tai Jūs darbštuolės ir į kitą temą išsikėlėt.. Įtraukit ir mane į sąrašiuką, jei nepavėlavau: Nata123 dirbu su 2 - 3 klasėmis mažakomplektėj.
Pas mus rudenėlio šventė dar tik bus ( kai ji įvyks pažadu, ką nors įmesti). O pernai mes šventėm  Moliūgo gimtadienį.

Papildyta:
varčiau puslapėlius anoj temoj ir ten kažkas domėjosi pamokos vertinimu, kai vyksta a la "refleksija". Aš praeitais metais piešiau knygą ( A3 ), kurioje surašiau pamokas, o vaikai iš pintinėlių (po kiekvienos pamokos) ėmė veidelius (linksmas, norm ir liūdnas) ir klijavo su lipniu plastilinu. Po pamokų budintys juos nurinkdavo ir sudėdavo atgal kitai dienai. Vaikams tai patiko. paprastai ir lengvai išreikšdavo savo nuomonę.

Papildyta:
QUOTE(Nata123 @ 2010 10 09, 23:40)
Sveikutės, na ir lekia laikas. Atrodo tik ką pradėjom, o jau spalis įpusėjo. Savaitėlę nebuvau atsivertus forumo, tai Jūs darbštuolės ir į kitą temą išsikėlėt.. Įtraukit ir mane į sąrašiuką, jei nepavėlavau: Nata123 dirbu su 2 - 3 klasėmis mažakomplektėj.
Pas mus rudenėlio šventė dar tik bus ( kai ji įvyks pažadu, ką nors įmesti). O pernai mes šventėm  Moliūgo gimtadienį.

Papildyta:
varčiau puslapėlius anoj temoj ir ten kažkas domėjosi pamokos vertinimu, kai vyksta a la "refleksija". Aš praeitais metais piešiau knygą ( A3 ), kurioje surašiau pamokas, o vaikai iš pintinėlių (po kiekvienos pamokos) ėmė veidelius (linksmas, norm ir liūdnas) ir klijavo su lipniu plastilinu. Po pamokų budintys juos nurinkdavo ir sudėdavo atgal kitai dienai. Vaikams tai patiko. paprastai ir lengvai išreikšdavo savo nuomonę.

o pas mus labai šauniai pr thumbup.gif aėjo rudenėlio šventė. surengėme linksmą viktoriną su įvairiom kūrybinėm ir judriosiom užduotim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 10 20, 16:22)
Sveika  4u.gif Man pernai labai patiko mokytojos V. Jundienės parengtos „Taisyklės ir užduotys 3 klasei“, kurias radau mūsų pašte  4u.gif ačiū jai (ar tai kas atsiuntė) labai  thumbup.gif

Na ir as kazkaip neradau siu uzduoteliu musu lobyne g.gif Gal nemoku ieskoti. gal galite data pasakyti, tai butu lengviau rasti mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
siunciu į paštą skaidruoles, supažindinant mokinius su lygčių sprendimu.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2010 10 20, 18:31)
Na ir as kazkaip neradau siu uzduoteliu musu lobyne g.gif Gal nemoku ieskoti. gal galite data pasakyti, tai butu lengviau rasti mirksiukas.gif  ax.gif

Nežinau datos, nes jas radau pernai metais (pernai ir naudojau) ax.gif
*Sakykite, radau mokytojos J. Sereikienės „Galimi žodiniai įvertinimo pavyzdžiai III klasėje“, o galbūt kas turite ir IV klasės tokią knygelę? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 20 spalio 2010 - 17:56
QUOTE(elimak7 @ 2010 10 20, 16:51)
Tai aisku kad galima palaukti. Be to pas mus jau atostogos arteja thumbup.gif Laukiu nesulaukiu, bent kiek galesiu atsikvepti. Ir praktikantes jau nebus, o tai  kazkoks galvos skausmas doh.gif

Bėda ta, kad aš per atostogas būsiu išvykus, tad nuskanuoti ir įkelti galėsiu lapkričio pradžioje, kai jau prasidės pamokos. Jei neatsiras daugiau turinčių - įkelsiu.

Gaila, kad neturėsiu lako visiem popieriams susitvarkyti, atsikvėpti per mokinių atostogas. Pas mus mokykloje net minčių niekam nekyla neateiti į darbą, bet nors laiko lieka visokiems popieriukams susidėlioti.
Smagu tai, kad išvykstu ten kur dabar šilta smile.gif . thumbup.gif

Dėl smart lentos viskas ten gana paprasta, jei tik turi šiokį tokį supratimą apie kompiuterius ir power point pateikčių kūrimą. Geras dalykas ji yra tada, kai pakabinta klasėje ir bet kada turi galimybę ja naudotis.
Jei kam reikia turiu aš medžiagą kažkur kompe, kaip naudotis ta lenta. Galėsiu pasidalinti, tik reik gerai paieškoti kur ji nukišta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 20 spalio 2010 - 19:51
QUOTE(arden @ 2010 10 20, 18:24)
aš irgi klasėje turiu internetą, tai pasaulio pažinimo pamokoms nepamainomas dalykas  thumbup.gif  viską gali parodyt realiai kaip atrodo. tik kompą tai iš namų atsivežiau, nes tokius kokius mes turim kažin ar muziejuj berastum  doh.gif atsivežiau savo, nunešiau senąjį ūkvedei, sakau šitą į muziejų ir abejoju ar priims, kolegei kompas sugedo, spėkit kokį kompą jai atnešė  lotuliukas.gif  ta irgi iš namų atsivežė  doh.gif

na mes tai laptopus turim.tai galim ir namie naudotis. klaseje palieku uzrakinta specialioje spintuteje kai tingiu veziotis,nes man namie kazkaip ir nereikia.

pas mus penktadieni vitaminu diena.tai kiek zinau, kad bus 10 stoteliu su ragavimu sulciu, uogieniu ir kt. gerybiu ir ivairiomis uzduotimis.
Atsakyti
Sudominote apie Smart lentą. Ją turiu klasėje ir dažnai naudoju. Tikra tiesa - laiko žvėriškai suryja, o nauda - kas nesimoko, tam ir nepadeda. Ja patogu pateikti gausesnę informaciją, kurią įsisavina gabesnieji. Pavyzdžiui dabar, buvau suradusi žaidimą apie trupmenas - dalino picą. ir spėkite ir padėjo parašyti kontrolinį darbą? doh.gif Taip niekaip ir neįkirto, jog reikia pirma dalinti, o ne dauginti mad.gif doh.gif . Per atostogas pati organizuoju seminarą pradinių klasių mokytojoms apie šios lentos pritaikymą pradinio ugdymo procese. Tad įdomu - ieškau bendraminčių, nes literatūros, metodikos, kaip kiek galima tikslingiau naudoti šią lentą - maža.
Naudotis šia lenta super paparasta. Labai patogi, elementari Notebook programa su kuria kuriamos interaktyvios mokymo priemonės. Jei ką domina literatūrą - galiu atsiųsti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(arden @ 2010 10 20, 17:55)
Labos  4u.gif

laukiu ir aš atostogų, per pirmadienį, antradienį bandysiu paskutinius popierizmo likučius užbaigt, nuo trečiadienio seminas apie smart lentą. mokys kaip dirbt, paskaui gausim užduotis ir antroj daly seminaro reikės savo kažkokius darbus pristatyt. kol neturiu supračio kas tai per daiktas, tai ir galvos nesuku  biggrin.gif

Kas organizuoja jums šiuos mokymus? Gausite pažymėjimus? Būtų liuks, jei pasidalintumėte info apie šį seminarą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 20, 19:20)
Sveikutės 4u.gif
Norėjau paklausti, gal kartais turit kokius nors vertinimo kriterijus, pagal kuriuos įvertinat diktantus, rašinėlius? Kiek pasiklausinėju, tai skirtingai vertina skirtingose mokyklose. O gal yra kokie nurodymai ar bendri vertinimai?  g.gif

LABUTIS, aš diktantams ir rašinėliams pildau panašias lenteles kaip pateikta Marcelionienės
www.saltinis.lt ten kur ,,mokinių rašybos oasiekimų vertinimas" ar panašiai. Sau prisitaikiau, kai
ką išmečiau, kai ką papildžiau. Žinoma, užima laiko, bet matau kas vaikams labiau nesiseka, su kuo reik individualiai padirbti ir t. t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 10 20, 15:22)
Sveika  4u.gif Man pernai labai patiko mokytojos V. Jundienės parengtos „Taisyklės ir užduotys 3 klasei“, kurias radau mūsų pašte  4u.gif ačiū jai (ar tai kas atsiuntė) labai  thumbup.gif

Puikiai pazystu sia mokytoja ax.gif , ir kiek zinau, tai ji cia nesilanko ir musu pasto nezino. schmoll.gif Gal jus kazka painiojate del musu pasto?
Vat pradinukas.ku.lt tai galejo buti, nes ten ji tikrai siunte. smile.gif Bandykite ieskoti ten. O jei nerasite galiu jos paprasyti kad man atsiustu, o as paskui atsiusciau jums.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2010 10 19, 18:34)
Sveikutes, labai noreciau, kad atsilieptu kolege pradinuke, kuri dare darbeli su balionais (radau ji musu paste ir pasrsisiunciau kaip pvz.) Sumaniau toki darbeli pasidaryti su pirmokais ir iskilo klausimu begale - kaip jus ta baliona prie tuteles pritaiset??? O kaip kojytes prie tuteles??? Rankytes tai jei teisingai supratau, tai su lipnia juostle prie baliono priklijavot?

Na tai kuri pasidalins su manim savo meistriskumu ax.gif
Aisku ismastyciau ir pati, bet kam galvot, jei jau kazkas dare ir gali patart  blush2.gif  smile.gif

Pirmiausia nudažėme tūtelę (prieš 2 dienas, kad spėtų gerai išdžiūti). Tūtelėje pradūriau skylutes ir į jas įkišau mazgeliu (ne siūlu) užrištą balioną. Pėdutes klijavome vieną ant kitos lipalu, o tūtelės apačią taip pat patepėme lipalu ir prispaudę palaikėme, kol prilips. Rankytes priklijavau super glue klijais (ne lipnia juosta). biggrin.gif Teliks nupiešti veiduką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2010 10 20, 20:48)
Bėda ta, kad aš per atostogas būsiu išvykus, tad nuskanuoti ir įkelti galėsiu lapkričio pradžioje, kai jau prasidės pamokos. Jei neatsiras daugiau turinčių  - įkelsiu.

Gaila, kad neturėsiu lako visiem popieriams susitvarkyti, atsikvėpti per mokinių atostogas. Pas mus mokykloje net minčių niekam nekyla neateiti į darbą, bet nors laiko lieka visokiems popieriukams susidėlioti.
Smagu tai, kad išvykstu ten kur dabar šilta  smile.gif . thumbup.gif

Dėl smart lentos viskas ten gana paprasta, jei tik turi šiokį tokį supratimą apie kompiuterius ir power point pateikčių kūrimą. Geras dalykas ji yra tada, kai pakabinta klasėje ir bet kada turi galimybę ja naudotis.
Jei kam reikia turiu aš medžiagą kažkur kompe, kaip naudotis ta lenta. Galėsiu pasidalinti, tik reik gerai paieškoti kur ji nukišta.

laba, pas mur ir lenta vienoje klaseje pakabino - geras dalykas. tik blogai, kad ne ne savoj klasej. vis galetum bandyti. buvo mokymai, bet panasiai kaip su kompu - kol nereikejo naudotis ir neturejai salia - tai jau l. minimalios tos zinios doh.gif but gerai , jei atsiustum ta medziagele apie smart lentos naudojima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2010 10 20, 21:30)
Puikiai pazystu sia mokytoja ax.gif , ir kiek zinau, tai ji cia nesilanko ir musu pasto nezino. schmoll.gif  Gal jus kazka painiojate del musu pasto?
Vat pradinukas.ku.lt tai galejo buti, nes ten ji tikrai siunte. smile.gif  Bandykite ieskoti ten. O jei nerasite galiu jos paprasyti kad man atsiustu, o as paskui atsiusciau jums.

Sveika 4u.gif labai atsiprašau, jeigu susipainiojau ir supainiojau kitas, tiesiog užduotėlės man labai patiko, aš jas turiu ir jas naudojau pernai (šiemet man jų nebereikia, nebent būtų IVklasei blush2.gif )
Atsakyti