Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(Mergelė @ 2010 11 04, 21:25)
Vakar maniškis parsinešė iš mokyklos dėl fotografavimos. Ar sutinku, kad mano vaikas būtų fotografuojamas. Ar jūs irgi renkate iš savo mokinių tokius sutikimus?

Jeigu tos nuotraukos bus paviešintos, tai būtina turėti tėvų sutikimą, o jeigu jos bus asmeniškai atiduotos, tai kam tada g.gif , nesuprantu ax.gif . Gal mokytoja nori apsidrausti dėl pinigų, kad paskui vaikas nusifotografavęs nepadarytų tėvams siurprizo - "mama, duok pinigų", o mama - "neatsiklausei, nieko nežinau, neturiu ir t.t." blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 04, 20:31)
Ne. Pirmą kartą girdžiu apie tokius raštelius g.gif  Klasės nuotraukai fotografuojasi visi, o ima ją kas nori

Ne ne, čia ne ta kur kolektyvinė, bet apskritai, kad mokytoja fotografuotų klasėje vykstančius renginius, o nuotraukas talpintų stenduose ar rašant žinutes į spaudą.

Kai mokykla deda nuotraukas į internetines svetaines kokios nors šventės ar išvykos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 04 lapkričio 2010 - 20:35
QUOTE(Mergelė @ 2010 11 04, 21:31)
Kiek kainuoja tas duonos kepimas Prienuose?
Ar kas buvot Trakuose šokolodo fabrike/ Kiek kainuoja užsiėmimas ir kaip galima susitarti dėl edukacinio užsiėmimo? Gal kas organizavote ir turite patirties? Mano mokinukai labai jau nori ten nuvykti. rolleyes.gif

Mes pernai aplankėme Trakų šokolado fabrikėlį thumbup.gif laaabai patiko ir man, ir vaikams wub.gif įspūdžiai thumbup.gif tarėmės iš anksto telefonu, vužsiėmimą vedė pats savininko sūnus, o kaina atrodo 25 Lt mokiniui. Vaikai patys gamino saldainius, dalyvavo loterijoje, kiekvienas gavo dovanų diplomą ir galėjo parvežti lauktuvių savo pagamintus saldainius wub.gif P.S. užsiėmimai vyko valandą laiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 04 lapkričio 2010 - 20:41
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 11 04, 20:40)
Mes pernai aplankėme Trakų šokolado fabrikėlį  thumbup.gif laaabai patiko ir man, ir vaikams  wub.gif  įspūdžiai  thumbup.gif tarėmės iš anksto telefonu, vužsiėmimą vedė pats savininko sūnus,  o kaina atrodo 25 Lt mokiniui. Vaikai patys gamino saldainius, dalyvavo loterijoje, kiekvienas gavo dovanų diplomą ir galėjo parvežti lauktuvių savo pagamintus saldainius  wub.gif P.S. užsiėmimai vyko valandą laiko  ax.gif

Gal turi išsaugojus telefoną?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 11 04, 22:41)
Gal turi išsaugojus telefoną?

jei nepasikeite +37065521082 Vytauto 4 galima ir internete rasti. Buvau prieš 3 metus, bet dabar vis užsieniečius veža ir jiems labai patinka, Mes taip buvome be žado.
Papildyta:
radau dar viena 865571173 Tikrai vaziuokite
Atsakyti
Dėkui. Lėksim po 2 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 11 04, 22:51)
Dėkui. Lėksim po 2 savaičių.

šeštadienį italų mokiniai ir mokytojai bei mokytojai, direktoriai iš Danijos Prancūzijos, bei Austrijos vyksta į šokolado fabriką į Trakus, nes mano anūkė dalyvauja projekte ir ryt pas mus gyvens Italų moksleivė. Pavasarį vežė suomius.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 11 04, 20:56)
šeštadienį italų mokiniai ir mokytojai  bei mokytojai, direktoriai iš Danijos Prancūzijos, bei Austrijos  vyksta į šokolado fabriką į Trakus, nes mano anūkė dalyvauja projekte ir ryt pas mus gyvens Italų moksleivė. Pavasarį vežė suomius.

Vau, kaip smagu
Atsakyti
Štai čia rasi viską mirksiukas.gif http://www.ajsokoladas.lt/
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif už giles ir paveikslėlius. Labai gražu ir naudinga. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 11 04, 22:33)

Mes taip pat pernai buvom AJ šokolado kavinukėje ir patys vaikai gaminosi sau šokoladinius saldainius. Liux praleidome laiką thumbup.gif . Susipažino ir su profesija, gavo pažymėjimus.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 11 04, 22:31)
Kiek kainuoja tas duonos kepimas Prienuose?

Už duonos kepimo pamokėlę, dar ir savo iškeptą duonos kepaliuką namo parsiveža - 5 Lt. Jei nori, kad vaikai pasivaišintų kaimiškom vaišėm - arbata, duona, sūris, lašinukai, medus - dar 5 Lt. Plius dar nemokamai galima apžiūrėti muziejų. thumbup.gif

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 11 04, 22:40)
Mes pernai aplankėme Trakų šokolado fabrikėlį  thumbup.gif laaabai patiko ir man, ir vaikams  wub.gif  įspūdžiai  thumbup.gif tarėmės iš anksto telefonu, vužsiėmimą vedė pats savininko sūnus,  o kaina atrodo 25 Lt mokiniui. Vaikai patys gamino saldainius, dalyvavo loterijoje, kiekvienas gavo dovanų diplomą ir galėjo parvežti lauktuvių savo pagamintus saldainius  wub.gif P.S. užsiėmimai vyko valandą laiko  ax.gif

Mes buvom su vaikais Kaune šokoladinėj, netoli pilies. Labai patiko. Ir demonstravo kaip gaminami įvairūs saldainiai. Patys vaikai apsirengė specialiais drabužiais ir įvairių rūšių saldainius patys pasigamino ir supakavo į maišelius. Kaina berods 22Lt. dar gavo pažymėjimą vieną bendrai klasei smile.gif
Atsakyti