QUOTE(dzeuse @ 2007 01 04, 12:07)
Man toks vaizdas susidarė,kad pagal metus trūksta tvirtumo,ryžto,kažkokio savarankiškumo..O gal tu tiesiog pasimetusi ir todėl taip atrodo..
matai, praktiskai dideli savo gyvenimo laika atidaviau darbui, todel esu keleta sferu spece, bet kas liecia mano angeliuka, kaip minejau bijau padaryti klaidu, gyvenime esu kietas akmenelis, bet kai dabar reikia priimti sprendima, tai istikruju milijonas klausimu ir tikrai savim nepasitikiu.
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 01 04, 17:17)
Yra darzelis-mokykla "Viltis" koraluose, bet as turejau omeny apie draugija Viltis.
as pilnai suprantu, kad ji pasimetus, gal ir klausimai naivoki, bet ji juk neaugino to vaikelio, tai nelabai ir zino kas ir kaip, reikia padeti
Suprantu, kad pas rutuxs pilna baimes nuo nezinios.
Na viskas bus gerai, juk viskas daroma is meiles (manau).
labai teisingai pastebejai, kai nesi zinovas toi srity, tai kaip gali savim pasitiketi?

bet as beproto myliu savo dukrele, del jos as staciau ateiti, ir manau daug ka pasiekiau, nes jei ne as tai kas kitas pades? bet nukentejo mano kaip mamos reputacija, ir jausmai, nes dukrele taip jau nebesiglaudzia kaip seniau, tai ziaurei skaudu, bet nieko isyvensiu, ir bandysiu viska sustatyti i savo vietas