Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2010 10 31, 23:24)

RUPIŲ miltų .... arba rupūs miltai; vos ne keiksmažodis  doh.gif  kaip tik MAXIMOJ užmačiau šiandien  g.gif

lotuliukas.gif va tai tau, sukau galva kaip lietuviskai turi skambeti ir prisukau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2010 11 01, 01:03)
lotuliukas.gif  va tai tau, sukau galva kaip lietuviskai turi skambeti ir prisukau  lotuliukas.gif

maža buvau kai teta kaime kažką gamino iš "razavų" miltų o mamai grįžusi gyriausi kaip mane vaišino "rūžavų" miltų vakariene biggrin.gif
Atsakyti
[quote=vovera,2010 10 31, 22:05]
As tai pusrycius visada valgau:) taip ipratusi esu. O kavos irgi kazkaip lengvai atsisakiau, atrodo reikia, tai kaip sakai ir nebesinori.
As dar kvietinius miltus pakeiciau kukuruziniais, tokiu ir makaronu buna, visai issiverciu ir be kvietiniu miltu.
Kokiu dar akupunkturiste nurodymu dave? smile.gif
[/quote]
Nurodymai, tai kad labai mityba ziureti, vaisiai, darzoves, zuvis 3x per savaite, tunas tik karta per menesi, kasdien riesutai, cukraus ni ni, kofeino irgi, pieno produktu vengti, atsisakyti miltiniu patiekalu, nebet naudojami viso grudo (wholegrain) miltai.

O kodel tu butent kukuruzu miltus naudoji?
[/quote]

Ir kukuruzu ir speltos. Nelabai yra daugiau is ko rinktis:) O cukru tai kiek zinau galima, bet tik nerafinuota, bet kas is to. Man saldumynu atrodo neimanoma atsisakyti, zinau kad reikia mazint, bet kazkodel ju dar labiau norisi:) su kava daug lengviau
Atsakyti
As tai ryte valgau tik jogurtuka, zalios arbatos puodelis, o paskui kava.Apie 10-11 val, jau galiu valgyti pusrycius.Kazkaip niekada nevalgiau,mano organizmui taip geriau, jeigu per anksti pavalgau, tai man bloga pasidaro verysad.gif
Atsakyti
Sveikos , Merginos

Ilgai vis paskaitydavau sita forumiukas, ir nusprendziau taip pat prisijungti prie Jusu.. smile.gif Mano istorija irgi ilga kaip ir jusu vaiksciojimai pas ivairius spec. ir privaciai ir neprivaciai.. galvoje visko yra smile.gif o rezultatu kaip nera jau 3 metai sad.gif na nieko dar su vyru tikejimo nepraradome smile.gif Na mane labiausiai cia prisijungti prie jusu priverte tai kad turint endo. negalima sitiek visko valgyti,.. dabar nuo pradziu man visi daktarai PKS itarinejo, o vienas spec. pasake, kad jos ne PKS. ir patare daryis LP . taciau sustikau kolege, kuri patare isitriti pas viena spec., nenoriu kolkas skelbti, kur lankausi, nes nezinau ar pavyks, nes jei payko per 3men. gydymo pastoti su endo, taip kad as lankausi pas ji siuo metu ir pasikeitmu yra, mano ciklas nereguliarus budavo i metus sirgdavau net 1 karta, aplamai, tik tabletemis sere mane visi tiek daktarai.. verysad.gif siuo metu mano cilkas tapo normalesnis, mano isterijos, nervai apsiramine, miegu naktimis, kaip normalus zmogus, kresuliai juodi neina per mmm.. o budavo ziauru.., tai vat panos, kas liecia del maisto, nezinau kas jums sake ko galima ko negalima, taciau man uzdraude valgyti: vaisius visus,serbentu, agrastu, ridikus, jokiu marinuotu agurku, acto, padazu, keciupas ir .t.t svogunus zalius, braskiu-ziauriai negalima, juoda duona, pyragu keptu, parduotuviniu pieno produktu negalima, galima tik naminius jei karvute kas turi, darzoves galima tik lietuviskas, iveztiniu negalima nieko, medaus ngalima, kavos, .! Galima, cukraus. ramineliu arbata, balta duona, bulves, morkas, zuvi, mesa visokia, gietine, piena, kefyra, kiausiniai, kopustai. na zodziu kolkas tiek atsimenu, susirasiusi esu .. taip kad man ziauru pasirode kad tiek negalima.!
Atsakyti
ir dar su alkoholiu, tai galima, balta namine degtine, ir balta pusiau saldu vyna, negalima jokiu prieskoniu misiniu, pipiru, ten kario, ir.t.t tik druska. is prieskoniu, taip galima miltus , mieles, tik negali kepimo milteliu, zodziu piragus kepu pati, jei nori saldziai, sokolada gali tikra juoda, bet gabaliuka, ne daug, nu zodziu vengti reikia situ visu pusfabrikaciu, jogurtu, sureliu, silkes, desru, desreliu-NEGALIMA. ziuresime panos.. taip tikimes.. to dalyko nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(duked @ 2010 11 01, 14:48)
ir dar su alkoholiu, tai galima, balta namine degtine, ir balta pusiau saldu vyna, negalima jokiu prieskoniu misiniu, pipiru, ten kario, ir.t.t tik druska. is prieskoniu,  taip galima miltus , mieles, tik negali kepimo milteliu, zodziu piragus kepu pati, jei nori saldziai, sokolada gali tikra juoda, bet gabaliuka, ne daug, nu zodziu vengti reikia situ visu pusfabrikaciu, jogurtu, sureliu, silkes, desru, desreliu-NEGALIMA. ziuresime panos.. taip tikimes..  to dalyko nestuke.gif

Oj labai tikiuosi, kad Tau uzteks tik dietos sureguliavimo laukiant savo stebukliuko. Beje, kelinta pas Tave endo stadija?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 01, 10:25)
maža buvau kai teta kaime kažką gamino iš "razavų" miltų o mamai grįžusi gyriausi kaip mane vaišino "rūžavų" miltų vakariene  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai cia suskelei.
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2010 11 01, 21:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gerai cia suskelei.

tai kad žioplavotas vaikas buvau, tai ką daryt blush2.gif
Atsakyti
Na nežinau, aš ir šiaip dabar bandau kažkiek laikytis dietos panašios dėl pienligės ir šlapimo takų infekcijų, bet esmė ta, kad gal jau 5 metai valgom beveik vien tik namine kiaulieną, vištieną, varškę. Pusfabrikačių nenaudojam ir vis tiek yra viskas kaip yra. O šiaip man svorio trūksta, man reik ne dietintis , o jo priaugti, tai pastoviai turiu dilemą, ką valgyti. Neišeina man idealiai jos laikytis.
Atsakyti
Zinote, reikia juk viska isbandyti ir pasakyti sau , AS VISKA PADARIAU ! del to mazo stebuklelio, kurio gandras jau 3 metai pamirso mus smile.gif na as gydausi ne pienlige, ar infekcija slapimo taku, o endo., nors kiek man minejo, ten zodziu viskas susija, uzdegimai, infekcijos, nuo tos zarazoss pasidaro ... , nes minejo, kad ir man su slapintakiais negerai sad.gif pas mane pati didziausia kokia tik gali buti stadija sad.gif mano ciklas sakau i metus viena karta budavau, arba 2 kartus, to pasekoje. juodu krauju varydavau, isterijos, depresija, saukimas rekimas, del nieko, kad tapkes ne ten padetos, ir .t.t , kaip as sakydavau man menopauze, ziauru..ziauru.. kai negali issivalyti sitiek laiko,. moteri kankina.. o siuo metu cilkas 35 d. nervai visai kitokie, jokiu vaistu, jokiu nieko.. tik prasciausias maisto kolkas susitvarkymas.. as ir netikejau, taciau juk nebandzius negaliu sakyti, kad fff... schmoll.gif skiedalai.. na kolkas bandysime.. smile.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų LABAI šaunu, kad IMAMĖS priemonių kovoti su endo- juk pati medicina NIEKO nežino kaip su tuo brudu kovoti doh.gif O va MES ŽINOSIM thumbup.gif thumbup.gif Ir savo dukrom patarsim (aišku, geriau jau nereiktų patarinėti) mirksiukas.gif wub.gif
Svarbu LABAI tikėti tuo, ką darai mirksiukas.gif
Ir aukščiau nosiukus thumbup.gif thumbup.gif
Aš JAU perlipau į antrą KT gėrimo pusę - liko tik tiek pat, kiek praėjau thumbup.gif VALIO- dar pusantro ciklo ir vėl galėsim planuoti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 02 lapkričio 2010 - 09:16