Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

[quote=lauraz5,2010 11 08, 20:59]
visom po balioneli kas liudi 4u.gif 4u.gif 4u.gif nuotaikai pakelti

ŠITOJ KOVOJ box.gif AIŠKU KĄ PALAIKOM - KAIRĖJ ENDO GAUNA Į KAULUS. AČIŪ UŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 08, 20:07)
  ŠITOJ KOVOJ box.gif AIŠKU KĄ PALAIKOM -  KAIRĖJ ENDO GAUNA Į KAULUS. AČIŪ UŽ 4u.gif

nesunku dalinti gera nuotaika...bele macytu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 11 09, 13:02)

nieks nesileidžia į gossip.gif Apatija...
Atsakyti

[/quote]
Sveikutes, as irgi sita arbatele geriau menesi saziningai, nes taip pat maniau kad nuo endo.. O dabar geriu paprasta nuo gimdos uzdegimu, nes man kadangi jie pastoviai kartojasi, tai zinokit padeda..Penktad pas gyd VK buvau, tai sake kad nuo endo bent jau pas mane gimdoj nespecifiniai kazkokie uzegiminiai yra simptomai.. Tai man tos Jadvygos zoles siaip ar taip padeda..paziurekit del tepliojimu po mmm.. O seip kadangi kaip ir jauciau suaktyvejima endo, menesi du labai ziurejau del maisto, negeriau visai kavos, nevalgiau jokiu pieno produktu ( pries tai buvo mano einamiausi:)), per mm negalima saldumynu, bandeliu ir t.t. zodziu pasiskaiciau rekomendaciju uzsienio internetuose, daugiausiai vokisku, ir zinokit va per sias mm kazkaip nebuvo bedu. Gal sutapimas, bet nebuvo skausmingo tustinimosi, paskaudejo pirma ir antra mm diena, po to net nemaude ir patepliojo tik viena diena..Gal is tikruju maistas, arbateles, gali kazkiek pristabdyti ir palengvinti..O dabar kol pakartotinai tirsis MB geriu KT.. bet nenoreciau ju gerti daugiau kaip menesio..
[/quote]
Nu va kaip idomiai. As irgi prisiskaicius apie dietu nauda, bet kol kas nelabai sekasi ju laikyti, bandau daugiau vaisiu ir darzoviu valgyti, maziau cukraus, kavos tik vienas puodelis per diena ir pan. Bet sia savaite tai ziauriai nesiseka, nes MB vienoj firmelej dirbo, kur jam dezemis pyragelius kiso doh.gif Saldytuva atsidarius, tai tik jie ir tesimato doh.gif Kazkokia tragedija...

Dar noriu akupunktura pasidziaugti, tpfu tpfu tpfu, po antro seanso nebeskauda nieko bigsmile.gif O siaip skausmai nuo endo kasdien kankindavo.
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2010 11 09, 20:02)
dezemis pyragelius kiso  doh.gif  Saldytuva atsidarius, tai tik jie ir tesimato  doh.gif  Kazkokia tragedija...

Dar noriu akupunktura pasidziaugti, tpfu tpfu tpfu, po antro seanso nebeskauda nieko  bigsmile.gif O siaip skausmai nuo endo kasdien kankindavo.

O gal nuo pyragėlių pagerėjo, nepagalvota apie tai? biggrin.gif O jei rimtai, tai smagu, kad akivaizdus gerėjimas. Man vien tik nuo "Duphastono" savijauta pagerėjo. Aišku, nežinau, kada mm ateis. Ar vėl po 2 sav, ar ištems visą normalų ciklą.
Atsakyti
O siaip skausmai nuo endo kasdien kankindavo.
[/quote]

Kankinuosi su sono skausmais unsure.gif Praeita menesi cista turejau, tai buvo aisku kodel skauda, o si menesi praskaudejo istisai, nuejau vakar pas gyd.,- nieko nerado. Paklausiau is kur toks tempentis diegentis skausmas, nieko neatsake..
Turiu I stad. endo, negi tai gali buti to priezastis?? verysad.gif
Atsakyti
[quote=sanzile,2010 11 09, 20:12]
O siaip skausmai nuo endo kasdien kankindavo.
[/quote]

Kankinuosi su sono skausmais unsure.gif Praeita menesi cista turejau, tai buvo aisku kodel skauda, o si menesi praskaudejo istisai, nuejau vakar pas gyd.,- nieko nerado. Paklausiau is kur toks tempentis diegentis skausmas, nieko neatsake..
[/quote]
Pas mane ir I stadija ir pries LP beveik visa laika jausdavau kairi sona ar pilvo apacia. Net ant sono negaledavau guleti, nakti prabusdavau nuo tempimo jausmo an net skausmo. Po LP savijauta daug geresne, kartais net pamirstu apie ta bjaurybe thumbup.gif
Atsakyti
[quote=kristinuke,2010 11 09, 19:06]
O gal nuo pyragėlių pagerėjo, nepagalvota apie tai? biggrin.gif O jei rimtai, tai smagu, kad akivaizdus gerėjimas. Man vien tik nuo "Duphastono" savijauta pagerėjo. Aišku, nežinau, kada mm ateis. Ar vėl po 2 sav, ar ištems visą normalų ciklą.
[/quote]
lotuliukas.gif nuo tu pyrageliu visa nakti skrandi skaudejo lotuliukas.gif

O gali papasakoti, kaip duphastonu endo gydoma? Cia pastoviai ji gerti reikia? Tipo kaip KT gaunasi? g.gif

[quote=sanzile,2010 11 09, 19:12]

[/quote]

[/quote]
Na matai, jeigu endo, tai kaip jie per paprasta apziura ja ras? Ir skausmas nuo stad. nepriklauso.. O gal skauda visai nuo kitko, sunku pasakyti unsure.gif console.gif

[quote=dalcisdalcis,2010 11 09, 21:32]

Pas mane ir I stadija ir pries LP beveik visa laika jausdavau kairi sona ar pilvo apacia. Net ant sono negaledavau guleti, nakti prabusdavau nuo tempimo jausmo an net skausmo. Po LP savijauta daug geresne, kartais net pamirstu apie ta bjaurybe thumbup.gif
[/quote]
Na saunu, kad nors po LP pagerejo thumbup.gif
Atsakyti
Neaisku visiskai.. Man pries LP neskaudejo nieko, tik mmm baisios budavo, o po LP negana nezmoniskai skausmingos mmm, bet ir sonas skaudamas visa cikla.. doh.gif
Atsakyti
Sanzile, iš savo patirties tegaliu pasakyti, kad man po pranykusių cistų, šoną dar kelis sekančius ciklus mausdavo ir skaudėdavo. Jau vienu metu net maniau, kad tie skausmai niekada nepasibaigs.
Gal ir tau taip organizmas reaguoja į buvusią cistą..
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 11 09, 22:19)
Sanzile, iš savo patirties tegaliu pasakyti, kad man po pranykusių cistų, šoną dar kelis sekančius ciklus mausdavo ir skaudėdavo. Jau vienu metu net maniau, kad tie skausmai niekada nepasibaigs. 
Gal ir tau taip organizmas reaguoja į buvusią cistą..

Labai nedaug zmogui reikia.. po tavo zodziu man jau lengviau smile.gif Noriu tiketi, kad man taip ir yra kaip tu sakai rolleyes.gif
Atsakyti