QUOTE(sarkela @ 2010 10 16, 23:18)
Etama, o kokios konsistencijos turi būti jau padaryta kaukė? Vakar maišiau tik su vandeniu, bet kai pradėjau ant veido tepti, na toks jausmas, kad per sausa, kažkaip voliojasi, čiaužo ant veido, bet kiek praskiedus irgi negerai, kažkaip nepavyko labai lygiai užsitepti.

Dar... nejutau jokio aviečių kvapo - sakei, kad kvepia labai, ar aš maišau? Man tokia žole, į chna miltukus panašu

ir negriaužė visai niekas man, nors jautri vaisių rūgštims būdavo oda... laikiau kokį 10min tikrai, kol apdžiuvo.
Satura jau atsake, matau. siaip del konsistencijos-vaizdziai man patinka KN gasulo prausiklio foto-
medziaga ne ta pati, turetu padetu susiorentuoti mazdaug

prisiminiau, kai pirma karta maisiausi molio kauke

ne bet kokio-raudono. sakau, nes puse nubego vandeneliu ant drabuziu, grindu ir t.t., kita puse lipdziau rankomis prie veido, nes kaip ir tau kad rasei avietes-voliojosi pusiau sausa, pusiau dregna ir pan.

isiberi reikiama kieki milteliu, kad ir su svirkstu ar kuo pamnasiu, kad nepadauginti, isipili vandens, pamaisai, jei stringa maisant, per sausa, dar keleta lasu vandes, vel pamaisai. lengva taip atitaikyti, iskart matosi, kad nedaug tetruksta. o konsistencija tai pajausi kokia jau bus tinkama, bemaisant. nei per skysta, nei per tirsta. kaip kad KN foto, tokia
einama
man avieciu kvapas jauciasi, tikrai ne zoliu. saldziai rugstelejes avietinis kvapas, net nepasakyciau, kad labai silpnas, vos juntamas butu. dar karta ikisau nosi i maiseli, jauciasi ir sausu milteliu avietinis kvapas, o su vandeniu, jei atmintis neapgauna, dar labiau jautesi

bet maniskiai milt. pirkti ne AN, gal tiesiog kaip ir aliejai visi skirtingi-skirtingi tiekejai/partijos ir pan.
del grauzimo-buvo beuzsitraukianciu spuogeliu, zodziu, ne diskomfortas, o malonumas, kai jauti, kad VEIKIA. kaip peroksida pili ant zaizdos, jis putodamas ja isvalo, taip ir tas grauzimas cia buvo mano zaizdelems
QUOTE(Satura @ 2010 10 17, 00:38)
kai sumaišau su vandeniu, man jaučiasi avietės

nors man ir sausu milteliu kvapas jauciasi, gal kad kiekis didesnis kruveleje