Įkraunama...
Įkraunama...

Agorafobija

http://paslaptingali...06/gydymas.html

Daug įdomių straipsnių
Atsakyti
Liepa18, dekui tau uz imesta info.
Žinot merginos... aš vat sėdžiu dabar prie kompo ir galvoju, kad sergu depresija dėl to, kad taip noriu, tai mano apsauga nuo to, kad suprasti, jog gyvenimas negali būti šaunus ir negali būti jame viskas super.
Atsakyti
MadCost ar tu manai, kad gyvenimas gali buti vien tik super? As manau, kad gali 4u.gif
Atsakyti
Sugalvojau nuspirkt vaaistazoliniu vaistuku kokiu, lexotanilis kaip ir i pabaiga, o eiti pas gyd. gedinuosi biggrin.gif Nes ji kaip ir nezino, kad man PA, tiesiog mate , kad virpu kaip drebule, plius nervinio pagrindo kitokie negalavimai buvo pasireiske. Nezinau , kaip jai nueiti pasakyti, kad turiu tokia beda ir negana to pati sau ja nusistaciau.

Gal zinot , gal bandet kurie efektyviausi? Kazkuri minejote Sedatif PC, Valeradix , Neuro3. g.gif Isvis ar jie duoda bent koki poveiki ? Kazkada bandziau Nauro3, isgeriau pora tableteliu bet poveikio jokio. Gal per trumpai geriau nezinau. Kaip jums?

Atsakyti
Aš tai manau, kad veltui tu slėpi nuo gyd. kaip yra ax.gif Šiaip net manau, kad ji kažką ir taip turėjo suprasti... ax.gif
O visi tie žoliniai tai kaip kam, tik faktas tas, kad nuo kelių tablečių tikrai nieko nepajausi, reikia laiko.. Neveltui žoliniai yra..
Atsakyti
Na nusipirksiu pabandysiu , gal zinai kurie geriausi? As irgi suprantu, kad veltui slepiu. Kaupiuosi nueiti. Gydytoja silta, maloni ir supratinga, gal tures ka patarti. svarsciau eiti pas poliklinikos psichologa, bet dabar dvejoju, ar neturesiu del to problemu ateity, vistik kazkoks irasas bus.
Atsakyti
Man geriausiai veikė Valedarix, bet sakyčiau, kad gal net ir per stipriai, nes jausdavausi apsvaigusi ir miego norėdavos... Bet užtat tą nuolatinę baimę ir įtampą nuimdavo...

O dėl poliklinikos psichologų ir psichoterapeutų kažkaip nuomonės neturiu, na gal ir turiu tokią, kad veltui ėjimas būtų, nes poliklinika yra poliklinika... Bet gal ne visur taip, gal aš čia tik persūdau biggrin.gif Nes pvz. ir privatų psichologą/psichoterapautą sunku surasti, na kad kaip sakoma iškart liptų jis, būtų malonus kaip žmogus ir t.t.

O dėl įrašų, tai nemanau, kad turėtų atsiliepti ateityje, daug kas lankosi juk, nieko čia tokio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 13 spalio 2010 - 12:48
Kad, man gydytoja net lexotanili israsinedama, tai pavarde kazkaip kitaip paraso, tai adresa, numerius kitus paraso ir t.t. Na tai as ir supratau taip, kad gali kliudyt ateity.

Jei baime nuima tai labai gerai thumbup.gif O idomu, kaip su alkoholiu? Turbut irgi negerai?
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2010 10 13, 14:02)
Kad, man gydytoja net lexotanili israsinedama, tai pavarde kazkaip kitaip paraso, tai adresa, numerius kitus paraso ir t.t. Na tai as ir supratau taip, kad gali kliudyt ateity.

Jei baime nuima tai labai gerai  thumbup.gif  O idomu, kaip su alkoholiu? Turbut irgi negerai?


Na manau žoliniai gal ir nieko smile.gif Aš tai kadangi pajutau, kad man nuo alkoholio būna prastai visai, net nuo tarurės vyno, tai jau geri metai, kaip nebevartoju visai nieko rolleyes.gif

O dėl recepto tai nežinau... Kažkaip man nebuvo taip, kad kitaip kažką rašytų... g.gif
Atsakyti
As irgi pastebejau, kad pvz vakare isgerus viena kita taure vyno, kita diena kazkoks nerimas buna padidejes g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos:)
Šiaip aš čia siūliau žolinius preparatus gert, o šiaip iš jų visų žinoma geriausia kaip Lipea paminėjo valeradixas, tik žinoma jis truuuuputėli turi trūkūmų - mieguistumas.
Atsakyti
Jau nusipirkau . Diena neuzmigsiu indus plaudama? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 13 spalio 2010 - 22:27