na mes tai statysim vaidinima su ivairiu pasaku istraukom. aciu kuri buvot idejusi scenariju. dar kai ka papildysim pakeisim ir turesim idomu vaidinima
mano mergaites sokejos tai jos stato pacios visus sokius
itraukia ir berniukus. man lieka tik kai ka pakoreguoti
Pritariu visoms pradinukėms NESIPYKIME, GYVENKIME DRAUGIŠKAI
Į paštą nusiunčiau daug įvairiausių paveiksliukų. Aš juos dažnai naudoju, nes pirmokams labai patinka, kai padovanoji, paskatini ar duodi užduotėlę, kurioje tarsi ir dovanėlė- gražus paveikslėlis. Gal kam irgi patiks
Į paštą nusiunčiau daug įvairiausių paveiksliukų. Aš juos dažnai naudoju, nes pirmokams labai patinka, kai padovanoji, paskatini ar duodi užduotėlę, kurioje tarsi ir dovanėlė- gražus paveikslėlis. Gal kam irgi patiks
QUOTE(smilga1972 @ 2010 11 04, 16:40)
Viskas bus gerai, tik pradžia neramina
. Nenusimink, padėsim, patarsim, kuo galėsim

Ačiū
QUOTE(ninkute @ 2010 11 04, 19:57)
Sveikutės. Ar jau galvojate apie Kalėdinius spektaklius? Mes jau mąstome. Gal kas turite Kalėdinių muzikyčių, fonogramų, kad tiktų snieguolėms, žiemai. Jei nesunku, pasidalinkite. Ačiū!
Mes gruodžio mėnesį plaukiosim baseine
Sveikutės
..." Kietos pradinukės"
...Juokas pro ašaras
Nu ir adresas "kietas" sakyčiau
O ką darysit su pirmokais? Irgi vaidinimus statote? Mes lyg ir žadame lėlių paradą statyti, bet nežianu
Reikia vaidmenų išmesti, nes mūsų mažai...o dar kitiems siūlomi vaidmenys nepatinka
Ryt penktadienis
Mielosios, dar norėjau pirmokių paklausti, kokio lygio diktantus jau rašote su pirmokėliais?
Jetau jetuliausias...mums nesiseka
Apie sakinius nėra nei kalbos...Žodžių dar nesurezgam
O ką darysit su pirmokais? Irgi vaidinimus statote? Mes lyg ir žadame lėlių paradą statyti, bet nežianu
Ryt penktadienis
Mielosios, dar norėjau pirmokių paklausti, kokio lygio diktantus jau rašote su pirmokėliais?
QUOTE(r.vytaute @ 2010 11 04, 20:09)
Labai gražių paveikslėlių pririnkusi
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2010 11 04, 20:25)
Sveikutės
..." Kietos pradinukės"
...Juokas pro ašaras
Nu ir adresas "kietas" sakyčiau
Čia kažką praleidau
QUOTE(r.vytaute @ 2010 11 04, 21:09)
QUOTE(smilga1972 @ 2010 11 04, 19:31)
Taigi vakar kažkuri rašė, kad visi laiškai persiunčiami adresu "kietapradinuke" ...
Papildyta:
Išsiunčiau savo giles su įsidėmėtinos rašybos žodžiais. Kadangi pas mane yra iš plokštės ant sienos medis -stendas, tai sukabinus atrodo
QUOTE(Betukas @ 2010 11 04, 20:43)
Taigi vakar kažkuri rašė, kad visi laiškai persiunčiami adresu "kietapradinuke" ...
Tai ir pajuokavau
...gal nevykusiai 
AAAAAAAA
Vakar maniškis parsinešė iš mokyklos dėl fotografavimos. Ar sutinku, kad mano vaikas būtų fotografuojamas. Ar jūs irgi renkate iš savo mokinių tokius sutikimus?
QUOTE(Mergelė @ 2010 11 04, 22:25)
Vakar maniškis parsinešė iš mokyklos dėl fotografavimos. Ar sutinku, kad mano vaikas būtų fotografuojamas. Ar jūs irgi renkate iš savo mokinių tokius sutikimus?
Ne. Pirmą kartą girdžiu apie tokius raštelius
Kiek kainuoja tas duonos kepimas Prienuose?
Ar kas buvot Trakuose šokolodo fabrike/ Kiek kainuoja užsiėmimas ir kaip galima susitarti dėl edukacinio užsiėmimo? Gal kas organizavote ir turite patirties? Mano mokinukai labai jau nori ten nuvykti.
Ar kas buvot Trakuose šokolodo fabrike/ Kiek kainuoja užsiėmimas ir kaip galima susitarti dėl edukacinio užsiėmimo? Gal kas organizavote ir turite patirties? Mano mokinukai labai jau nori ten nuvykti.