Aš pati buvau susigundžius šia arbata ir sugėriau vieną pakuotę, bet kai įsigilinau nuo ko, tai nieko jinai bendro neturi su endometrioze, nors vaistininkė galvą guldė, kad ir nuo endo tinka. Pati Jadvyga nesiteikė atsakyti į mano klausimus e-paštu
[/quote]
Sveikutes, as irgi sita arbatele geriau menesi saziningai, nes taip pat maniau kad nuo endo.. O dabar geriu paprasta nuo gimdos uzdegimu, nes man kadangi jie pastoviai kartojasi, tai zinokit padeda..Penktad pas gyd VK buvau, tai sake kad nuo endo bent jau pas mane gimdoj nespecifiniai kazkokie uzegiminiai yra simptomai.. Tai man tos Jadvygos zoles siaip ar taip padeda..paziurekit del tepliojimu po mmm.. O seip kadangi kaip ir jauciau suaktyvejima endo, menesi du labai ziurejau del maisto, negeriau visai kavos, nevalgiau jokiu pieno produktu ( pries tai buvo mano einamiausi:)), per mm negalima saldumynu, bandeliu ir t.t. zodziu pasiskaiciau rekomendaciju uzsienio internetuose, daugiausiai vokisku, ir zinokit va per sias mm kazkaip nebuvo bedu. Gal sutapimas, bet nebuvo skausmingo
tustinimosi, paskaudejo pirma ir antra mm diena, po to net nemaude ir patepliojo tik viena diena..Gal is tikruju maistas, arbateles, gali kazkiek pristabdyti ir palengvinti..O dabar kol pakartotinai tirsis MB geriu KT.. bet nenoreciau ju gerti daugiau kaip menesio..