labas vakaras

i
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 12, 07:25)
II

nerealiai faina,sveikinu
QUOTE(diukute @ 2010 10 12, 19:44)
mergytes, kiek pirmai pradziai patartumet nusipirkti OT?nuo kada jus pradedate juos gadinti nuo ciklo pradzios ar link O?
ziurint koks ciklo ilgumas,mano ciklai nereguliarus,tai maziausiai 10 kiekvienam men nusiperku ir pradedu gadinti nuo trumpiausio savo ciklo galo atskaiciavus 14-16d.(nes tiek paprastai trunka DPO faze).
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 12, 20:24)
Urmu uzsipirkau OT, jau gavau.man su tais OT tai keista, as nuo ciklo pradzios po mm tikrinau OT, tai man jie visi vienodo vos ne ryskumo, siandien gal kiek ryskesnis. ir suprask kaip nori..
vadinasi tavo OT tau yra per jautrus,pabandyk maziau jautrius,tada maziau vaiduokliuos(kuo didesnis skaiciukas,tuo maziau jautrus)

gal db naudoji 20ies,tai kita cikla pabandyk 30ies

nes neturetu kasdien vaiduokliuot,nebent artejant prie O,o tikraja O diena jau tikrai ryskus buti
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 13, 08:35)
labas rytas
na vakar pasakiau naujienas MB.

tai jau tikrai pavyko vyrui staigmena vadinasi padaryti

sekmingu 9 men db jums
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 13, 12:45)
galejo ji man ta ir pasakyti, o ne is karto nuliudinti

keisk gine ir kuo greiciau,jei ji visiskai abejinga tavo bandymams pastoti

man irgi gine si men tokia sumaisti padare,as klausiau kada si cikla galeciau hormonu tyrimus pasidaryti,tai pasake nesvarbu kokiom d,o tik veliau suzinojau is SM merginu,kad nebepataikiau si cikla

tiek supykau,nes labai norejau pasidaryti,kad net verkiau,bet db sakiau ieskosiuos naujos

taip kad ir tu nenukabink nosytes ir priimk rimta sprendima ir pakeisk,linkiu,kad is kitos gines sugriztum pakyletos nuotaikos
o mano BT kazkokius cirkus krecia,OT tik snd teigiamas,gleives ir gimdos kaklelio padetis dar nepanasu i O

nus matyt ryt