Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotoju sekta, kaip niekad norim II

QUOTE(angel08 @ 2010 10 12, 07:01)
o as ka, kadangi vakar lb maude pilva,tai NT nepirkau blush2.gif  buvau tikra kad siand bt jau bus zemesne,bet ziuriu kad laikosi dar  bigsmile.gif

tai snd butinai nusipirk NT ir rytoj nudziugink II wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 12, 09:01)
na o as auksciau nekylu, bet FF nubreze O linija ir tvirta, o BP dar nebrezia

na tikiuos,kad ir BP nubres linijuke mirksiukas.gif ir tikrai busi apturejus O 4u.gif
Atsakyti
siand pagal BP man mm diena, ir mmm diena visada nukrenta tempa. ir nei karto del mmm dienos BP neapgavo,tai nezinau,jei siand tikrai nepasirodys mm iki vakaro tai tikrai nusipirksiu NT
http://www.babyplan.ru/profile/58300
Papildyta:
bet kad man toks jausmas,kad mm turi pasirodyti,maudzia pilveli,nezinau ar pradziuginsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 11, 19:19)
o mano kazkaip auktai nekyla  verysad.gif  bet gal tai nera labai blogai.

pas mane irgi vos vos kyla rolleyes.gif

QUOTE(Donna felice @ 2010 10 12, 07:25)

clap.gif clap_1.gif friends.gif yahoo.gif yahoo.gif yess.gif good.gif ploja.gif ploja.gif sokiai.gif assa.gif

ner cia tokiu smailiku, kuriais galeciau isreiksti dziaugsma smile.gif nerealiai smagu

sveikinimai :*
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 12, 06:40)
jo esu laiminga, tik MB dar nezino..galvoju kaip si vakara jam pranest  g.gif

nu tu tikras kantrybes isikunijimas tada, jei vis dar tyli biggrin.gif tai nusimato nerealus vakaras wub.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2010 10 12, 07:10)
siand pagal BP man mm diena, ir mmm diena visada nukrenta tempa.  ir nei karto del mmm dienos BP neapgavo,tai nezinau,jei siand tikrai nepasirodys mm iki vakaro tai tikrai nusipirksiu NT
Papildyta:
bet kad man toks jausmas,kad mm turi pasirodyti,maudzia pilveli,nezinau ar pradziuginsiu ax.gif

laukau kumsciukus kad mm taip ir neateitu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenele_24: 12 spalio 2010 - 07:18

Labas rytelis! Kaip nuostabu! thumbup.gif Sveikinu is sirdies! 4u.gif Kad butu lengvi ir malonus tie 9 menesiukai...
Atsakyti

Sveikos,

vis užsuku jausdama sentimentus čia pasismalsauti kaip Jums sekasi..

dideliausi sveikinimai Kristiandai, kai pagaliau pavyko nestuke.gif gražaus ir lengvo pilvuko auginimo.. thumbup.gif

taip pat sveikinu ir kitas, kurios pagaliau išvydo išsvajotas ir lauktas II bigsmile.gif tai tikrai nuostabus jausmas smile.gif

O visoms kitoms, kurios dar laukiat, tai kantrybės.. tikrai ankščiau ar vėliau leliukas atkeliaus pas jus.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 12, 09:10)
siand pagal BP man mm diena, ir mmm diena visada nukrenta tempa.  ir nei karto del mmm dienos BP neapgavo,tai nezinau,jei siand tikrai nepasirodys mm iki vakaro tai tikrai nusipirksiu NT
Papildyta:

as ir laikau kumstukus,kad mmm neateitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 12, 08:25)

Sveikos, tai ka svente musu ''namuose '' clap.gif clap.gif bis.gif alc.gif group.gif

wub.gif wub.gif wub.gif nuosirdziausi tau sveikinimai, lengvo nesiojimo, grazios pabaigos wub.gif

QUOTE(angel08 @ 2010 10 12, 09:01)
o as ka, kadangi vakar lb maude pilva,tai NT nepirkau blush2.gif  buvau tikra kad siand bt jau bus zemesne,bet ziuriu kad laikosi dar  bigsmile.gif

sekanti tu biggrin.gif bigsmile.gif lauksim NT is tavo puses.

Papildyta:
QUOTE(*Puika* @ 2010 10 12, 09:20)
Sveikos,

vis užsuku jausdama sentimentus čia pasismalsauti kaip Jums sekasi..

dideliausi sveikinimai Kristiandai, kai pagaliau pavyko  nestuke.gif  gražaus ir lengvo pilvuko auginimo..  thumbup.gif

taip pat sveikinu ir kitas, kurios pagaliau išvydo išsvajotas ir lauktas II  bigsmile.gif  tai tikrai nuostabus jausmas  smile.gif

O visoms kitoms, kurios dar laukiat, tai kantrybės.. tikrai ankščiau ar vėliau leliukas atkeliaus pas jus..  wub.gif

aciu uz grazius zodzius wub.gif 4u.gif
Atsakyti
angel08 - laukiam nesulaukiam tavo II smile.gif tavo eile wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 12, 08:25)

WOW yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif SVEIKINIMAI!!! assa.gif sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

nu kaip smagu , sveikinimai 4u.gif 4u.gif lengvo nesiojimo . eina sau na ka spalis nestuke.gif metas , kad visos greit taptumem

QUOTE(angel08 @ 2010 10 12, 08:01)

na dabar tavo eile , laukiam laukiam pamatyt dvi juosteles 4u.gif

turiu klausimuka , kaip itakoja tempa , jei buvau atsikelus valanda pries matavima i wc , nebegalejau kentet:D
Atsakyti