Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(duked @ 2010 11 02, 14:00)
Na ant "putkos"  isoreje..  buna..bet ne ant gaktos  4u.gif ir  ne ant lupu..

O siaube- tai kaip nepatogu blink.gif O gal tau čia nuo triūsų- gal pritrina kokį plauką rolleyes.gif
Nieko panašaus nesu turėjusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(duked @ 2010 11 02, 13:12)
Na reikes.. butinai.. sad.gif einu ciaju kaisti smile.gif  4u.gif  kaip tos visos zarasos kabinasi prie musu.. jei ne tas tai tas ir .t.t.  zodziu..  ir dar kas idomiausia man buna as kai prasergu mmm.. , man visada ant isores atsiranda skausmingas pulinukas, kai;p spuogas, sakyciau ir suka..suka ji.. kaip buna zinai ant veido giluminis.., viena karta ispauzdziau as ji tai isejo kaip buna tos sunvotes.. sako nuo endo.. daktaras.., o kaip jus manote merginos?  verysad.gif

O man pūlinukų irgi pasitaiko... tik aš nesiaiškinau, dėl ko... Na, jei ir tai nuo endo, tai nežinau, kas ne nuo jos... doh.gif Kai apsidraudžiau, jau buvau po pirmos LP, vadinasi, man už endo jau nebemoka draudimas. Svarstau, ar verta man mokėti pinigus apskritai, nes įtariu, kad kuo besusirgčiau, vis tiek viskas bus nuo endo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 02, 15:10)
O man pūlinukų irgi pasitaiko...

Mergos, negąsdinkit blink.gif fear.gif
Kuo toliau, tuo "gražiau" su ta endo huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 02, 17:19)
Mergos, negąsdinkit  blink.gif  fear.gif
Kuo toliau, tuo "gražiau" su ta endo  huh.gif

O dar apie hemoroju nieks neužsiminė... turiu ir tą. Ne paties bjauriausio pavidalo, bet... o skausmai tuštinantis per mm irgi nuo endo. Nes anksčiau taip ir jausdavau, jei tik "vidurius varo", vadinasi, pareina mm schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 02, 15:27)
O dar apie hemoroju nieks neužsiminė... turiu ir tą.

Aš tai šitą džiaugsmą per gimdymą įsigijau doh.gif Bet dabar lyg ir aprimęs mirksiukas.gif

Bet panos, tai kelinta jums stadija, kad šitiek zarazų g.gif

O gal padarom sąrašėlį bigsmile.gif - vardas, data kada LP daryta, stadija ir kada pastojot arba kada leliukas gimė wub.gif
Pvz.:
Ice tea- 2010.05, endo II
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 02 lapkričio 2010 - 15:34
Zinot merginos as ir pradedu galvoti, kad pas mane visi sveikatos sutrikimai nuo tos endo doh.gif Ar jums buna patepliojimu viduryje ciklo? Ispradziu maniau, kad man per O teplioja, bet kazkaip nelabai man sutampa tie tepliojimai su ta O pagal kitus pozymius.
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 11 02, 20:55)
Zinot merginos as ir pradedu galvoti, kad pas mane visi sveikatos sutrikimai nuo tos endo doh.gif  Ar jums buna patepliojimu viduryje ciklo? Ispradziu maniau, kad man per O teplioja, bet kazkaip nelabai man sutampa tie tepliojimai su ta O pagal kitus pozymius.

Tai bėk pas gydytoją... Nes iš pradžių aš ir galvojau, kad ovuliacinis kraujavimas, kad implantacinis ar pan. O iš tikrųjų rezultatas nedžiuginantis- cista. Ir atsirado ji, kai visai nesitikėjau... Tik atsikvėpiau lengviau, kad FSH nukrito, kad jau turiu realią galimybę pastoti ir še... O LP pernai rugsėjį daryta schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 02, 17:33)
Aš tai šitą džiaugsmą per gimdymą įsigijau  doh.gif Bet dabar lyg ir aprimęs  mirksiukas.gif

Bet panos, tai kelinta jums stadija, kad šitiek zarazų  g.gif

O gal padarom sąrašėlį  bigsmile.gif - vardas, data kada LP daryta, stadija ir kada pastojot arba kada leliukas gimė  wub.gif
Pvz.:
Ice tea- 2010.05, endo II

Kristinukė 2008 m. vasaris Endo III,endo cista kairėj kiaušidėj
2009 m. rugsėjis endo cista dešinėj kiaušidėj
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 10 31, 08:55)
Lauraz,gal kazkas bando kabintis

nea si menesi totalus celibatas buvo...o is sventosios dvasios vaikai negimsta lotuliukas.gif

QUOTE(vovera @ 2010 10 31, 19:04)
** na kas cia dabar pasidare?   O kada tau O vyksta ir ar is viso vyksta?
Ale ir liudnos nuotaikos cia pas mus  Na kava as sumazinau, nebuvo taip sunku, kaip isivaizdavau, kai zinai kad reikia, tai ir nebesinoriO kaip jus su pusryciais draugaujat?

O pas mane tvarkingai vyksta jokiu problemu tikrai neturiu o vat kas cia su ciklu pati neikertu doh.gif
del kavos as pakeiciu ja zaliaja arbata ji kaip ir kava veikia tonizuojanciai tik neturi zalingo poveikio...kaip tik isvalo organizma ax.gif ir visad pusryciauju mirksiukas.gif
QUOTE(Myllia @ 2010 11 01, 10:40)
tunas tik karta per menesi,

o vat del zuvu ir silkiu visokiu ir kitu zuvu tai skaiciau kad nevalgyti pagautu baltijos juroje nes ji lb uztersta ir zuvys taip uzterstumais persisunkusios taigi geriau vartoti kitose jurose pgautose o ypac tai taikoma pangasijom nes jos visokiais brudais seriamos kad greiciau uzaugtu...nes jos greiciausiai augancio zuvys...taigi pramonininkai rado bizni...priseria jas visokiais hemikalais ir i prekyba...cia kaip su mesiniais visciukais...kad tik greiciau ir kad pinigeliu daugiau uzkalt...taigi atsargiai del zuvu mirksiukas.gif
QUOTE(duked @ 2010 11 02, 12:12)
ir dar kas idomiausia man buna as kai prasergu mmm.. , man visada ant isores atsiranda skausmingas pulinukas, kai;p spuogas, sakyciau ir suka..suka ji.. kaip buna zinai ant veido giluminis.., viena karta ispauzdziau as ji tai isejo kaip buna tos sunvotes.. sako nuo endo.. daktaras.., o kaip jus manote merginos?

pirmas dalykas kiek supratau kad tau nedaryta LP kaip tada jis nustate kad tau endo?nes endo nustatoma TIK LP metu o kiti budai TIK spejimas o antras dalykas tikrai pirma kart girdziu tokius dalykus kad nuo puliniai atsiranda nuo endo...gal cia nuo kaip kazkuri sake nuo apatiniu kelnyciu ar siaip gal koks skalbiklis dirgina oda...merginos matau kad isiaudrinusios esat del tos endo...nurimkit ir remkites literatura o ne dviraciu isradinekit 4u.gif ramiau mergaites ramiau 4u.gif
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 02, 16:27)
O dar apie hemoroju nieks neužsiminė... turiu ir tą. Ne paties bjauriausio pavidalo, bet... o skausmai tuštinantis per mm irgi nuo endo. Nes anksčiau taip ir jausdavau, jei tik "vidurius varo", vadinasi, pareina mm  schmoll.gif

vat hemaroju ir as turiu isorini ne vidini.. ax.gif bet zinau kaip ji apraminti ir raminu ji pastoviai kiek imanoma...o del tustinimosi tai ir man toks dalykas yra...skauda nerealiai kai sergu....taip cia vienas is endo pozymiu 4u.gif tarp kitko labai slykstus

ir as stoju i sarasiuka 4u.gif
lauraz5 2010 balandzio16d II-IIIst endo pilvapleveje ir ant kiausintakiu voratinklines endometriozines saaugos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 02 lapkričio 2010 - 20:03
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 02, 21:16)
Tai bėk pas gydytoją... Nes iš pradžių aš ir galvojau, kad ovuliacinis kraujavimas, kad implantacinis ar pan. O iš tikrųjų rezultatas nedžiuginantis- cista. Ir atsirado ji, kai visai nesitikėjau... Tik atsikvėpiau lengviau, kad FSH nukrito, kad jau turiu realią galimybę pastoti ir še... O LP pernai rugsėjį daryta  schmoll.gif

Na zinai man tie patepliojimai jau kokius metus, taip nieko ir neranda, tai e vitamina liepia pagerti ir tiek. Maniau kad viskas pasikeis po LP ir sudorotos endo, bet deja. Jokiu pokyciu po LP nepajauciau ir teplioja ir maudzia pilvo apacia, na tik tiek kad visi pojuciau susipneje, bet neisnyke.
Merginos, o kaip jums tas hemarojus pasireiskia? Man isoriskai nieko nesimato, bet kartais buna pakraujavimu po didelio. Ar man jau cia ir sia liga isipaisyti? doh.gif

Registruojuosi ir as: LP 2010 rugsejis; endo I, bet netoli II stadijos. Vaiku O, o taip nors vieno norisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalcisdalcis: 02 lapkričio 2010 - 20:47
QUOTE(lauraz5 @ 2010 11 02, 20:58)
antras dalykas tikrai pirma kart girdziu tokius dalykus kad nuo puliniai atsiranda nuo endo...

pritariu tau, čia gi jau panika pasėta buvo doh.gif mergos tepliojimai, skausmai ir t.t. susiję su endo o visa kita NE; to betrūko kad riebiai privalgius ir sustojus skrandžiui irgi endo kaltintumėt. tikrai truputį paskaitinėkite kokie yra simptomai ir SAU endometriozę "išsirašykit"TIK po LP doh.gif

fuu tai ir norisi prisigerti giros po tokios panikos

Siguliukas: LP vasarį; endo IV stadija; endo cista kairėje kiaušidėje.

Kuri visą šią info sukels į naują temą? g.gif Aš pasuoju, nes kitas dvi temas prižiūriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 11 02, 21:45)
Merginos, o kaip jums tas hemarojus pasireiskia? Man isoriskai nieko nesimato, bet kartais buna pakraujavimu po didelio. Ar man jau cia ir sia liga isipaisyti?
Registruojuosi ir as: LP 2010 rugsejis; endo I, bet netoli II stadijos. Vaiku O, o taip nors vieno norisi.

tau itariu kad vidinis jei kraujuoja...ojojoj nelauk zinok nes jis rimtas dalykas..jei jau kraujuoja kad tik neuztemptum per ilgai mirksiukas.gif man tai skauda ji kai uzkieteje viduriai skausmingai turstinuosi ir siaip skauda kartais kai uzpakaliukas susunta neaisku nuo ko...gal ir zinau nuo ko nes pas mane pienlige pastoviai kartojasi tai buna daug isskyru ir jos dirgina hemaroju...pas MB vidinis...jei tokia problemele yra butinai pas gydytoja ir kuo greiciau tuo labiau kad kraujuoja!!! blink.gif o profilaktikai patarciau daugiau obuoliuku valgyti padeda 4u.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 02, 22:14)
pritariu tau, čia gi jau panika pasėta buvo  doh.gif  mergos tepliojimai, skausmai ir t.t. susiję su endo o visa kita NE; to betrūko kad riebiai privalgius ir sustojus skrandžiui irgi endo kaltintumėt. tikrai truputį paskaitinėkite kokie yra simptomai ir SAU endometriozę "išsirašykit"TIK po LP  doh.gif

drinks_cheers.gif pritariu 100%
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 02, 22:14)
Siguliukas: LP vasarį; endo IV stadija; endo cista kairėje kiaušidėje.
cool.gif

Mano duomenys statistikai butu tokie: 2010 m. birzeli LP, nustatyta endo II stadijoje (pagrinde pilvapleveje).
Galbut butu idomu registruoti, ar buvo bandyta IUI / IVF ir kaip sekesi, ka galvojate? Mano atveju, papildomai butu - pirmas IUI - 2010.08, antras - 2010.10. Deja, be rezultato verysad.gif
Atsakyti