QUOTE(Levanda81 @ 2010 11 11, 10:36)
Sveikos mergaitės
Man vakar darė LP, kurios metu paaiškėjo, kad man nėra JOKIOS ENDOMETRIOZĖS!!!!
Ačiū JUMS VISOMS už palaikymą

nes man ta endometriozė, nustatyta prieš mėnesį ir dar sus tadija buvo kaip iš giedro dangaus kaip sakoma
Oi kokios saunios naujienos!

Lauksim dabar griztant pas mus su teigiamu testuku
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 11, 13:30)
Mane nervas ima nuo pat ryto, labai bijau išgirsti, ką pasakys Krūminis... Tie daktarai man tiek baimės per šiuos metus įvarė, kad per visą gyvenimą tiek neturėjau. Negana to, dar šiandien perštėjimas, ar kaip tą jausmą pavadinti, prasidėjo... O tik prieš kelias dienas sugėriau nuo pūslės uždegimo vaistus. Padarė šeimos gydytoja šl. tyrimą užvakar - daugiau tik eritrocitų. Žodžiu, eik ir būk laiminga. Jaučiuosi tokia vaikščiojanti nelaimė, kad nežinau, nuo kurio galo pradėt skųstis ir kokiam gydytojui...
Mes su tavimi

Kad ir ka isgirstum, tai jau zingsnis i prieki, zinojmas tai jega

Butinai parasyk kai grisi.
QUOTE(MAMA#1 @ 2010 11 11, 13:38)
Grįžau iš ligoninės, po LP ... Patvirtino endometriozę ir dar IV stadiją

. Reiks tris mėn gert kontraceptikus. Tada dar tris mėnesius turėsiu bandymams pastoti... Gal žinot kokių nors naturalių priemonių kaip galėčiau kuo geriau paruošti save, sustiprint organizmą nėštumui? Optimizmo, pozityvaus mąstymo, saviįtaigos ir t.t. man netrūksta
Eina sau....

Kad optimizmo uztenka tai saunu

Dar pabandyk is kasdienybes isbraukti kava ir bet koki kita kofeina, cukru, pieno produktus, raudona mesa, produktus is baltu miltu... Visi sie produktai padeda endo bujoti. Kuodaugiau riebios zuvies, darzoviu ir vaisiu.
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 11, 14:26)
**Aš tai geriu Tianshi papildus- Spiruliną ir Cordicepsą
Apie spirulina girdejusi labai gerus atsiliepimus

Ir mano akupunkturiste juos rekomendavo, gal reikes nusipirkti

Beje, biciu pikis ir visi kiti biciu produktai labai naudingi vartoti pries nestuma, tik beda, kad endo irgi medu megsta