QUOTE(linuke79 @ 2010 11 12, 08:48)
O, siaube, endo atsinaujina per metus,kaip ji man igryso

.Pas mane tuoj bus puse meteliu, ai kazkaip rankos svyra jau

Kaip nieko nesigauna,taip nesigauna...
na dar visai nedaug, brangioji, taigi nosyte aukstyn ir vel i tikslo siekima kimbam
QUOTE(vovera @ 2010 11 12, 21:54)
O tai sis IUI stimuliuotame cikle bus? Na taip, jeigu jau 9 ciklai praeje, tikrai nera cia ko zaisti ir naturaliai planuoti
na mes jau darem 1IUI bet neigiamas buvo...o prastova buvo ne del savo paciu noru bet del to kad pas MB rado zarazu bjauriu ir plius dar leukocitu belenkiek...niekaip nepavyksta ju atsikratyti...gydytoja sako kad reikia normaliai issigydyti...o tai reiskia kad man ner ko laukt bet pradet KT gert jei ir sis kartas bus nerezultatyvus
QUOTE(MAMA#1 @ 2010 11 13, 13:54)
Mane operavusios gydytojos nuomone, geriausias vaistas nuo endometriozės - nėštumas...
aha man irgi taip sake.....bet idomu kaip pastoti jeigu neina???
QUOTE(miliusia @ 2010 11 13, 21:09)
Labas vakaras

Mergaite noreciau paklaust jusu man paprastos apziuros metu gine uzciuope kad yra endometrioze makstes galinei seneliei ar gali taip but?Dar pas jus skaiciau kad per mmm tustinantys labai skauda pilvas tai man taip ir yra,as net bijau eit i tulika ypac pirmom dienom
pirmas dalykas endo nenustatoma jokiais budais nei echo nei paprastos apziuros metu, jos buvima diagnozuota TIK laparaskopijos metu....kiti budai TIK speliojimai...taigi siulau paieskoti kito gydytojo.
QUOTE(miliusia @ 2010 11 14, 10:22)
Labas rytas

Ir dar jinai man pasake kad sita vieta neoperuojama ir tik KT reiks gert ilga laika

kita savaite nueisiu pas kita gyd. ka jis pasakys man.Man taip baisu pasidare
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 14, 11:43)
Nežinau nė ką daryt, nė ką galvot... Ir vėl prasidėjo mm

Sako, gerti "duphaston" ne anksčiau kaip 16 c. d., bet aš jos net nesulaukiu... Ir čia ne šiaip pakraujavimas. Atsikėlus nuėjau į tūliką ir pradėjo kraujas pliūpsniais šalintis. Taip kad ne teplioja, o rimtai kraujuoja. Ir nesuprantu, ar aš vienetinis atvejis, ar gydytojai ne tie...

siaubas siaubelis

kas cia tau db yra

laikau kumstelius, kad tik rastu ta priezasti kas sukelia tokius negalavimus nes man jie tokie rimti atrodo