Sveiki, gal kas kartais žinote Arvydo Daškaus kontaktus? Buvau pas jį prieš kokius 12-13 metų, tada gyveno Kaune. Tikrai gerą prisiminimą paliko šis žmogus.
Labas vakaras. As niekaip negaliu susilaukt vaikelio. Labai susidomejau ta moterim is Vilkyciu gal galit kas daugiau pasidalint savo patirtim. Buciau dekinga.
O gal yra galinciu pasidalinti patirtimi (nuomone ar dar kuo nors-net nezinau,kaip tai ivardinti),kas zino jau suaugusiu"vaikeliu",kurie pradeti,apgaunant gamta,likima.....(trumpai tariant,nesirenkant priemoniu,patenkinus savo egoistinius poreikius)...Kas keisciausiai-dauguma galinciu "padeti" siuo klausimu,puikiai zino,kuo tai kvepia....
QUOTE(Chiromante @ 2010 01 02, 23:32)
Kas keisciausiai-dauguma galinciu "padeti" siuo klausimu,puikiai zino,kuo tai kvepia....
paziureciau kaip sneketum, jei pati savu stabukliuku prisikviesti negaletum..

SAULYTE5

QUOTE(VELI @ 2010 01 03, 07:25)
Reikalo esmes nekeistu nei mano galejimai-negalejimai,nei niekieno kito....juk saule sviecia nepriklausomai nuo to,kiek zmoniu planetoje jos nemato.....
http://www.londonozi...om/a-news-18360
Manau, tiesiog vertas dėmesio straipsnis. Jame gana daug peno pamąstymams.
Manau, tiesiog vertas dėmesio straipsnis. Jame gana daug peno pamąstymams.
QUOTE(akrima @ 2009 12 29, 22:55)
Sveiki, gal kas kartais žinote Arvydo Daškaus kontaktus? Buvau pas jį prieš kokius 12-13 metų, tada gyveno Kaune. Tikrai gerą prisiminimą paliko šis žmogus.
Dabar jis Palangoje gyvena, mes pas ji vaika veziojom kuri laika. Man irgi paliko gera ispudi, bet dabar lankomes pas kita bioenergetike.
Ar galiu cia rasyti Daskaus numeri?

Jonas Markūnas 2010 05 10 skaitė super puikią paskaitą "MINTIES IR GYVENIMO HARMONIJA" SIŲSKITĖS VISI IR DALINKITĖS NUORODA, ĮSIMESITE IŠMINTIES LIKS TIK PRAKTIKOJE PRIITAIKYTI
http://www.adrive.co...e58a4920a1.html
http://www.adrive.co...e58a4920a1.html
QUOTE(Chiromante @ 2010 01 02, 23:32)
suaugusiu"vaikeliu",kurie pradeti,apgaunant gamta,likima.....(trumpai tariant,nesirenkant priemoniu,patenkinus savo egoistinius poreikius)...
Apie kokias priemones šnekama? Dirbtinis apvaisinimas ar kas, ar bet kokios pašalinės priemonės apskritai? Ar tai liečia tik bioenergetikus?
QUOTE(Domicele @ 2010 01 05, 10:15)
Dabar jis Palangoje gyvena, mes pas ji vaika veziojom kuri laika. Man irgi paliko gera ispudi, bet dabar lankomes pas kita bioenergetike.
ar i AZ ?

o jis gal uzsiima atkeikimais? arba ta jusiske bioenergetike? lb buciau dekinga, jeigu parasytumete numeri i AZ

QUOTE(Paukšte @ 2010 05 11, 21:05)
Apie kokias priemones šnekama? Dirbtinis apvaisinimas ar kas, ar bet kokios pašalinės priemonės apskritai? Ar tai liečia tik bioenergetikus?
Bet kokios pasalines priemones apskritai.....O apie dirbtinio apvaisinimo rezultatus (gautus zmones) neuzilgo suzinosime. Ir tos,kurios po ilgu "gydymu" pagimdo.....galetu to pacio mokslo vardan vesti uzrasus iki pat savo mirties.O naujos kartos astrologai galetu kaupti tokiu vaiku astroschemas,chirologai-ju delnu atspaudus...
gal galite rekomenduoti bioenergetika Siauliuose?