Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2010 11 25, 17:49)
Nepamenu- ar geriat kuri nors gintaro rūgštį  g.gif
Papildyta:

Gal kas Raudonoji šaknis naudojot  g.gif

Neužfiksavau, kad kuri būtų minėjusi....
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 25, 16:49)
Nepamenu- ar geriat kuri nors gintaro rūgštį  g.gif
Papildyta:

Gal kas Raudonoji šaknis naudojot  g.gif

Jei rusiskas atitikmuo yra - krasnaja sciotka, tai tada as vartoju smile.gif Panasu, kad man susvelnina simptomus (maziau tepliojimu)
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2010 11 23, 18:40)
Sveika, visu pirma tai siulyciau susirasti kita gine  doh.gif  Visus tuos simptomus ir as turiu, lygiai taip pat kaip ir tau mmm tetrukdavo 2-3 dienas ir taip vargingai, nors lyg su endo kitaip turetu buti. Taigi turiu 3st. Bet velgi, kaip kitos mergyte raso, nebutinai tai bus endo, be laparoskopijos jos nepatvirtinsi. Todel mars pas kita gydytoja  4u.gif  Mes jau beveik tris metus planuojam, ir manau, kad pagrindine nepatojimo priezastis - endo.

QUOTE(lauraz5 @ 2010 11 24, 23:36)
pritariu voverai drinks_cheers.gif keisk gine ir pakeitus kitos iskart prasyk siuntimo del LP cia tavo sveikata ir tik tu gali nuspresti ka su ja daryti...kartais giniu spejimai ir atsikalbejimai gali padaryti daug zalos gerai kad as pati laiku susigriebiau ir pakeiciau paparasta gine i speca...jei ne gal iki siol buciau auginus endo doh.gif tavo isvardyti pozymiai labai panasus i endo ir dar gal daryciau prielaida kad ir saaugu pas tave gali buti g.gif

Aciu uz pasisakymus 4u.gif zinot taip ir padarysiu, isireikalausiu siuntimo del LP, juk jei pasidarysiu paciai bus ramiau, kai zinosiu diagnoze, o dabar tik spelioju g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 11 24, 23:18)
tu teisi as labiau is tikro pergyvenu del MB ne kiek del saves....kazkaip geriau jau as kenteciau nei jis...o del itampos planuojant tai jos nera...jau susitaikiau...dabar tik ramiai laukiu kada galesiu pradeti gerti KT...nezinau kodel bet tikejimas manyje labai didelis...tuo labiau kad ir situaciju uz manaja yra daug blogesniu ir siaip aplinkui SM pasipyle  nestuke.gif tad kaip galima netiketi....man tiesiog gera issilieti kartais SM savy kauptas neigiamas emocijas nes tik Jus visos suprantat sias problemas... 4u.gif
o del Taves labai tikiuosi kad ir tavosios kancios galu gale pasibaigs teigiamu svajoniu issipildymu 4u.gif

Na aš dabar irgi rami, laukiu ant dienų mmm ir pradėsiu gerti KT. Taupom pinigėlius ir tiek. Mūsų situacija nėra beviltiška.
Gerai, kad išsikalbi čia. Stiprybės jums abiems 4u.gif ir kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Malonu Inga04 kad atsimeni 4u.gif , nedaug mums dar laiko, dar tik 8 savaite, dar jokiu nedarem rcho tai tiksliau bijau kazka pasakyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mariuska @ 2010 11 26, 01:01)
Malonu Inga04 kad atsimeni  4u.gif , nedaug mums dar laiko, dar tik 8 savaite, dar jokiu nedarem rcho tai tiksliau bijau kazka pasakyti  blink.gif

Na bet vistiek smagu,as siandien po issamaus echo,viskas tvarkoj,augam kaip reikiant ir tarp koju nieko nematyti,tai ko gero bus dukriukas smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
šaunu, svarbiausia , žinoma, kad sveikas kūykėlis būtų 4u.gif
Atsakyti
Na kaip faina thumbup.gif dziaugiuosi uz jus abi labai labai smile.gif aukit dideles ir svarbiausiai sveikos 4u.gif
Atsakyti
Kaip gera žinoti, kad auga, kad viskas gerai smile.gif Taip ir toliau smile.gif
O aš galynėjuosi su endo kaip reikiant. Vakar grįžau iš darbo, tai visą vakarą buvau nei gyva, nei mirusi: maniau, kad nuovargis, paskui galvą pradėjo skaudėt, pilvą maust. Ir ką... prieš eidama miegot tikrinu, ogi viduje jau išskyros į kraujingas darosi - dar tik 13 c. d.,išgėriau iškart ''duphastono'' pora tablečių. Atrodo, sulaikiau kraujavimą, nežinia kaip ilgai... Užvakar buvau pas ginę, nieko panašaus į artėjančias mm nebuvo.
Atsakyti
Inga04 ir Mariuska auginkite savo pilviukus 4u.gif Kristinuke, o siaubeli kaip tu vargsti su tais kraujavimais 4u.gif .O, tai ka daktarai sako del tu kraujavimu?
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 11 27, 12:54)
Inga04 ir Mariuska auginkite savo pilviukus 4u.gif Kristinuke, o siaubeli kaip tu vargsti su tais kraujavimais 4u.gif .O, tai ka daktarai sako del tu kraujavimu?

Ką jie gali pasakyt... Endo ir tiek. Liepia gerti "Duphaston" nuo 16c. d. Kadangi nesulaukiu tiek, tai išsiderėjau su gydytoja anksčiau pradėt. Bet tokia pasimetus aš pati... kadangi užvakar buvau, sakė, panašu į ovuliaciją, apčiuopė kiaušidėj kažką (gal cistą, gal folikulą), tai vis dar pabijojau pradėt gert D. Bet nuolat sekiau, ar nepareina kraujavimas (su ausų krapštuku, įsivaizduokit, atlieku vidinę apžiūrą biggrin.gif ). Na, va taip ir susekiau. Dar tikėjausi, kad "Thybon" padidinta dozė duos rezultatą, bet...
Reikia man į VK kreiptis, bet vis delsiu, kad toks ciklas. O gal ten rastų kokią išeitį g.gif Tik taip nenoriu papult pas kokį šarlatanėlį, nes mano atvejis - ne kaip visų. Žodžiu,jei kitoms rezultatą galima nuspėt, tai iš manęs nežinia ko tikėtis galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 27, 12:27)
Ką jie gali pasakyt... Endo ir tiek. Liepia gerti "Duphaston" nuo 16c. d. Kadangi nesulaukiu tiek, tai išsiderėjau su gydytoja anksčiau pradėt. Bet tokia pasimetus aš pati... kadangi užvakar buvau, sakė, panašu į ovuliaciją, apčiuopė kiaušidėj kažką (gal cistą, gal folikulą), tai vis dar pabijojau pradėt gert D. Bet nuolat sekiau, ar nepareina kraujavimas (su ausų krapštuku, įsivaizduokit, atlieku vidinę apžiūrą  biggrin.gif ). Na, va taip ir susekiau. Dar tikėjausi, kad "Thybon" padidinta dozė duos rezultatą, bet...
Reikia man į VK kreiptis, bet vis delsiu, kad toks ciklas. O gal ten rastų kokią išeitį g.gif Tik taip nenoriu papult pas kokį šarlatanėlį, nes mano atvejis - ne kaip visų. Žodžiu,jei kitoms rezultatą galima nuspėt, tai iš manęs nežinia ko tikėtis galima  doh.gif

O tau nedare kokiu nors kitu tyrimu del kraujavimu? Viska nuraso hormonams? Tikrai nenoriu gasdinti, bet ir manes visada per apziuras paklausdavo ar nera kraujavimu kada nereikia, nes tai vienas is kiausidziu vezio pozymiu. Eik zuikeli i VK ir nesuk sau galvos, bei netempk laiko. Bijau kad tik nusigydysi belaukdama.
Atsakyti