Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotoju sekta, kaip niekad norim II

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 10 15, 10:22)
tai kad pas mus ND po O, tai kazkaip nesusireiksminu smile.gif pasiziurejau savo praeita viena grafikeli - 9 DPO - 37,00; 10 DPO - 36,7; 11 DPO - 36.4 ir 12 DPO - plaukiu biggrin.gif taip kad sedziu ir laukiu toliau lekitros smile.gif smalsumas jau nuzudyt baigia  blush2.gif

gausi lupt uz tokius zodzius doh.gif kada geriausia atlikti Nd? ir didziausia tikimybe pastoti? mars i pirma puslapi biggrin.gif

QUOTE(lekitra @ 2010 10 15, 11:25)
Sveikos  smile.gif

jau jauciau, kad barsit mane  smile.gif  dabar tik grixau namo ir prasinesu naujienas: NT nieko neparode, bet BT tokia vat http://www.babyplan.ru/profile/82009. Siaip prstai miegojau, gal kazkiek itakojo tai BT, bet daugiau jokiu naujienu. Arba laukiu mmm arba po poros dienu kartosiu NT smile.gif  kaip manot? smile.gif

ir jokio jokio vaiduoklio????????????????????????
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 10 15, 12:25)
  kaip manot? smile.gif

manau kad po dienos kitos NT rodys II wub.gif nu tooookia BT grazi wub.gif

QUOTE(bum @ 2010 10 15, 12:50)
Kabinuosi nagais ir ragais lotuliukas.gif

grazu ziureti wub.gif nesileisk thumbup.gif

QUOTE(Zemil @ 2010 10 15, 13:01)
gausi lupt uz tokius zodzius doh.gif kada geriausia atlikti Nd? ir didziausia tikimybe pastoti? mars i pirma puslapi biggrin.gif

blush2.gif blush2.gif kazka praleidau matyt blush2.gif
ale kazkas cia rase labai itikinamai, kad po O nei berniukas, nei mergaite nepasidaro - o is vis niekas unsure.gif verysad.gif doh.gif - patikejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 10 15, 13:06)
ale kazkas cia rase labai itikinamai, kad po O nei berniukas, nei mergaite nepasidaro - o is vis niekas  unsure.gif  verysad.gif  doh.gif - patikejau  blush2.gif

Tai kad ir prieš ND yra biggrin.gif Gi būna spermiukai ir 3-5d išgyvena mirksiukas.gif

Gavau PRG atsakymą - 49, taip suprantu kad normali čia O buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 10 15, 13:06)
Tai kad ir prieš ND yra biggrin.gif Gi būna spermiukai ir 3-5d išgyvena mirksiukas.gif

tai jau tikrai ivukusi, geras PRG
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 10 15, 13:06)
ale kazkas cia rase labai itikinamai, kad po O nei berniukas, nei mergaite nepasidaro

tai kad yra pas tave ND 3 dienos prieš O, jei pažiūrėtum pirmam puslapyje kur būna info, tai labai normalūs tie tavo šansai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydinti: 15 spalio 2010 - 13:18
Na liko kelias žinutes parašyt čia ir kraustomės į naujus namus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 10 15, 14:06)

na ziuresim, kokie istvermingi tie grikiukai pas MB smile.gif

dziugu del tavo O 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 10 15, 12:50)
Pigiausia ir greičiausia būna Via Medica kur prie Topolio, ten šiandie ir palikau kraujo biggrin.gif

Na viskas aisku 4u.gif Galejau gi is karto paklausti, bet neeee reikia gi eiti kur papuola man doh.gif O dabar teks laukti per savaitgali. Taip man ir reikia biggrin.gif

Laikykis laikykis isikibus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 10 15, 15:06)

bum, labai gera tavo O buvo thumbup.gif

o as savojo PRG dar turesiu iki antradienio laukt, pasirodo suluzes aparatas doh.gif sakau, ar nesuges tas mano kraujas blink.gif na, bet patikino, kad ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 10 15, 14:29)
bum, labai gera tavo O buvo  thumbup.gif

o as savojo PRG dar turesiu iki antradienio laukt, pasirodo suluzes aparatas doh.gif  sakau, ar nesuges tas mano kraujas  blink.gif na, bet patikino, kad ne rolleyes.gif

Abi lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti