Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas krenta ant žemės ir rėkiai iki mėlynumo

Laba diena. Dukrytei dar tik 1,2 metukai, o ji jei ko negauna iš kart krenta ant žemės ir rėkia. Bandžiai ir ignoruoti, ir gražiai pašnekėti, bet pastebėjau, kad kuo toliau tuo dažniau ji tai daro verysad.gif Jau pradėjau pergyventi verysad.gif
Ji ir šiaip judroka ir aš suprantu, kad ji savo tokiu elgesiu "reikalauja" doh.gif Tiesiog norėčiau patarimo, kaip tokiu atveju elgtis g.gif
Iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2006 01 25, 13:57)
Laba diena. Dukrytei dar tik 1,2 metukai, o ji jei ko negauna iš kart krenta ant žemės ir rėkia. Bandžiai ir ignoruoti, ir gražiai pašnekėti, bet pastebėjau, kad kuo toliau tuo dažniau ji tai daro  verysad.gif Jau pradėjau pergyventi  verysad.gif
Ji ir šiaip judroka ir aš suprantu, kad ji savo tokiu elgesiu "reikalauja" doh.gif Tiesiog norėčiau patarimo, kaip tokiu atveju elgtis  g.gif
Iš anksto dėkui  4u.gif

Na gal ir nepedagogiška, bet manau kartą gavus beržinės košės tikrai nustotų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dianadov @ 2006 02 02, 12:58)
Na gal ir nepedagogiška, bet manau kartą gavus beržinės košės tikrai nustotų doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(canim @ 2006 02 02, 15:46)

Sutinku drinks_cheers.gif Paklauskite senu zmoniu-rykste geriausias psichologas.Velliau reiks tik parodyti,o veliau isvis pamirs...
Atsakyti
O mano močiutė, tai tokius kapryzus gydydavo "nupurkšdama" šaltu vandenuku 4u.gif

Tiesiog tiesiai šalto iš po krano vandenuko prisileisdavo pilną burną ir "nupurkšdavo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gal "beržinei košei" dar truputi per maža g.gif
Atsakyti

niu berzine kose tikrai nepadeda, schmoll.gif ir aplamai tokiu mazu negalima must blink.gif
musiskis ir rekia krenta galvyte dauzo ir ka nieks nepadeda.nebent kartais mamos piktas zvilgsnis sustabdo vaikiu bet ir to labai retai wub.gif wub.gif
Atsakyti

Šitą variantą pasilikau paskutiniausią rolleyes.gif Man ir atrodo, kad beržinė košė kartais nepamaišo rolleyes.gif

QUOTE(Ji @ 2006 02 02, 14:52)
O mano močiutė, tai tokius kapryzus gydydavo "nupurkšdama" šaltu vandenuku 4u.gif

Tiesiog tiesiai šalto iš po krano vandenuko prisileisdavo pilną burną ir "nupurkšdavo" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

thumbup.gif Pabandysiu biggrin.gif
Atsakyti

schmoll.gif nesąmonė, per maži jie dar. Suprantu, kai vaikui kokie 2,5 m. tai norint atkreipt jo dėmesį, kai isteriškai rėkia ar pan., tai gali pliaukštelėt, o toliau kitais būdais tvarkytis, bet tokie maži, tai tik dar labiau įsirėkia verysad.gif

O su vandeniu šiandien visai pavyko tongue.gif : rėkė klaikiai, net drebėjo visas, tai aš tiesiog pradėjau jam prausti veiduką šaltu vandeniu, tai baisiai nustebo, kad aš taip darau ir pradėjo rimti ax.gif , tai gal ir nieko būdas g.gif

Aišku, labai lauksim psichologės patarimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvos saulele: 03 vasario 2006 - 12:47

blink.gif Mergaitei juk tik 1metukai...Nezinau, bent mano akimis ji dar KUDIKIS. Apie kokia berzine kose kalbam 1-eriu metuku kudikeliui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2006 01 25, 12:57)
Laba diena. Dukrytei dar tik 1,2 metukai, o ji jei ko negauna iš kart krenta ant žemės ir rėkia. Bandžiai ir ignoruoti, ir gražiai pašnekėti, bet pastebėjau, kad kuo toliau tuo dažniau ji tai daro  verysad.gif Jau pradėjau pergyventi  verysad.gif
Ji ir šiaip judroka ir aš suprantu, kad ji savo tokiu elgesiu "reikalauja" doh.gif Tiesiog norėčiau patarimo, kaip tokiu atveju elgtis  g.gif
Iš anksto dėkui  4u.gif

Maniske tai taip darydavo , kai demesio per daug budavo. Pvz: Einam gatve , vieni ciupina, kiti kalbina . Tai ji grizus del bet kokio nieko griudavo , spardydavosi ir rekdavo iki pamelynavimo. verysad.gif
Taigi karta turejau drauge sveciuose is Rusijos. Tai jinai vaizdeli pamacius pasake, kad tokie dalykai vyksta del to , kad vaikas ,, nuziuretas" Ciupo ja i glebi ir nusinesus i vonia prause saltu vandeniu ir kazka burbejo sau po nosimi. Vaikas aprimo momentaliai.
Nezinau ka ji ten kalbejo , bet paskui mano bobute patvirtino , kad apiprausiant saltu vandeniu nuziurejima nuplauni. g.gif
Po to visas isterijas taip ir ramindavau, tikrai padeda ax.gif
Atsakyti
Nu, tai dziugu, kad tokius nuziurejimus galima taip greitai sutvarkyti. Svarbu, kad neskausminga ir veiksminga thumbup.gif
Atsakyti
As ir apiprausimo buda vartoju,ir dar pasakau vaikui,kad reikia visa pykti isplauti,dabar,kazkaip privengia i isterijas pult,o rykste tik pagadino visa reikala.
Atsakyti