Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Rute @ 2010 11 14, 09:52)
Man dar kelis mėnesius po vaistų gėrimo baladojosi. Paskui praėjo. Kad pamažinti baladojimąsį, dar vienu metu gėriau širdies raumenį stiprinančius vaistus - mildornate. Žodžiu, reikia ilgesnio laiko, kad viskas atsistatytų į vietas.  4u.gif 

o tai po kiek laiko paskui pas tave atsistatė ritmas. Tiesa, pakartojau TES tyrimus po 1 mėn be Thybon'o žinok vistiek jo pas mane nėr. o tau pirmą ciklą TES atsistatė?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 14, 10:16)
o tai po kiek laiko paskui pas tave atsistatė ritmas. Tiesa, pakartojau TES tyrimus po 1 mėn be Thybon'o žinok vistiek jo pas mane nėr. o tau pirmą ciklą TES atsistatė?
Bijau ir pameluoti, bet nuo vasario pabaigos nutraukiau thyboną, tai balandį man dar tie pabaladojimai buvo, o paskui vis retėjo. Aš balandį dar mildronatą savarankiškai pagėriau, gal jis kažkiek įtakos turėjo, o gal mano psichologija suveikė, bet po jo pagėrimo situacija pagerėjo. Tiesą sakant širdies pabaladojimus jaučiau ilgai, galima sakyti iki vasaros (žinoma, jie vis retesni ir retesni buvo).

TES nekartojau iškarto. Man tada ne iki jo buvo, tuomet aš rankiojausi ar tikrai gydžiau sveiką skydliaukę. Gegužės pabaigoj, birželio pradžioj - mano TES jau tilpo į normaliausias normas ir tikrai nebuvo žemas. Kiek Kazanavičius man yra minėjęs Thybonas turi ilgalaikį poveikį, jo poveikis pranyksta per pusmetį.

Mergytės, Atsiprašau už off topic šioje temoje biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau nė ką daryt, nė ką galvot... Ir vėl prasidėjo mm unsure.gif Sako, gerti "duphaston" ne anksčiau kaip 16 c. d., bet aš jos net nesulaukiu... Ir čia ne šiaip pakraujavimas. Atsikėlus nuėjau į tūliką ir pradėjo kraujas pliūpsniais šalintis. Taip kad ne teplioja, o rimtai kraujuoja. Ir nesuprantu, ar aš vienetinis atvejis, ar gydytojai ne tie...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 14, 10:43)
Nežinau nė ką daryt, nė ką galvot... Ir vėl prasidėjo mm  unsure.gif Sako, gerti "duphaston" ne anksčiau kaip 16 c. d., bet aš jos net nesulaukiu... Ir čia ne šiaip pakraujavimas. Atsikėlus nuėjau į tūliką ir pradėjo kraujas pliūpsniais šalintis. Taip kad ne teplioja, o rimtai kraujuoja. Ir nesuprantu, ar aš vienetinis atvejis, ar gydytojai ne tie...

jetaus nu bet pas tave tai baisuma su tokiais kraujavimais, aš taip norėčiau kad priežastis būtų kokia g.gif Man taip ginekologinėm bėdom kvepia g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 14, 10:43)
Nežinau nė ką daryt, nė ką galvot... Ir vėl prasidėjo mm  unsure.gif Sako, gerti "duphaston" ne anksčiau kaip 16 c. d., bet aš jos net nesulaukiu... Ir čia ne šiaip pakraujavimas. Atsikėlus nuėjau į tūliką ir pradėjo kraujas pliūpsniais šalintis. Taip kad ne teplioja, o rimtai kraujuoja. Ir nesuprantu, ar aš vienetinis atvejis, ar gydytojai ne tie...
nežinau pas ką tu lankaisi, bet tau reiktų normalaus speco, o ne paprastos poliklinikos ginės. Manyčiau, gydytojai ne tie, nes normalus gydytojas ieškotų dėl ko kraujuoja. Ir dar vienas dalykas - aš prašyčiau histeroskopijos. Bijau gąsdinti, bet visokie kraujavimai gali būti esant gimdoje polypams ir kt. darinukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 11 14, 11:07)
Bijau gąsdinti, bet visokie kraujavimai gali būti esant gimdoje polypams ir kt. darinukams  4u.gif

vat ir man panašu į tai
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 11 13, 10:05)
Kristinuke, tai saunu, kad normos ribose drinks_cheers.gif [COLOR=fuchsia]O,tai Vovera, kokie tie reikalavimai nemokama IVF?

Reikalavimai tokie, kad negali tureti vaiku, o mes jau turim po viena, nesvarbu kad dideli.... Tai vat ir liekam ant ledo...

QUOTE(MAMA#1 @ 2010 11 13, 13:54)
Mane operavusios gydytojos nuomone, geriausias vaistas nuo endometriozės - nėštumas...

Cha cha, juokas per asaras, lengva taip gydytojams pasakyti, o kaip pastoti, jeigu endo pagalius i ratus kaisioja???

QUOTE(kristinuke @ 2010 11 14, 11:43)

Nu jetaus, tai kiek trunka tavo ciklas???? Butinai keisk gydytoja ir ieskok priezasciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 11 12, 08:48)
O, siaube, endo atsinaujina per metus,kaip ji man igryso verysad.gif .Pas mane tuoj bus puse meteliu, ai kazkaip rankos svyra jau verysad.gif Kaip nieko nesigauna,taip nesigauna...

na dar visai nedaug, brangioji, taigi nosyte aukstyn ir vel i tikslo siekima kimbam mirksiukas.gif
QUOTE(vovera @ 2010 11 12, 21:54)
O tai sis IUI stimuliuotame cikle bus? Na taip, jeigu jau 9 ciklai praeje, tikrai nera cia ko zaisti ir naturaliai planuoti  g.gif

na mes jau darem 1IUI bet neigiamas buvo...o prastova buvo ne del savo paciu noru bet del to kad pas MB rado zarazu bjauriu ir plius dar leukocitu belenkiek...niekaip nepavyksta ju atsikratyti...gydytoja sako kad reikia normaliai issigydyti...o tai reiskia kad man ner ko laukt bet pradet KT gert jei ir sis kartas bus nerezultatyvus ax.gif
QUOTE(MAMA#1 @ 2010 11 13, 13:54)
Mane operavusios gydytojos nuomone, geriausias vaistas nuo endometriozės - nėštumas...

aha man irgi taip sake.....bet idomu kaip pastoti jeigu neina??? g.gif
QUOTE(miliusia @ 2010 11 13, 21:09)
Labas vakaras 4u.gif Mergaite noreciau paklaust jusu man paprastos apziuros metu gine uzciuope kad yra endometrioze makstes galinei seneliei  ar gali taip but?Dar pas jus skaiciau kad per mmm tustinantys labai skauda pilvas tai man taip ir yra,as net bijau eit i tulika ypac pirmom dienom doh.gif

pirmas dalykas endo nenustatoma jokiais budais nei echo nei paprastos apziuros metu, jos buvima diagnozuota TIK laparaskopijos metu....kiti budai TIK speliojimai...taigi siulau paieskoti kito gydytojo. mirksiukas.gif
QUOTE(miliusia @ 2010 11 14, 10:22)
Labas rytas 4u.gif Ir dar jinai man pasake kad sita vieta neoperuojama ir tik KT reiks gert ilga laika doh.gif kita savaite nueisiu pas kita gyd. ka jis pasakys man.Man taip baisu pasidare doh.gif

QUOTE(kristinuke @ 2010 11 14, 11:43)

verysad.gif unsure.gif siaubas siaubelis doh.gif kas cia tau db yra g.gif unsure.gif laikau kumstelius, kad tik rastu ta priezasti kas sukelia tokius negalavimus nes man jie tokie rimti atrodo g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 11 14, 13:07)
nežinau pas ką tu lankaisi, bet tau reiktų normalaus speco, o ne paprastos poliklinikos ginės. Manyčiau, gydytojai ne tie, nes normalus gydytojas ieškotų dėl ko kraujuoja. Ir dar vienas dalykas - aš prašyčiau histeroskopijos. Bijau gąsdinti, bet visokie kraujavimai gali būti esant gimdoje polypams ir kt. darinukams  4u.gif

Lankausi aš pas normalią ginekologę, kuri ne vien poliklinikoj dirba, yra skyriaus vedėja, be to, tikrai profesionali. Tik niekada nepakenkia kita nuomonė, todėl patarė kreiptis i Krūminį. Bet dėl tų kraujavimų man abu sakė tą patį - gerti "Duphaston" nuo 16 c. d. Tik, deja, man ir vėl kraujavimas prasidėjo anksčiau. Šiandien kokia 14 c. d., nes taip tiksliai nustatyti, kada mm prasidėjo sunku, mat nebuvo nustoję tepliot, po truputį kraujuot. Endokrinologas, matyt, puikių skydliaukės rezultatų taip pat nepamatė, nes "Thybon" dozę padidino. Žodžiu, nei šis, nei tas... Apie polypus ar pan. niekas neužsiminė, realiausias variantas hormonai netvarkoj. Tik manęs tai neguodžia. Nervinausi, kai kažkoks klimaksas prikalbėtas buvo, paskui, kad hormonai blogi, paskui, kad kraujavimas prasidėjo, kad cistą apžiūrėjo, dabar vėl kraujavimas, bet lyg ir cistos nėr... O kad nusiraminčiau, gal ir visa kita pasitvarkytų kiek daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 14 lapkričio 2010 - 22:12
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 14, 23:09)
Lankausi aš pas normalią ginekologę, kuri ne vien poliklinikoj dirba, yra skyriaus vedėja, be to, tikrai profesionali. Tik niekada nepakenkia kita nuomonė, todėl patarė kreiptis i Krūminį. Bet dėl tų kraujavimų man abu sakė tą patį - gerti "Duphaston" nuo 16 c. d. Tik, deja, man ir vėl kraujavimas prasidėjo anksčiau. Šiandien kokia 14 c. d., nes taip tiksliai nustatyti, kada mm prasidėjo sunku, mat nebuvo nustoję tepliot, po truputį kraujuot. Endokrinologas, matyt, puikių skydliaukės rezultatų taip pat nepamatė, nes "Thybon" dozę padidino. Žodžiu, nei šis, nei tas... Apie polypus ar pan. niekas neužsiminė, realiausias variantas hormonai netvarkoj. Tik manęs tai neguodžia. Nervinausi, kai kažkoks klimaksas prikalbėtas buvo, paskui, kad hormonai blogi, paskui, kad kraujavimas prasidėjo,  kad cistą apžiūrėjo, dabar vėl kraujavimas, bet lyg ir cistos nėr... O kad nusiraminčiau, gal ir visa kita pasitvarkytų kiek daugiau...

na kaip supratau is tavo pasakymo lyg hormonai netvarkoj...galbut senokai tyreisi?ir verta vel juos issitirti..nes kiek pamenu kad pasakojai kad sutvarke hormonus lyg buvo aprime g.gif nu bet blin kas cia per problemos...siaip patarciau gelezies kokius preparatus gerti nes tas kraujavimas...tai gali atsirasti mazakraujyste... g.gif kad tik tau viskas susitvarkytu begalo nuosirdziai tau to linkiu nes problemeles tikrai nemazos...bet kad ir kaip sunku bebutu nenuleisk nosytes 4u.gif tuo labiau kad turi kas isklauso ir pataria plaiko 4u.gif 4u.gif juk mes tam ir esam kad kai sunku palaikytume 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites,noriu paklausti kaip yra gydoma ta ENDOM? man irgi ja itarineja del gausaus kraujavimo kelias dienas mm metu ,skausmingu mmm, ilgu tepliojimu rudai po mmm. egaliu pastoti jau 1.6 metu . po negimdinio nestumo turiu ti viena kiausintaki ir begale saaugu.
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 11 15, 08:13)
labas rytas mergaites,noriu  paklausti kaip yra gydoma ta ENDOM?  man irgi ja itarineja del gausaus kraujavimo kelias dienas mm metu ,skausmingu mmm, ilgu tepliojimu rudai po mmm. egaliu pastoti jau 1.6 metu  .  po negimdinio nestumo turiu ti viena kiausintaki ir begale saaugu.

pirmiau ją patvirtinti reikia, tada jau kalbėsim apie kovą su ja mirksiukas.gif
Atsakyti