Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(vovera @ 2010 11 27, 15:38)
O tau nedare kokiu nors kitu tyrimu del kraujavimu? Viska nuraso hormonams? Tikrai nenoriu gasdinti, bet ir manes visada per apziuras paklausdavo ar nera kraujavimu kada nereikia, nes tai vienas is kiausidziu vezio pozymiu. Eik zuikeli i VK ir nesuk sau galvos, bei netempk laiko. Bijau kad tik nusigydysi belaukdama.

Ca125 neigiamas. Ant hormonų nenurašo, bet ir paaiškint negali. Gali būti bėda dėl cistų. Prieš mėnesį sakė, kad mato kairėj kiaušidėj, bet paskui žiūrėjo kitas gydytojas - nematė.Yra kažkas dešinėj kiaušidėj, bet to darinuko nė vienas (nei mano ginė, nei Krūminis, kuris, sako, geras specas šioj srity) nebevadina cista, ypač endo.
Atsakyti
, Bijau kad tik nusigydysi belaukdama.
[/quote]
pritariu drinks_cheers.gif tokioje situacijoje kuo greiciau ten kur tikrai profesionali pagalba nes situacija toookia doh.gif kad tikrai nera ko delsti doh.gif :4u:laikykis kritinuke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 27 lapkričio 2010 - 17:42
[quote=lauraz5,2010 11 27, 18:40]
, Bijau kad tik nusigydysi belaukdama.
[/quote]
pritariu drinks_cheers.gif tokioje situacijoje kuo greiciau ten kur tikrai profesionali pagalba nes situacija toookia doh.gif kad tikrai nera ko delsti doh.gif :4u:laikykis kritinuke 4u.gif
[/quote]
Na o tavo kaip reikalai ir nuotaikos? Kokie planai ateiciai?
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2010 11 27, 20:42)
Na o tavo kaip reikalai ir nuotaikos? Kokie planai ateiciai?

Dekui kad domiesi 4u.gif na kaip geriant duphastona tai sakyciau nuotaika tiesiog puiki biggrin.gif laukiu ateinanciu mmmm kada galesiu pradeti vartoti KT 3men per ta laika taupom pinigelius ant gonalio ir proceduru, vyras gydosi ir vel startuojam su stimuliacijom ir IUI...nors istikro dar sis ciklas kad ir nevykes (nes stimuliacija nenusiseke) bet vilties dar neprarandu kad ir kokia ta gleivine plona buvo...bet vat buvo taip kad tam sone kur buvo foliukai po 12mm skaudeno sakau kad gal jie daaugo ir ovuliavo bigsmile.gif na bet zodziu jauciuosi puikiai ir nuotaikos liuks... thumbup.gif o kaip Jusu reikaliukai? 4u.gif
Atsakyti
Teisingai Lauraz5,kad neprarandi tikejimo, cia nuo manes 4u.gif
Atsakyti
Na, o man ne tik kad nekraujuoja, bet net ir netepa. Žodžiu, suspėjau užbėgti įvykiams už akių su D bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 11 27, 20:50)
Dekui kad domiesi 4u.gif na kaip geriant duphastona tai sakyciau nuotaika tiesiog puiki biggrin.gif laukiu ateinanciu mmmm kada galesiu pradeti vartoti KT 3men per ta laika taupom pinigelius ant gonalio ir proceduru, vyras gydosi ir vel startuojam su stimuliacijom ir IUI...nors istikro dar sis ciklas kad ir nevykes (nes stimuliacija nenusiseke) bet vilties dar neprarandu kad ir kokia ta gleivine plona buvo...bet vat buvo taip kad tam sone kur buvo foliukai po 12mm skaudeno sakau kad gal jie daaugo ir ovuliavo bigsmile.gif na bet zodziu jauciuosi puikiai ir nuotaikos liuks... thumbup.gif o kaip Jusu reikaliukai? 4u.gif

Nu va kaip saunu, kad nuotaikos puikios thumbup.gif Susitaupysit pinigeliu, TB issigydys ir nestresuojant pasidarysit IUI mirksiukas.gif Ziurek gal dar is sio ''nevykusio'' ciklo kazkas gausis, ot butu juoko biggrin.gif
O as ketvirtadieni einu pas gydytoja, pagaliau. Jau 9 savaites po LP bus praeje. Ziuresim ka pasiulys, kazkaip apie IUI kalbejo praejusi karta, tai to labai ir tikiuosi.
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 28, 11:39)
Na, o man ne tik kad nekraujuoja, bet net ir netepa.  Žodžiu, suspėjau užbėgti įvykiams už akių su D bigsmile.gif

Na ziurim kaip toliau bus, gal pagaliau susitvaryks viskas?
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 27, 16:10)
bet to darinuko nė vienas (nei mano ginė, nei Krūminis, kuris, sako, geras specas šioj srity) nebevadina cista, ypač endo.

Man net išpjovęs cistą operavęs daktaras diagnozavo, kad tai funkcinė cista, bet po tyrimo paaiškėjo, kad tai endometrinė cista doh.gif Tuo norėjau pasakyti, kad net realiai pamačius negalima suprasti jog tai ne endo verysad.gif Turbūt maniškė buvo labai jauna endo cista- net ir išraše rašo, kad pilki endo dariniai. Šiaip būna juodi.

Žodž- žygiuok pas VK ir SĖKMĖS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 29, 11:04)
Man net išpjovęs cistą operavęs daktaras diagnozavo, kad tai funkcinė cista, bet po tyrimo paaiškėjo, kad tai endometrinė cista  doh.gif Tuo norėjau pasakyti, kad net realiai pamačius negalima suprasti jog tai ne endo  verysad.gif Turbūt maniškė buvo labai jauna endo cista- net ir išraše rašo, kad pilki endo dariniai. Šiaip būna juodi.

Žodž- žygiuok pas VK ir SĖKMĖS  mirksiukas.gif

Pavarčiau aš anądien savo kortelę belaukdama gydytojos, taigi radau, savo nuostabai, kad jau ir prieš 5 metus mano kiaušidėj buvo rasta cista. O nieks man nė žodžiu neužsiminė. Aišku, ji paslaptingai ir dingo... Paskui, kai jau turėjau endo cistas, jos niekur nedingo, o tik didėjo ir didėjo, kol jas iškrapštydavo unsure.gif Šiuo metu įdomu tik tai, kad prieš mėnesį matė kairėj kiaušidėj, dabar jau dešinėj tas darinys g.gif
O dėl VK kaupiuosi, tik reikia prazonduot, kokio gydytojo ieškot. Kadangi Kaunas man arčiau, pasirinkimas ne toks ir didelis, juolab kad su viena, VK dirbančia, jau esu susidūrusi ir nenoriu jos nė matyt.
Atsakyti
Mergaitės, gal galit pačios ar į temą, ar į až (būtų net geriau), parašyti kada kokių priemonių imatės kovodamos su endo. T.y. prasineškit kai jau gersit KT ir pan. rolleyes.gif Nes labai sunku susisekti kada kas ką pradėjo, o kas dar tik žada pradėti daryti ax.gif Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
O čia statistikai, ar kaip? Aš va kątik pradėjau KT, bet daktaras jas man skyrė nuo cistos( funkcinės), ne nuo endo.
Atsakyti
As tai jau baigiau, pries kelis menesius g.gif gerti KT.
Atsakyti