Sveikos , Merginos
Ilgai vis paskaitydavau sita forumiukas, ir nusprendziau taip pat prisijungti prie Jusu..

Mano istorija irgi ilga kaip ir jusu vaiksciojimai pas ivairius spec. ir privaciai ir neprivaciai.. galvoje visko yra

o rezultatu kaip nera jau 3 metai

na nieko dar su vyru tikejimo nepraradome

Na mane labiausiai cia prisijungti prie jusu priverte tai kad turint endo. negalima sitiek visko valgyti,.. dabar nuo pradziu man visi daktarai PKS itarinejo, o vienas spec. pasake, kad jos ne PKS. ir patare daryis LP . taciau sustikau kolege, kuri patare isitriti pas viena spec., nenoriu kolkas skelbti, kur lankausi, nes nezinau ar pavyks, nes jei payko per 3men. gydymo pastoti su endo, taip kad as lankausi pas ji siuo metu ir pasikeitmu yra, mano ciklas nereguliarus budavo i metus sirgdavau net 1 karta, aplamai, tik tabletemis sere mane visi tiek daktarai..

siuo metu mano cilkas tapo normalesnis, mano isterijos, nervai apsiramine, miegu naktimis, kaip normalus zmogus, kresuliai juodi neina per mmm.. o budavo ziauru.., tai vat panos, kas liecia del maisto, nezinau kas jums sake ko galima ko negalima, taciau man uzdraude valgyti: vaisius visus,serbentu, agrastu, ridikus, jokiu marinuotu agurku, acto, padazu, keciupas ir .t.t svogunus zalius, braskiu-ziauriai negalima, juoda duona, pyragu keptu, parduotuviniu pieno produktu negalima, galima tik naminius jei karvute kas turi, darzoves galima tik lietuviskas, iveztiniu negalima nieko, medaus ngalima, kavos, .! Galima, cukraus. ramineliu arbata, balta duona, bulves, morkas, zuvi, mesa visokia, gietine, piena, kefyra, kiausiniai, kopustai. na zodziu kolkas tiek atsimenu, susirasiusi esu .. taip kad man ziauru pasirode kad tiek negalima.!