Įkraunama...
Įkraunama...

Cerebrinis paralyžius

QUOTE(maiiia @ 2006 03 24, 14:44)
man tik dėl vieno baisu - kokia jo laukia ateitis, mūsų lėliuko... unsure.gif

Maiiia, "šiandien priklauso tau, o rytojus Dievui" - aš dažnai save taip raminu, kai pradedu nerimauti dėl savo vaikelio ateiteis ax.gif Iš tiesų, juk nei vienas nežinome, kas mūsų laukia rytoj - tiek sveikųjų, tiek neįgaliųjų. O šiandien darykime tai galime...
Atsakyti
Labas! Maiiia nuo kokio amziaus galima su arkliukais jodineti?
Atsakyti
maiiia, paziurejau nuotraukas, labai mielas jusu Laimutis wub.gif
Pervedziau siek tiek i saskaita.Nedaug, bet...nuosirdziai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bedugne: 24 kovo 2006 - 16:08
QUOTE(silvuks @ 2006 03 21, 23:29)
sveikos,kažkuri rašėt kad sauskelnių negaunat-keista,aš šį mėnesį savo "porcija" pasiėmiau be jokių problemų. Kodėl jūs negaunat? Ką jums sako? O aš iš piktumo nesitveriu doh.gif  jau ruošiausi į "Saulute" pyškėt, tai mažoji susirgo doh.gif  snarglys iki žemės,gal kas gerų vaistų galit rekomenduoti mirksiukas.gif
PACELUIKA,kai grįši iš tos terapijos būtinai parašyk kaip ten viskas vyksta. Bet kainuoja  tai nemažai. verysad.gif

O kokiu tu sauskelniu gavai, gal BAMBOLINA? Ir kaip vaiko uzpakaliukas ne sunta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anija @ 2006 03 24, 16:50)
O kokiu tu sauskelniu gavai, gal BAMBOLINA? Ir kaip vaiko uzpakaliukas ne sunta? blush2.gif

Tai kad vien tik Bambolinas ir kompensuoja. mes tas kompensuojamas užsidedame, kai laikas kakoti - atliko reikalą - ir lauk. kad ilgai nebūtų su jais. Sakau, kreipiausi į Seimo Kontrolierius, jie nagrinėja šį klausimą. Kai bus atsakymas - parašysiu butinai.

Dėl amžiaus ir arkliukų - neįsivaizduoju, mes dar nevažiavome. Bet manau, kad galima nuo bet kokio - paguldys ant poniuko, vis kontaktas..

Mūsų Laimutį labai mylėjo mūsų katyinas Martynas.. trynėsi, glostėsi...

Šunys sudraskė, tas pabėgti nespėjo per drėgną sniegą... gaila.. verysad.gif

Taigi.

gero savaitgalio, mamytės mieliausios ))

priėjimas prie kompiuterio tik darbe, savaitgalį namų darbeliai )))

Sėkmės, drąsos, ryžto)))
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2006 03 24, 16:57)
Tai kad vien tik Bambolinas ir kompensuoja. mes tas kompensuojamas užsidedame, kai laikas kakoti - atliko reikalą - ir lauk. kad ilgai nebūtų su jais. Sakau, kreipiausi į Seimo Kontrolierius, jie nagrinėja šį klausimą. Kai bus atsakymas - parašysiu butinai.

Dėl amžiaus ir arkliukų - neįsivaizduoju, mes dar nevažiavome. Bet manau, kad galima nuo bet kokio - paguldys ant poniuko, vis kontaktas..

Mūsų Laimutį labai mylėjo mūsų katyinas Martynas.. trynėsi, glostėsi...

Šunys sudraskė, tas pabėgti nespėjo per drėgną sniegą...  gaila.. verysad.gif
Taigi.

gero savaitgalio, mamytės mieliausios ))

priėjimas prie kompiuterio tik darbe, savaitgalį namų darbeliai )))
Sėkmės, drąsos, ryžto)))

aciu tau uz patarimus! wub.gif 4u.gif
Papildyta:
o stai ir mano vaikai, pasiziurekite ir jus. sunus ir mazoji coliuke
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2006 03 24, 14:44)
ir nemažai duoda suvokimas - "mes ne vieni, mūsų vaikas ne vienas toks" ..
man tik dėl vieno baisu - kokia jo laukia ateitis, mūsų lėliuko... unsure.gif

Tokia pat kaip ir visu neigaliuku cool.gif
Atsakyti
sveikos, čia ir vėl aš,buvau nulėkusi į mūsų vaistinę tai sakė taip: sauskelnės kompensuojamos tik tų firmų su kuriomis ten kažkaip susitarė,kitos firmos(kurioms sąlygos netiko) neįtrauktos. Pavardino ten tų pavadinimų sauskelnių,bet žinot daugelio net nežinau blink.gif ,o ir vaistininkas sakė kad tokių negirdėjęs schmoll.gif . Pazįstamas pavadinimas buvo Bambolina ir tena. Praeitą men ėmiau Bambolina,vis geriau negu nieko,nes kaip sakė už praėjusį mėn kažkaip nekompensuoja. O šį men ėmiau Tenos saukelnes pačias mažiausiais,nes Libero vis dar neduoda. Tenos didelės kelnaitės bet nakčiai kai mažai juda dedu. Geriau jau imt ką duoda o tai visai gali likti be nieko. doh.gif Bambolina dėjau irgi tik nakčiai,nelabai man jos bet ką padarysi verysad.gif tai tiek sužinojau, iki thumbup.gif
Atsakyti

Anija, kokie gražučiai ))))

QUOTE(silvuks @ 2006 03 24, 23:37)
sveikos, čia ir vėl aš,buvau nulėkusi į mūsų vaistinę tai sakė taip:

Hm.
Atsakyti
Aš irgi auginu vaikelį su VCP. Mums šią ligą diagnozavo , kai dukrytei buvo 3,5 mėn. Tai gimdymo traumos pasekmė. verysad.gif Jai paralyžuota dešinė pusė. Vaikščioti pradėjom 2m. dabar mums 4m. bėgiojam, vaikštom, bet netaip. Daug kas iš praeivių (ypač bobutės) atsisuka, stovi ir žiūri. Tuomet apima begalinis pyktis ir pasiūlai žmonėm apžiūrėti iš visų pusių. Aišku, kad jie susidėsta ir nusuka akis, bet darbo dedam daug. Gyvenam (bent aš) pagal planą, dėl vaiko: ligoninė, sanatorija, masažas, mankšta ir t.t. O rodos net artimiausi žmonės nesupranta ir mesteli "išvažiuokit kur pailsėti". Kada??? Ir praleisti tiek daug dienų ...
Rankytė labiau įtempta, bet ne taip krenta į akis. Džiaugiuosi, bigsmile.gif kai ji norėdama pasidažyti įspaudžia lupų daža į dešinę rankute, kad su kaire galėtų atsisukti. Ir taip po žingsnelį judam į priekį. Vedu į sveikų vaikų darželį (kadangi vaikštom), kad būtų stimulas tobulėti. Greičiau nei po savaitės operuosim achilo sausgyslę, kad kulniukas nusileistų, nes botulinas veikė tik pirmus 3 kartus. Bet džiaugiuosi, kag ji gyva, kad gali pasakyti mamyte, aš tave labai myliu ir patikėkit tai kompensuoja visų žvilgsnius ir įdėtą darbą. Žinoma, labai trūksta kam nors pasipasakoti tai ko vyras niekada nesupras todėl, kad nemato arba neparodo, kad kartais būna labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(Indrės mama @ 2006 03 29, 11:17)
Aš irgi auginu vaikelį su VCP. Mums šią ligą diagnozavo , kai dukrytei buvo 3,5 mėn. Tai gimdymo traumos pasekmė.  verysad.gif Jai paralyžuota dešinė pusė. Vaikščioti pradėjom 2m. dabar mums 4m. bėgiojam, vaikštom, bet netaip. Daug kas iš praeivių (ypač bobutės) atsisuka, stovi ir žiūri. Tuomet apima begalinis pyktis ir pasiūlai žmonėm apžiūrėti iš visų pusių. Aišku, kad jie susidėsta ir nusuka akis, bet darbo dedam daug. Gyvenam (bent aš) pagal planą, dėl vaiko: ligoninė, sanatorija, masažas, mankšta ir t.t. O rodos net artimiausi žmonės nesupranta ir mesteli "išvažiuokit kur pailsėti". Kada??? Ir praleisti tiek daug dienų ...
Rankytė labiau įtempta, bet ne taip krenta į akis. Džiaugiuosi,  bigsmile.gif kai ji norėdama pasidažyti įspaudžia lupų daža į dešinę rankute, kad su kaire galėtų atsisukti. Ir taip po žingsnelį judam į priekį. Vedu į sveikų vaikų darželį (kadangi vaikštom), kad būtų stimulas tobulėti. Greičiau nei po savaitės operuosim achilo sausgyslę, kad kulniukas nusileistų, nes botulinas veikė tik pirmus 3 kartus. Bet džiaugiuosi, kag ji gyva, kad gali pasakyti mamyte, aš tave labai myliu ir patikėkit tai kompensuoja visų žvilgsnius ir įdėtą darbą. Žinoma, labai trūksta kam nors pasipasakoti tai ko vyras niekada nesupras todėl, kad nemato arba neparodo, kad kartais būna labai sunku.

Šaunu, kad prisijungei... Labai šaunu - ir jūsų pagerėjimai labai džiūgina, man asmeniškai labai labai didelę viltį sukelia....
Atsakyti
Cia keletas, gal jau zinomu:
www.negalia.lt
www.vaikosveikata.lt paspaudus ant "ligos" galima rasti viska apie vcp.

Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti