QUOTE(kristinuke @ 2010 11 14, 22:09)
Endokrinologas, matyt, puikių skydliaukės rezultatų taip pat nepamatė, nes "Thybon" dozę padidino. Žodžiu, nei šis, nei tas... Apie polypus ar pan. niekas neužsiminė, realiausias variantas hormonai netvarkoj. Tik manęs tai neguodžia. Nervinausi, kai kažkoks klimaksas prikalbėtas buvo, paskui, kad hormonai blogi, paskui, kad kraujavimas prasidėjo, kad cistą apžiūrėjo, dabar vėl kraujavimas, bet lyg ir cistos nėr... O kad nusiraminčiau, gal ir visa kita pasitvarkytų kiek daugiau...
Nuskambės labai skeptiškai, bet vistiek pasakysiu.

Į visą Kazanavičiaus 'gydymą' aš asmeniškai žiūriu nekaip. Jis mane gydė, net nepasakydamas, kad mano hormonai visi normoj. O gėriau aš thyboną virš pusantrų metų ir dozės irgi buvo vis didinamos. Jei ne išpjauta mioma, turbūt ir dabar dar 'reguliuočiau' savo hormonus bei neieškočiau kitų nepastojimo priežasčių. Rezultate susizgribus: skydliaukė gera, jai jokio gydymo nereikia - tai patvirtino 3 endokrinologai pas kuriuos buvau po Kazanavičiaus. Taip, kad nepulčiau pasitikėti vien šituo gydytoju. O tu jau spręsk pati kaip elgtis. Išsiaiškinau, kad Kazanavičius su thybonu eksperimentuoja ir vis bando įrodyti, kad padedant thybono pagalba daugiau moterų pastoja, nors europoje jau seniai tas vaistas ir jo poveikis ištirtas bei atmestas kaip neveiksmingas. Vat tau ir habil. daktaras su reputacija
Kiek žinau, esu tikrai ne viena tokia, kuriai buvo išrašytas thybonas, nors visi hormonai telpa normos ribose. Aš pati ten palikau labai nemenkus pinigus, norėtųsi, kad ir kažko kito neištiktų mano dalia.
Sakyčiau būtų buvę sąžininga iš gydytojo pusės pasakyti, kad pas mane nukrypimų nėra, bet galim paeksperimentuoti su vaistais. Bet jis kaip didžiausia kiaulė, tiesiog išrašė vaistus, ir sakė jos gerti, nes juk 'noriu pastoti'.
Sorry, už paklodę. Matyt šiuo klausimu perdaug nuoskaudos dar likę
Ten, kur protas padeda tašką, viltis visada padeda dar du.[FONT=Times]