QUOTE(Jur&ta @ 2010 10 14, 13:31)
Sveikos

. Kazkurioje temoje kazkada buvau skaiciusi Jusu pasnekesius apie alijociu, kuri naudojate kaip kosmetini ingridianta. Ar galetumete priminti JO pavadinima? Aciu.
barbadensis
QUOTE(shopingas @ 2010 10 14, 14:28)
O atsakyma irgi vakar gavau - pasirodo kazkiek laiko jie turejo ta Ecocert:
nu, cia tas pats, ka Satura pacitavo is ju puslapio, ane?
bet jau siek tiek juokinga

pries 2,5 metu man rase, kaip jiems per zemi USDA standartai (kurie is esmes yra aukstesni nei Ecocert ir daugelio kt) ir kaip jie uz metu tures ecocert ir bdih sertifikatus. dabar jau raso, kad ecocert jiems per zemas lygis..
as patikejau tada pries 2,5 metu. bet dabar jau man atrodo, kad jie nepatempia tu sertifikatu del vienokiu ar kitokiu priezasciu.
is sito laisko nesimato, kad jie kazkada turejo ecocert. man atrodo, jie tik su jais derinosi, bendradarbiavo, bet taip ir nesutare.. nes jei jau butu tureje kazkokiu periodu, butu labai garsiai laiske pasigyre
as bene pirmoji cia prabilau apie suki, pradejau juos naudoti pries 3 metus ir tikrai juos visada gyriau (isskyrus ju kainas paskutiniais metais

), bet ju ivaizdis mano akyse sumenko, turiu pripazinti. man atrodo reikia buti atsakingesniems vartotoju atzvilgiu nei klijuoti ecocert zenkliuka kur pakliuvo...