Įkraunama...
Įkraunama...

Cerebrinis paralyžius

QUOTE(rutuxs @ 2007 01 02, 22:36)
as isitikinus, kad Vilniui yra tikrai geru mokyklu, kaip bebutu juk tai SOSTINE biggrin.gif

Jooooooo sostine yra sostine, klausyk, o tu VILTY prisiregistravus, ten irgi gali sulaukti del tokiu dalyku pagalbos
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 04, 00:30)
Jooooooo sostine yra sostine, klausyk, o tu VILTY prisiregistravus, ten irgi gali sulaukti del tokiu dalyku pagalbos

sveikutes, as mamos klausiau ji man atsake, kad ne VILTY, o kazkur kitur. kai parsivesiu dukrele tada paziuresim kur geriausei jai mirksiukas.gif matai, as nelabai ka ir zinau, nes daug metu gyvenau ne lietuvoi, nesenei gryzau i lietuva, del to mama ir issigando, kad as ja pasiimsiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Munika @ 2007 01 03, 11:36)
Priregistruok prie savo poliklinikos kur pati lankaisi,ta prasme pas savo gydytoja.ir pas ja kreipsies del siuntimo i sanatorija  mirksiukas.gif
Neissizeisk,bet pagalvojau pagal tavo pasisakymus,kad tau 18m  blush2.gif o pasirodo jau subrendus moterele  bigsmile.gif susitvarkysi su viskuo,pamatysi.ir nereikia nieko bijot  tongue.gif klausi musu kas domina,mes padesim kuo galesim  4u.gif

o mano pasisakynai naivoki? doh.gif gal ir nekoki ivaizdi jums ir sudariau. bet aciu labai uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Man toks vaizdas susidarė,kad pagal metus trūksta tvirtumo,ryžto,kažkokio savarankiškumo..O gal tu tiesiog pasimetusi ir todėl taip atrodo..
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 04, 00:27)
sveikutes, as mamos klausiau ji man atsake, kad ne VILTY, o kazkur kitur. kai parsivesiu dukrele tada paziuresim kur geriausei jai mirksiukas.gif matai, as nelabai ka ir zinau, nes daug metu gyvenau ne lietuvoi, nesenei gryzau i lietuva, del to mama ir issigando, kad as ja pasiimsiu 4u.gif

Yra darzelis-mokykla "Viltis" koraluose, bet as turejau omeny apie draugija Viltis.

QUOTE(dzeuse @ 2007 01 04, 11:07)
Man toks vaizdas susidarė,kad pagal metus trūksta tvirtumo,ryžto,kažkokio savarankiškumo..O gal tu tiesiog pasimetusi ir todėl taip atrodo..

as pilnai suprantu, kad ji pasimetus, gal ir klausimai naivoki, bet ji juk neaugino to vaikelio, tai nelabai ir zino kas ir kaip, reikia padeti mirksiukas.gif
Suprantu, kad pas rutuxs pilna baimes nuo nezinios.
Na viskas bus gerai, juk viskas daroma is meiles (manau).
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 01 04, 12:07)

matai, praktiskai dideli savo gyvenimo laika atidaviau darbui, todel esu keleta sferu spece, bet kas liecia mano angeliuka, kaip minejau bijau padaryti klaidu, gyvenime esu kietas akmenelis, bet kai dabar reikia priimti sprendima, tai istikruju milijonas klausimu ir tikrai savim nepasitikiu.
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 01 04, 17:17)
Yra darzelis-mokykla "Viltis" koraluose, bet as turejau omeny apie draugija Viltis.
as pilnai suprantu, kad ji pasimetus, gal ir klausimai naivoki, bet ji juk neaugino to vaikelio, tai nelabai ir zino kas ir kaip, reikia padeti mirksiukas.gif
Suprantu, kad pas rutuxs pilna baimes nuo nezinios.
Na viskas bus gerai, juk viskas daroma is meiles (manau).

labai teisingai pastebejai, kai nesi zinovas toi srity, tai kaip gali savim pasitiketi? g.gif bet as beproto myliu savo dukrele, del jos as staciau ateiti, ir manau daug ka pasiekiau, nes jei ne as tai kas kitas pades? bet nukentejo mano kaip mamos reputacija, ir jausmai, nes dukrele taip jau nebesiglaudzia kaip seniau, tai ziaurei skaudu, bet nieko isyvensiu, ir bandysiu viska sustatyti i savo vietas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 05, 16:38)
bet nukentejo mano kaip mamos reputacija, ir jausmai, nes dukrele taip jau nebesiglaudzia kaip seniau, tai ziaurei skaudu, bet nieko isyvensiu, ir bandysiu viska sustatyti i savo vietas biggrin.gif

visi mes darom didesnias ar mazesnias klaidas, svarbu, kad jas laiku atitaisyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 05, 21:32)
visi mes darom didesnias ar mazesnias klaidas, svarbu, kad jas laiku atitaisyti biggrin.gif

tikuosi, kad viskas bus gerai, bet jauciu, kad pakvips ar teismais ar dar kazkuom doh.gif taip noretusi, kad mama pasakytu, dukrele suprantu, kad nori buti su savo vaikeliu tai jums laimes ir ramybes, bet cia tik mano svajones g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 06, 19:04)
tikuosi, kad viskas bus gerai, bet jauciu, kad pakvips ar teismais ar dar kazkuom doh.gif taip noretusi, kad mama pasakytu, dukrele suprantu, kad nori buti su savo vaikeliu tai jums laimes ir ramybes, bet cia tik mano svajones g.gif

Viskas bus gerai pamatysi,kaip Dzeuse sake.truksta truputi ryzto,uzsispyrimo,bet svarbu kad noras pas tave yra.visi mes darome klaidas Rutuxs,del to ir mokomes poto is ju.linkiu tau nugaleti baime ir buti laimingai su savo mergyte mirksiukas.gif 4u.gif
mamos meile daro stebuklus,nenusimink,kad tavo mergyte nesiglaudzia,nemanyk kad del to ji tave nustojo mylet.tiesiog tave retai mato,kai gyvensit kartu bus viskas kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 01 07, 19:10)
Viskas bus gerai pamatysi,kaip Dzeuse sake.truksta truputi ryzto,uzsispyrimo,bet svarbu kad noras pas tave yra.visi mes darome klaidas Rutuxs,del to ir mokomes poto is ju.linkiu tau nugaleti baime ir buti laimingai su savo mergyte  mirksiukas.gif  4u.gif
mamos meile daro stebuklus,nenusimink,kad tavo mergyte nesiglaudzia,nemanyk kad del to ji tave nustojo mylet.tiesiog tave retai mato,kai gyvensit kartu bus viskas kitaip  mirksiukas.gif

aciu, as labai tikuosi, kad viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 07, 21:29)
aciu, as labai tikuosi, kad viskas bus gerai biggrin.gif

drinks_cheers.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 06, 18:04)

Svajones virsta ir realybe, aisku, kartais reikia laukti ilgai, bet svarbiausia, kad jos issipildytu, o tu dar ir turi tiksla kuris zingsnis po zingsnio eina pirmyn ir tai jau yra drinks_cheers.gif
O tavo mergyte dar prisiglaus prie taves, apkabins ir pabuciuos, tik reikia laiko, reikia susigrazinti ta prarasta laika... aisku ne viskas taip greitai vyksta, kaip norisi, bet juk ir Maskva ne greit pastate.
O dabar svarbiausia pasisemti kantrybes, vyti baime lauk ir daugiau sypsotis bigsmile.gif VISKAS BUS GERAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 08, 19:08)
Svajones virsta ir realybe, aisku, kartais reikia laukti ilgai, bet svarbiausia, kad jos issipildytu, o tu dar ir turi tiksla kuris zingsnis po zingsnio eina pirmyn ir tai jau yra drinks_cheers.gif
O tavo mergyte dar prisiglaus prie taves, apkabins ir pabuciuos, tik reikia laiko, reikia susigrazinti ta prarasta laika... aisku ne viskas taip greitai vyksta, kaip norisi, bet juk ir Maskva ne greit pastate.
O dabar svarbiausia pasisemti kantrybes, vyti baime lauk ir daugiau sypsotis bigsmile.gif VISKAS BUS GERAI 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na net ner ka pridurt good.gif
Atsakyti