Įkraunama...
Įkraunama...

Cerebrinis paralyžius

QUOTE(rena @ 2007 01 15, 23:31)
o kas jam ka pasakys, jei jis ir prodiuseri turi blink.gif
aha, toks mandras, kaip sakoma uz rubli nepaimsi schmoll.gif na man atrodo tuoj visiems atsibos ir baigsis jo auforija irnesakyk.gif

Suzvaigzdejo bachuriukas oi suzvaigdzejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 01 15, 22:46)
Suzvaigzdejo bachuriukas oi suzvaigdzejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 01 15, 23:46)
Suzvaigzdejo bachuriukas oi suzvaigdzejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o jus mamytes matet laida "myli nemyli",kazkas tokio su juom? as is pradziu pasibaisejau, kaip ta mergaite nuleido, o paskui gaila pasidare g.gif gerausi jo zodzei buvo, kad tai mergaitei autogafo neduos, jai ir prasys doh.gif jis kazkur padebeseis skraido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 16, 23:34)
o jus mamytes matet laida "myli nemyli",kazkas tokio su juom? as is pradziu pasibaisejau, kaip ta mergaite nuleido, o paskui gaila pasidare g.gif gerausi jo zodzei buvo, kad tai mergaitei autogafo neduos, jai ir prasys doh.gif jis kazkur padebeseis skraido biggrin.gif

man tai jis grynai zvirblelis bandantis vaizduot ereli ir nesusimastantis kad jam tas nelabai iseina lotuliukas.gif kraupu man buvo ziuret ta laida, ir juokas ime ir gaila buvo tiek jo tiek merginu. is viso man ta jo kalba, maniera ir isvaizda doh.gif blink.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 01 17, 15:18)
man tai jis grynai zvirblelis bandantis vaizduot ereli ir nesusimastantis kad jam tas nelabai iseina  lotuliukas.gif kraupu man buvo ziuret ta laida, ir juokas ime ir gaila buvo tiek jo tiek merginu. is viso man ta jo kalba, maniera ir isvaizda  doh.gif  blink.gif  wacko.gif

Nu bet kas jo diskus perka jus man pasakykit? doh.gif wacko.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 01 17, 16:50)
Nu bet kas jo diskus perka jus man pasakykit?  doh.gif  wacko.gif  fool.gif

Papildyta:
QUOTE(Munika @ 2007 01 17, 16:50)
Nu bet kas jo diskus perka jus man pasakykit?  doh.gif  wacko.gif  fool.gif

soriuxas, pasispaude doh.gif as zinau, kad mano draugai ieskojo to disko del baierio, nes norejo kazka juokingo nupirkti dovanai, ir tipo uzrasyti, kad jubiliatas yra labai dideli fanas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 01 17, 15:18)
man tai jis grynai zvirblelis bandantis vaizduot ereli ir nesusimastantis kad jam tas nelabai iseina  lotuliukas.gif kraupu man buvo ziuret ta laida, ir juokas ime ir gaila buvo tiek jo tiek merginu. is viso man ta jo kalba, maniera ir isvaizda  doh.gif  blink.gif  wacko.gif

gerai, mes mastom, kad jis nesupranta, kad atrodo kvailokai, ir jo kalba neatsilieka nuo ivaizdzio. o jus pagalvojot kas atsitiks kai jis istikruju supras kaip is jo tyciojasi, minimum depresija, man jo biski gaila. o gal jis is tikruju nesveikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 17, 17:05)
gerai, mes mastom, kad jis nesupranta, kad atrodo kvailokai, ir jo kalba neatsilieka nuo ivaizdzio. o jus pagalvojot kas atsitiks kai jis istikruju supras kaip is jo tyciojasi, minimum depresija, man jo biski gaila. o gal jis is tikruju nesveikas g.gif

na is tiesu net nezinia is tikruju del ko jis toks matant is salies. g.gif bet manau jei jis toks butu del kazkokios ligeles, abejoju kad artimieji leistu jam tai viesai sklaidytis, kad butu visu pasaipu objektu. nors ka gali zinot. man jis kazkiek primena Antana is buvusio realybes sou "dangus".jauciu ir minedo zvaigzdele taip pat greit uzges kaip ir Antano. nu bent dainuotu jis graziai, o juk net klausos jis visiskai neturi, bele kaip traukia net klausyt neimanoma. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 01 17, 18:24)
na is tiesu net nezinia is tikruju del ko jis toks matant is salies.  g.gif bet manau jei jis toks butu del kazkokios ligeles, abejoju kad artimieji leistu jam tai viesai sklaidytis, kad butu visu pasaipu objektu. nors ka gali zinot. man jis kazkiek primena Antana is buvusio realybes sou "dangus".jauciu ir minedo zvaigzdele taip pat greit uzges kaip ir Antano. nu bent dainuotu jis graziai, o juk net klausos jis visiskai neturi, bele kaip traukia net klausyt neimanoma.  doh.gif

oi baik juokus, as dirbu Lietuvos Draudime, kai prisiziurejau tokiu variantu, kad gautu ismoka. tai viena mama atejo su vaiku i draudima vaikui buvo sulauzyta ranka, tai ji apdraude, o paskui norejo afera prasukti. tai manes niekas nebestebina, kad tai ir butu, turiu omeny, kad artimieji zino, ir is jo bapkes darosi, ziauru, bet gyvenimas toks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 17, 17:31)
oi baik juokus, as dirbu Lietuvos Draudime, kai prisiziurejau tokiu variantu, kad gautu ismoka. tai viena mama atejo su vaiku i draudima vaikui buvo sulauzyta ranka, tai ji apdraude, o paskui norejo afera prasukti. tai manes niekas nebestebina, kad tai ir butu, turiu omeny, kad artimieji zino, ir is jo bapkes darosi, ziauru, bet gyvenimas toks doh.gif

is tikruju gali buti ir taip drinks_cheers.gif tiems kas svarbiausia pinigai gyvenime, gali is tiesu bet kokias aferas prasukt net ir su savo vaikais, bet as neisivaizduoju kaip taip galima. blink.gif gerai, kad dabar jis gal ir populiarus, zinomas tapo, gal jam nesvarbu kad daug kas is jo juokus daro, ir jis dabar laimingas, bet kas bus kaip visiems atsibos is jo daryt sou ir populiarumas sprogs kaip muilo burbulas? rolleyes.gif siaubukas kazkoks mastau.gif is tiesu net gaila jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 17 sausio 2007 - 17:53
QUOTE(Ernestulka @ 2007 01 17, 18:51)
is tikruju gali buti ir taip  drinks_cheers.gif tiems kas svarbiausia pinigai gyvenime, gali is tiesu bet kokias aferas prasukt net ir su savo vaikais, bet as neisivaizduoju kaip taip galima.  blink.gif gerai, kad dabar jis gal ir populiarus, zinomas tapo, gal jam nesvarbu kad daug kas is jo juokus daro, ir jis dabar laimingas, bet kas bus kaip visiems atsibos is jo daryt sou ir populiarumas sprogs kaip muilo burbulas?  rolleyes.gif siaubukas kazkoks  mastau.gif is tiesu net gaila jo.

Papildyta:
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 17, 21:32)

atsiprasau dar karteli, kazkas su mano kompu darosi g.gif paziurekit butinai sekmadieni "Nomeda", jis dalyvaus, tai ir bus aiskinamasi apie ji doh.gif man jo dabar gaila, nes ir Sapranauskas dalyvaus
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 17, 21:35)
Papildyta:
atsiprasau dar karteli, kazkas su mano kompu darosi g.gif paziurekit butinai sekmadieni "Nomeda", jis dalyvaus, tai ir bus aiskinamasi apie ji doh.gif man jo dabar gaila, nes ir Sapranauskas dalyvaus

Aha va kaip tik sita norejau parasyt,bet Rutuxs pirma parase mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti