Pedagoginės pertraukėlės 1-2 kl būtinos po 5-7 min darbo, o 3-4 pagal mokinių pajėgumą. Pas mus bent taip. Aš 1 klasėje darau, nes jau po 7 min pasidaro nebedarbingi...
labas
šiandien juos padariau, ryt bandysim panaudot pagal paskirtį, parašysiu kaip sekės
kol kas mano nuomonė tokia, kad yra gerų dalykų, bet nereikalingų dar daugiau ir darbo sočiai
ypač, jei neturi kompiuterio klasėj ir interneto

QUOTE(Irma.r @ 2010 11 08, 22:26)
Patiko mintis, dėl tuščio šviesoforo, kur galima suklijuoti spalvas. Bet ar negali taip atsitikti, kad vaikas klijuos tą spavą kuri jam patinka, o ne tokią, kuri reiškia temos įsisavinimą, supratimą?
šiandien juos padariau, ryt bandysim panaudot pagal paskirtį, parašysiu kaip sekės

QUOTE(Mergelė @ 2010 11 09, 16:09)
Mums irgi jau pradėjo siūlyt el.dienynus. Ar labai jau daug ten darbo su jais?
kol kas mano nuomonė tokia, kad yra gerų dalykų, bet nereikalingų dar daugiau ir darbo sočiai

QUOTE(simba3 @ 2010 11 07, 20:01)
Sveikute, aisku , kad priimsim :mirksiukas:
Papildyta:
Pataisyt temos kol kas negaliu, i pirma puslapiuka tave irasysim, kai kursim nauja temuke, primink man, kad itraukciua ir tave, kai busim kokiame 48 psl :D
Papildyta:
Pataisyt temos kol kas negaliu, i pirma puslapiuka tave irasysim, kai kursim nauja temuke, primink man, kad itraukciua ir tave, kai busim kokiame 48 psl :D
Ačiū už malonų priėmimą :ax:
Esu naujokė, todėl nelabai gaudausi, gal ko ir nevietoj prirašau, tai jau man atleiskit. Turiu klausimėlį, kada pasikeičia žinučių skaičius, gal tada kai asmenines rašai? Pas mane vis 0, o gal ką ne taip darau

QUOTE(arden @ 2010 11 08, 17:51)
labos
pagaliau prisikasiau iki jūsų nors trumpam. kokie šitie metai sunkūs, vaikai triukšmingi, tėvai abejingi, v.ž.
permečiau akim kaip gyvenat, vėl kažkas matau su paštu vyksta, gaila, bet nieko nepadarysi, jei jau yra nesąžiningų žmogiukų, tai čia jau ne mūsų bėdos
pas mus irgi sakė keliaus, bet dzin, nesiruošiu cirkų krėst. tik su savčs vertinimu nelabau suprantu, buvo viena idėja su šviesoforu įstrigus, kažkuri darėt, tai pradėjau gamint šviesoforus, kas gausis nežinau.
nelabai yra laiko tuos diktantus rašyt. raidžių parašom ir vieną kitą žodį. jau minėjau, vaikai kažkokie iš mėnulio nuleisti, niekaip jiems rašytinės raidės nelimpa, jau nekalbu apie trumpus sakinukus ir jų parašymą, net perrašyt, paprasčiausią žodį retas kuris sugeba
atsiranda vidury žodžio didžioji raidė, jai raidžių diktantą rašom, tai pvz: N - parašo, sakai n mažoji, tai rašo N, bet per vieną eilutę
o visos rašytinės raidės, kurias mokam kabo ant sienos, nuolat sakau, kad žiūrėtų, bet dzin 

pas mus irgi sakė keliaus, bet dzin, nesiruošiu cirkų krėst. tik su savčs vertinimu nelabau suprantu, buvo viena idėja su šviesoforu įstrigus, kažkuri darėt, tai pradėjau gamint šviesoforus, kas gausis nežinau.
nelabai yra laiko tuos diktantus rašyt. raidžių parašom ir vieną kitą žodį. jau minėjau, vaikai kažkokie iš mėnulio nuleisti, niekaip jiems rašytinės raidės nelimpa, jau nekalbu apie trumpus sakinukus ir jų parašymą, net perrašyt, paprasčiausią žodį retas kuris sugeba

ir man šie metai sunkūs, gal vaikų karta tokia, diktantus raidžių tai jau neblogai parašom, o žodžiai tai oi kaip sunkiai, sakinių dar nepradedam, kur jau ten. Atėjo vaikai nelaikę rankose pieštuko, apie raidžių ir skaičių pažinimą nebekalbu

[/quote]
Darbelio pakankamai e-dienyne. Mes po vasaros atostogų susirinkusios sužino jome, kad turėsime tik e-dienynus. Iš pradžių lyg ir nieko, bet nuo mokslo metu pradžios, tai
. Jau trečias mėnuo ir vis dar mokomės juos pildyti. Niekur nerandam info apie tai. Pildom kaip gebam ir kaip atrodo aiškiausiai tėvams.
p.s. Tėvai tai labai patenkinti, nors aš laiko tai daug praleidžiu pc.
[/quote]
Darbelio pakankamai e-dienyne. Mes po vasaros atostogų susirinkusios sužino jome, kad turėsime tik e-dienynus. Iš pradžių lyg ir nieko, bet nuo mokslo metu pradžios, tai

QUOTE(VAMI @ 2010 11 09, 16:10)
ir as turiu2 modifikuotus vaikus
tai labiausiai nervina tas popieriu rasymas atskiras
mes rasom kas 3 men.
o dabar su prasymu
gal turite fonograma ciunga cianga daineles? ir gal turite zas " Vilkas ir 7 oziukai"?
as radau kitos dainininkes idainuota. zas man grazesne
jau po truputi ruosiuos kaledoms 

o dabar su prasymu

as radau kitos dainininkes idainuota. zas man grazesne

"Čiunga čianga" kažkur turiu, o ŽAS-ų ne. Kada reikia? Paieškosiu darbe tos dainelės

QUOTE(Irma.r @ 2010 11 08, 22:43)
Gal turite idėjų, kaip pamokoje įsivertina patys mokiniai savo darbą. Aš darau labai elementariai t.y.: labai gerai suprato -atsistoja, gerai- sėdi, nesuprato-atsitupia.
Mes kai turim laiko pjaustom ,,tortą". Atšviečiu mandalų pavyzdžių, duodu vaikams nuspalvint, čia bus tortas. Kai dirbam grupinį darbą, pasiūlau įsivertint savo pastangas ir ,,atsiriekt"' atsikirpt torto dalį. Dar kiekvienas mano trečiokas turi po tris veidelius pasidaręs (linksmas, tiesus, liūdnas) ir pakelia kai paprašau įsivertint savo darbą, draugo darbą.
Sveikutes
Ne visose temose skaiciuojasi, Bendraamziuose ir Skelbimu lentoje tai tikrai neskaiciuoaj, bet pasirodo ir cia neskaiciuoja.
Del e-dienynu, tai as taip ju nelaukiu
Bet matyt nuo kitu metu ir mes turesim, nes dalykininkai jau antrus metus juos pildo, tai ir mus privers greit

QUOTE(nonele @ 2010 11 09, 17:16)
Esu naujokė, todėl nelabai gaudausi, gal ko ir nevietoj prirašau, tai jau man atleiskit. Turiu klausimėlį, kada pasikeičia žinučių skaičius, gal tada kai asmenines rašai? Pas mane vis 0, o gal ką ne taip darau

Ne visose temose skaiciuojasi, Bendraamziuose ir Skelbimu lentoje tai tikrai neskaiciuoaj, bet pasirodo ir cia neskaiciuoja.

[quote=b.s,2010 11 09, 17:18]
[/quote]

[/quote]
Nu man bus šakės. O aš kvailutė sutikau.

Nu jei yra naudos tėvams, tai nors tiek. O jame kas ten rašoma?
Bet kiek šaunių minčių dėl įsivertinimo.
[quote=simba3,2010 11 09, 18:41]
Sveikutes

[/quote]
Pas mus dalykininkai irgi pildo.
QUOTE(elimak7 @ 2010 11 08, 20:46)
Sveikos mergaites. Siandien buvo tevu susirinkimas. Tai noriu paklausti, kaip Jusu mokiniu tevai uzduoda klausimus, ar diskutuoja susirinkimu metu, nes maniskiai tai pasedi, paklauso ir jokiu klausimu neturi. As baigiu ir jie eina namo. LAbai vargina kai niekas savo nuomones nesako, net nezinau ka galvoja 

imk

Mergaites, jau laikas nauja tema kurt, kas dar neatsiuntet man i az savo duomenu , paskubekit, jei norit papult i musu sarasiuka.