Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotoju sekta, kaip niekad norim II

QUOTE(bum @ 2010 10 15, 11:16)
Nauja tema čia. Bet nerašykit ten dar, šitą reik pribaigt mirksiukas.gif
Paskubėjau paskelbti nes bijojau kad vėliau negalėsiu blush2.gif

Aciu is anksto!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 10 15, 11:04)

Lullaby  thumbup.gif , tikimės gerų žinių.

tai kad pas mus ND po O, tai kazkaip nesusireiksminu smile.gif pasiziurejau savo praeita viena grafikeli - 9 DPO - 37,00; 10 DPO - 36,7; 11 DPO - 36.4 ir 12 DPO - plaukiu biggrin.gif taip kad sedziu ir laukiu toliau lekitros smile.gif smalsumas jau nuzudyt baigia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 10 15, 11:04)
Sveikos,
Oho kaip ilgai tau laukti. Man tai po pietų pasakys biggrin.gif

Ten ne vietoj tiria, o siuncia kazkur doh.gif Butu smagu ir man zinoti greiciau ta atsakyma 4u.gif
Reiks sekanciam kartu issiaiskinti kur Kaune ta pacia diena galima atsakymus suzinoti PRG tyrimo. g.gif
Atsakyti
nu Lekitra tai gaus i sikna kad taip mus erzina g.gif
Bum labai grazus nauji namukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!

Is Lekitros ziniu nera? ax.gif

As siandien truputi pakritau... tai tikiuosi ryt krisiu smarkiai ir sekmadieni jau kilsiu ax.gif
Sia nakti ziauriai blogai miegojau - pastoviai prabudinejau ir t.t., tai siandienine mano BT gali buti ne visai tiksli...
Atsakyti
paziurejau snd jos ir grafikiukas nepildytas..matyt prie kompo neprieina.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 15, 11:39)
paziurejau snd jos ir grafikiukas nepildytas..matyt prie kompo neprieina.. doh.gif

Nu jau labai nekantru...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

jau jauciau, kad barsit mane smile.gif dabar tik grixau namo ir prasinesu naujienas: NT nieko neparode, bet BT tokia vat http://www.babyplan.ru/profile/82009. Siaip prstai miegojau, gal kazkiek itakojo tai BT, bet daugiau jokiu naujienu. Arba laukiu mmm arba po poros dienu kartosiu NT smile.gif kaip manot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 10 15, 12:25)
Sveikos  smile.gif

jau jauciau, kad barsit mane  smile.gif  dabar tik grixau namo ir prasinesu naujienas: NT nieko neparode, bet BT tokia vat http://www.babyplan.ru/profile/82009. Siaip prstai miegojau, gal kazkiek itakojo tai BT, bet daugiau jokiu naujienu. Arba laukiu mmm arba po poros dienu kartosiu NT smile.gif  kaip manot? smile.gif

Grafikas grazus. Todel po keliu dienu laukiam vel naujienu is taves ir linkiu,kad jos butu tik geros wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 15 spalio 2010 - 11:29
QUOTE(bum @ 2010 10 15, 11:04)
Sveikos,
Einu kurti naujos temos, norisi atsinaujinimo rolleyes.gif O tai kai lekitra ateis greitai šita bus pripliurpta biggrin.gif

Bum, gražiai užkilai, dabar įsikibk tvirtai nagais ir nė krust mirksiukas.gif

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 10 15, 11:22)
tai kad pas mus ND po O

Na tikra implantacija biggrin.gif

Sveikos  smile.gif

jau jauciau, kad barsit mane  smile.gif  dabar tik grixau namo ir prasinesu naujienas: NT nieko neparode, bet BT tokia vat

Manau brokuotą NT nusipirkai, kartok poryt bigsmile.gif
Pabandyk gal dar grafikėlį į fertily susivest, įdomu būtų pažiūrėt ar sutartų su babyplan smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 15 spalio 2010 - 11:35
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 15, 11:22)
Reiks sekanciam kartu issiaiskinti kur Kaune ta pacia diena galima atsakymus suzinoti PRG tyrimo. g.gif

Pigiausia ir greičiausia būna Via Medica kur prie Topolio, ten šiandie ir palikau kraujo biggrin.gif

jau jauciau, kad barsit mane  smile.gif  dabar tik grixau namo ir prasinesu naujienas: NT nieko neparode, bet BT tokia vat http://www.babyplan.ru/profile/82009. Siaip prstai miegojau, gal kazkiek itakojo tai BT, bet daugiau jokiu naujienu. Arba laukiu mmm arba po poros dienu kartosiu NT smile.gif  kaip manot? smile.gif

O kokį NT darei? Palaukei kol nudžius? g.gif

QUOTE(Ankara @ 2010 10 15, 12:33)
Bum, gražiai užkilai, dabar įsikibk tvirtai nagais ir nė krust  mirksiukas.gif

Kabinuosi nagais ir ragais lotuliukas.gif
Atsakyti
Lekitra BT tai vistiek gera žadanti, o NT tikrai ne visoms parodo vienodu metu wink.gif tad linkiu nesulaukt tų mm ir tada drasiai dar kartą kartot NT smile.gif aš vistiek tikiu teigiamu rezultatu tongue.gif
Atsakyti