Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(meskos @ 2010 11 05, 17:06)
Visa kursa tu zoliu ar KT ?smile.gif  blush2.gif

Aš apie ŽOLES tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aišku ir KT reiktų BENT 3 ciklus sugerti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 08, 08:53)
Aš apie ŽOLES  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aišku ir KT reiktų BENT 3 ciklus sugerti  mirksiukas.gif

BET ne visos žolės suderinamos su KT schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 08, 09:05)
BET ne visos žolės suderinamos su KT  schmoll.gif

Aš juk ir sakau, kad BM NEGALIMA gerti su KT mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.MAMA#1,kol dar nieko nedare, baik save nuteikineti blogomis mintimis mirksiukas.gif Bus viskas aisku, kai operacija padarys
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 08, 11:07)
Aš juk ir sakau, kad BM NEGALIMA gerti su KT  mirksiukas.gif

Aš nusipirkau Jadvygos žolių nuo endometriozės. Jau ryte paragavau, koks skonis. Manau, nepakenks. Tik kaip su ''Thibonu'' ir ''Dexamethasonu'' ryšys tai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 08, 13:40)
Aš nusipirkau Jadvygos žolių nuo endometriozės. Jau ryte paragavau, koks skonis. Manau, nepakenks. Tik kaip su ''Thibonu'' ir ''Dexamethasonu'' ryšys tai nežinau  g.gif

Gal Nr.11 g.gif Jinai NE NUO ENDOMETRIOZĖS schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 08, 16:16)
Gal Nr.11  g.gif Jinai NE NUO ENDOMETRIOZĖS  schmoll.gif  schmoll.gif

Tai nuo ko ji? Pasirodė ne itin kažkuo ypatingas skonis. arbata kaip arbata... Žodžiu, patirtis sako,kad neveiksminga?
Papildyta:
Ketvirtadienį keliauju pas Krūminį. Nesitikiu gerų prognozių, bet vis tiek reikia pasirodyti, kad patvirtintų ar paneigtų trečią cistą... unsure.gif Žolės nelabai ką ir padės, kai IIIst,o gal jau ir daugiau...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 08, 14:22)
Tai nuo ko ji? Pasirodė ne itin kažkuo ypatingas skonis. arbata kaip arbata... Žodžiu, patirtis sako,kad neveiksminga?

"Arbata su augalais, kurie naudojami endometrito gydymui." O endometritas – "tai gimdos gleivinės uždegimas. Infekcija gali plisti į gimdos raumeninį sluoksnį, kiaušintakius, kiaušides ir pilvaplėvę bei sukelti dubens uždegiminę ligą. Tai polimikrobinė liga, būna nustatomi 2-3 sukėlėjai. Endometritu dažniausiai susergama po gimdymo, nėštumo nutraukimo, spiralės įstatymo, akušerinių ir ginekologinių operacijų."
Ir dar apie jį rolleyes.gif

Aš pati buvau susigundžius šia arbata ir sugėriau vieną pakuotę, bet kai įsigilinau nuo ko, tai nieko jinai bendro neturi su endometrioze, nors vaistininkė galvą guldė, kad ir nuo endo tinka. Pati Jadvyga nesiteikė atsakyti į mano klausimus e-paštu verysad.gif
Atsakyti

Aš pati buvau susigundžius šia arbata ir sugėriau vieną pakuotę, bet kai įsigilinau nuo ko, tai nieko jinai bendro neturi su endometrioze, nors vaistininkė galvą guldė, kad ir nuo endo tinka. Pati Jadvyga nesiteikė atsakyti į mano klausimus e-paštu verysad.gif
[/quote]

Sveikutes, as irgi sita arbatele geriau menesi saziningai, nes taip pat maniau kad nuo endo.. O dabar geriu paprasta nuo gimdos uzdegimu, nes man kadangi jie pastoviai kartojasi, tai zinokit padeda..Penktad pas gyd VK buvau, tai sake kad nuo endo bent jau pas mane gimdoj nespecifiniai kazkokie uzegiminiai yra simptomai.. Tai man tos Jadvygos zoles siaip ar taip padeda..paziurekit del tepliojimu po mmm.. O seip kadangi kaip ir jauciau suaktyvejima endo, menesi du labai ziurejau del maisto, negeriau visai kavos, nevalgiau jokiu pieno produktu ( pries tai buvo mano einamiausi:)), per mm negalima saldumynu, bandeliu ir t.t. zodziu pasiskaiciau rekomendaciju uzsienio internetuose, daugiausiai vokisku, ir zinokit va per sias mm kazkaip nebuvo bedu. Gal sutapimas, bet nebuvo skausmingo tustinimosi, paskaudejo pirma ir antra mm diena, po to net nemaude ir patepliojo tik viena diena..Gal is tikruju maistas, arbateles, gali kazkiek pristabdyti ir palengvinti..O dabar kol pakartotinai tirsis MB geriu KT.. bet nenoreciau ju gerti daugiau kaip menesio..
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 08, 16:28)
"Arbata su augalais, kurie naudojami endometrito gydymui." O endometritas – "tai gimdos gleivinės uždegimas. Infekcija gali plisti į gimdos raumeninį sluoksnį, kiaušintakius, kiaušides ir pilvaplėvę bei sukelti dubens uždegiminę ligą. Tai polimikrobinė liga, būna nustatomi 2-3 sukėlėjai. Endometritu dažniausiai susergama po gimdymo, nėštumo nutraukimo, spiralės įstatymo, akušerinių ir ginekologinių operacijų."
Ir dar apie jį  rolleyes.gif

Aš pati buvau susigundžius šia arbata ir sugėriau vieną pakuotę, bet kai įsigilinau nuo ko, tai nieko jinai bendro neturi su endometrioze, nors vaistininkė galvą guldė, kad ir nuo endo tinka. Pati Jadvyga nesiteikė atsakyti į mano klausimus e-paštu  verysad.gif

Tiksliai, dabar atsiminiau, apie tai kalba kažkada jau buvo, tik iš galvos išrūko... Ai, kur mūsų neprapuola... O Jadvygos požiūris keistokas, negi nežino ar internetu nemoka naudotis...
Atsakyti
QUOTE(MAMA#1 @ 2010 11 06, 16:46)
Sveikos smile.gif Sugalvojom su vyru, kad reikia dukrytei sesutės, nuėjau pas gydytoją pasitarti,

QUOTE(MAMA#1 @ 2010 11 07, 21:54)
Perskaičiau visą temą ir optimizmas išgaravo...

mes tu tas mintis is galvos kol dar nera diagnozuota endo mirksiukas.gif viskas cia bus gerai ir neprisisvaik per daug mirksiukas.gif pamatysi isoperuos ir kaip planavai supuosi greitu laiku mazyli mirksiukas.gif to ir linkiu labiausiai mirksiukas.gif 4u.gif
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 08, 15:26)
Ketvirtadienį keliauju pas Krūminį. Nesitikiu gerų prognozių, bet vis tiek reikia pasirodyti, kad patvirtintų ar paneigtų trečią cistą

na va kaip saunu girdeti kad galu gale susitarei su geru specu mirksiukas.gif laukiam ka jis pasakys ir pakomentuos ir metam merginos is galvos pesimistiskas nuotaikas is galvos... mirksiukas.gif 4u.gif

visom po balioneli kas liudi 4u.gif 4u.gif 4u.gif nuotaikai pakelti
Atsakyti
lauraz5, o kaip tu laikaisi? rolleyes.gif
Atsakyti