Pagaliau ir as turiu LL pudra
Gerai, kad buvo galimybe gyvai paziuret spalvas... Spalva vis delto man siuo metu tinka ne Porcelain ir ne Blondie, o Warm Peach.. Porcelain tiks kai bus ziemos vidurys, o Blondie man per rozine..
Galvojau istversiu neisbandzius iki rytdienos, bet neistveriau.. iskart siandien ir isbandziau
Pirmi ispudziai: Veida tepiau KN roziu eliksyru sumaisytu su Madara geliu riebiai odai (maisiau mazdaug lygiomis dalimis).. LL pudra dengiau EM kabuki sepeteliu..
kai pasipudravau dar papurskiau truputi KN rozmarinu hidrolato ant veido, kad "susiguletu" pudra.. Nupudruota oda tikrai graziai atrodo, lyg svyti is saves kazkaip, zodziu, ne popierinis veidas.. pudra yra lengva palyginus su EM ir BE, nes tos dvi tai man nepalyginamai sunkesnes buvo

Del didelio maskavimo, nezinau ka pasakyt.. man reikejo odos spalva islyginti, tai puikiai susitvarke.. o dideliu maskavimu nereikejo.. seip norint uzsimaskuoti, tai imanoma padaryti.. tiesiog pudros daugiau uztepti reiketu ir tiek.. Va kas dar labai patiko, kad neisryskino veido poru, ka dare man ir EM, ir BE pudros.. Dabar reiks ziuret ar odos nesausina ir nedirgina.. Kol kas as patenkinta LL pudra..
QUOTE(micefee @ 2010 10 16, 12:36)
Kaip manot, ar tinka plaukams naudoti alyvuogių aliejų, kurio galiojimas pasibaigęs prieš 2 metus? Ar turi jis dar kokių vertingų savybių ar geriau mesti lauk?
as tai jau gal nebesitepciau tokiu senu