QUOTE(linuke79 @ 2010 10 31, 08:55)
Lauraz,gal kazkas bando kabintis
nea si menesi totalus celibatas buvo...o is sventosios dvasios vaikai negimsta
QUOTE(vovera @ 2010 10 31, 19:04)
** na kas cia dabar pasidare? O kada tau O vyksta ir ar is viso vyksta?
Ale ir liudnos nuotaikos cia pas mus Na kava as sumazinau, nebuvo taip sunku, kaip isivaizdavau, kai zinai kad reikia, tai ir nebesinoriO kaip jus su pusryciais draugaujat?
O pas mane tvarkingai vyksta jokiu problemu tikrai neturiu o vat kas cia su ciklu pati neikertu
del kavos as pakeiciu ja zaliaja arbata ji kaip ir kava veikia tonizuojanciai tik neturi zalingo poveikio...kaip tik isvalo organizma

ir visad pusryciauju
QUOTE(Myllia @ 2010 11 01, 10:40)
tunas tik karta per menesi,
o vat del zuvu ir silkiu visokiu ir kitu zuvu tai skaiciau kad nevalgyti pagautu baltijos juroje nes ji lb uztersta ir zuvys taip uzterstumais persisunkusios taigi geriau vartoti kitose jurose pgautose o ypac tai taikoma pangasijom nes jos visokiais brudais seriamos kad greiciau uzaugtu...nes jos greiciausiai augancio zuvys...taigi pramonininkai rado bizni...priseria jas visokiais hemikalais ir i prekyba...cia kaip su mesiniais visciukais...kad tik greiciau ir kad pinigeliu daugiau uzkalt...taigi atsargiai del zuvu
QUOTE(duked @ 2010 11 02, 12:12)
ir dar kas idomiausia man buna as kai prasergu mmm.. , man visada ant isores atsiranda skausmingas pulinukas, kai;p spuogas, sakyciau ir suka..suka ji.. kaip buna zinai ant veido giluminis.., viena karta ispauzdziau as ji tai isejo kaip buna tos sunvotes.. sako nuo endo.. daktaras.., o kaip jus manote merginos?
pirmas dalykas kiek supratau kad tau nedaryta LP kaip tada jis nustate kad tau endo?nes endo nustatoma TIK LP metu o kiti budai TIK spejimas o antras dalykas tikrai pirma kart girdziu tokius dalykus kad nuo puliniai atsiranda nuo endo...gal cia nuo kaip kazkuri sake nuo apatiniu kelnyciu ar siaip gal koks skalbiklis dirgina oda...merginos matau kad isiaudrinusios esat del tos endo...nurimkit ir remkites literatura o ne dviraciu isradinekit

ramiau mergaites ramiau
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 02, 16:27)
O dar apie hemoroju nieks neužsiminė... turiu ir tą. Ne paties bjauriausio pavidalo, bet... o skausmai tuštinantis per mm irgi nuo endo. Nes anksčiau taip ir jausdavau, jei tik "vidurius varo", vadinasi, pareina mm
vat hemaroju ir as turiu isorini ne vidini..

bet zinau kaip ji apraminti ir raminu ji pastoviai kiek imanoma...o del tustinimosi tai ir man toks dalykas yra...skauda nerealiai kai sergu....taip cia vienas is endo pozymiu

tarp kitko labai slykstus
ir as stoju i sarasiuka
lauraz5 2010 balandzio16d II-IIIst endo pilvapleveje ir ant kiausintakiu voratinklines endometriozines saaugos