QUOTE(Ice tea @ 2010 11 05, 10:30)
Reiktų dar ir mmazuliukę įtraukti

Tik aš nelabai žinau tikslių duomenų, bet PASIKAPSTYSIU
as kiek atsimenu mmazuliuke turejo 4st endo
QUOTE(meskos @ 2010 11 05, 16:38)
*Ir ka, pas vyra pablogejo rezultatai,
ne tragiski, bet siulo IUI..aisku pries tai konsultuotis jam pas androloga..
**Tai man stimuliuotis prasmes neber, be to ir naturaliai vyksta,
*** galvoju pagerciau KT gal bent mesnesi kol su juo aiskinsis?? gal endo paslopins, nes nors ne daug bet truputi teplioja vel..Kitu simptomu dar nera..
*viena IUI darymo priezastis ta, kad jei vyro gyvaciukai silpnoki daroma IUI juk jos metu jie atplaunami ir paliekami patys stipriausi...
**o del stimuliacijos tai yra toks dalykas , kad stimuliuojantis uzauga daugiau folikulu t.y gali uzaugti 2,3,4,5 folikulai kai tuo tarpu naturaliai uzauga tik 1 daugiu daugiausiai 2...taigi stimuliuotis yra gerai...stimuliacijos padidina tikimybe pastoti...tik tiek kad moteriskes kurios turi endo tai ir minusas todel kad stimuliantai skatina endo augima...
***na ir as taip galvojau kai pas mus buvo numatytas ilgas zarazu gydymas maniau pagerti KT per ta laika...juk gal uzmigdyciau endo bet paskui priejau isvados kad gersiu vienasale uzgina ir KT nevartosiu, nors mano situacijoje laukti neparanku...bet jau tie vaistai mano organizma tiek issekino kad baisu...
QUOTE(Iride @ 2010 11 05, 20:13)
Treisa ir parodem visa tu rezultatu suvestine jis paklausinejo tokiu paprastu dalyku, ar vyras per antra/ trecia tyrima is pradziu
neprasove pro sali, pries kiek laiko turejom ND ir pan. Nu tai aisku, abu kartai buvo ir pro sali, o diena pries buvo ir ND. Taigi Treisas idave indeli vyrui, liepe eiti i kambariuka ir susikaupti, kad jokiu pro sali nebutu (
nes kiek suptratau tuose pirmuosiuose suviuose visa jega slypi 
). Ir ka - kuo puikiausi rezultatai gavosi. Va, koks detektyvas
pirmas dalykas patys pirmi lasai lb svarbus bent mums taip sake androloge bet MB irgi nejo taip istaikyt...bet as pries IUI nupirkau ne 25ml indeli bet 50ml berods tokie ismatavimai jau nebepamenu bet kad didesni tai tas didesnis daug geriau...geriau ji nusipirkit pries visa procedura..
o antras dalykas pries IUI nepatartina daryti ND sako turi susilaikyti 1-2 dienas...mes irgi pries 1-a IUI ND darem ir nukentejo musu kiekis...db zinosim...o is kur mum zinot jei gydytoja nieko nesake aciu D yra SM cia ir gavau naudingu patarimu